News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

KUPUJEM BUBNJEVE

Started by Bezobrazna_Deca, March 01, 2009, 09:05:51 PM

Previous topic - Next topic

Bezobrazna_Deca

Kupio bih bubnjeve do 300 eura. samo da je kompletan set. nije bitna firma. zivim u Zrenjaninu a ja bi ih transportovao.

DiDaN

Bezobrazna_Deca

Dobar Site hvala ali ima jedan problem tamo pise NASA CENA: 2427.61    tako da je malo skupo za mene.
inace hvala za site.

DiDaN

okreni ih....imaju i za 300 evra...( imali su pre) :hat

lajavi krelac

Pozdrav,

imam ja na prodaju odlicne komplet bubnjeve. U komletu je : kontra cenela, bas, 3 timpana, dobos, papucice za kontru i bas i dve cinele (crash i ride). Cinele su Paiste i prakticno su NOVE jer je samo par puta svirano na njima. Cena je 300 eura fiksno. Ako hoces mozes doci da pogledas i probas, ja sam inace iz NS. Znaci samo da nabavis stolicu i da sviras :)

poz...

Bezobrazna_Deca

Koje su marke ostale komponente?

lajavi krelac

Nisam siguran za marku ostalih komponenti a i nigde ne pise. Inace su bubnjevi od mog drugara koji se odselio u inostranstvo i sad su ostali meni da ih prodam, a ja se bas i ne razumem u te stvari. Poslao bih ti sliku ali su bubnjevi rasklopljeni i stoje mi u garazi. Videcu ako uspem negde da nadjem neku sliku pa da postavim. Ako si ozbiljan kupac mozda bih mogao i da ih sklopim pa da ti posaljem sliku.

Poz.

Bezobrazna_Deca

Jesam, a i odgovara mi cena, samo ako bi moggao da fotografises bar deo po deo ako neces sklapati

lajavi krelac

Ajde videcu danas posle podne da nadjem neke slike pa cu postaviti.

Bezobrazna_Deca

lajavi krelac

Evo nadjoh neke slike :)

BezobraznaDeca

Ej care, evo ovako pricao sam sa caletom i moci cu da navratim do NS negde pred kraj ovog meseca. Moj Xf:abosnjak  pa se javi
da se dogovorimo za dalje.
zz

lajavi krelac

Ok addo sam te i moj nik je chombe. A ovde na forumu samo koristim nalog od ovog krelca jel nisam registrovan. Cisto da znas.