Novi Bitange turnir: War Of The Worlds - prijave !!!!

Started by husky, November 30, 2008, 11:34:20 AM

Previous topic - Next topic

husky

Turnir je najavljen prije, nema veze sa klanskim koji se sprema za praznike, ovaj ce malo duze trajati i nije vezan za klanove, nego svaki sudionik je 1 vojnik svoje strane, vodjen od strane generala.

Koncept igre je vise povijesni i neka simulacija stvarnog ratovanja, nego sto ce se gledati neki skorovi i slicno. Imamo Allies i Axis, i tko se opredijeli za koju stranu, na njoj ce igrati od pocetka do kraja cijelog ratovanja.

Prijaviti se smiju samo ljudi koji sudjeluju barem 3 mjeseca na Bitange serverima, dakle 9., 10. i 11. mjesec, koji imaju originalan CD-KEY i koji dosada nisu kikovani ili nesto slicno sa servera ili proslog turnira.

Duple prijave biti ce ostro sankcionirane. Svatko sumnjiv na bilo koji nacin, brzo ce zavrsiti svoj nastup. Nadam se fair-playu, maksimalnom trudu, timskoj igri, igri za visi cilj, a ne samo-reklamu tipa ja sam najbolji, ja sam najjaci, ja sam iz Vukojebine, ja sam u klanu tom i tom, na cbu sam taj i taj i sl. U samoj igri jednaka prava i mogucnosti imaju npr. String i Humani Cruz.  ;D

Prijava MORA izgledati ovako:

NICK: husky
LINK: http://80.74.160.88/pub/themes/bismarck/playerstat.php?playerID=^5%2F%2F%20^7bitange%20^5%2F%2F^7^^51%20husky&config=server200811sd.php (odite na stranicu statistika servera na kojem igrate, odaberite sebe u nekom mjesecu i paste-ajte ovdje kao hyperlink)
KLAN: Bitange (ako ga nemate, napisite odakle ste, npr. Vukojebina)
SIDE: Axis (ili Allies)

Nije moguca prijava za nekoga, samo vlastitim nickom na forumu za vlastiti nick u igri. Klanovi ovdje nemaju funkciju, jedino sto mozete je da svi odaberete istu stranu u ratu.

Prijave traju dok se ne popuni barem 20 igraca na svakoj strani. Pri tome, kada jedna strana dodje do 20, vise nije moguce se prijaviti dok i druga ne dodje na 20. O vecem broju odluciti cemo svi skupa naknadno. Ako se za nekog ustanovi da je radio probleme na serverima ili sa cheatovima, ili na proslom turniru, nece smjeti sudjelovati.

Detaljna pravila jos se razradjuju, a za prijave dajemo 7 dana, dakle do iduce subote 6.12. u 23:59.

Igrati ce se svi modovi igre, igrati ce se svakodnevno (ne svi), ako netko bude kiksao sa nastupima, leti iz cijele price i ulazi zamjena.

Pa krenimo sa prijavama. Sto brze to bolje.

P.S. Warovi ce se igrati svaki dan, prvi u 21, drugi u 22.

jape

jambra

nick:jambra
stats:http:/
/80.74.160.88/pub/themes/bismarck/playerstat.php?playerID=%2F%2F%20bitange%20%2F%2F%20jambra&config=server200811sd.php
klan:bitange
side:allies

wOo3cA

Lun

Tomo_SU

Nick: tomosu
Stats: Main server stats
Klan: ZTS & [KC]
Side: Allies

Citadel of Pain

Nick: citAdel
Stats: ne rade trenutno  ;D
Klan: // bitange //
Side: Axis

Mykel

Nick: Mykel
Stats: nisu u funkciji, ali imam prijatelje na glasu koji ce da posvedoche da nisam tako los
KLan: // bitange//

Jos bih da dodam: Jedna od mnogih prednosti bračne zajednice sto na nash IP mozete da rachunate skoro u svakom trenutku(verujem da ce anagarD biti tu ako Mykel nije). Jedino sto necete moci rachunati na oboje u isto vreme. Jbg treba puno para za hardver ako hoces da ubijes muоa.  :wink2

Zver

Nick: Zver
Stats: nisu u funkciji, ali imam prijatelje na glasu koji ce da posvedoche da nisam tako los

$tring

Nick: $tring
Stats: http://80.74.160.88/pub/themes/bismarck/playerstat.php?playerID=%5E1%2F%2F%20bitange%20%2F%2F%5E7%20%24tring&config=server200811pam.php

Btw, zasto me niko ne obavestava da statistike ne rade?!?!? Tragedije... :) sad rade............

*SPARTANAC*

Nick: Spartanac
Stats: SD pam server,,,,nadjite me medju top 10 sam  ;D
Klan:// bitange //

IronC

tihi

Ne zelim da spamujem ovaj topic,ali nekako mi se cini da je previse axis igraca,svi bi da budu swabe  :aug Izgleda da cu ja ipak u allys kako mi s ecini...pa dobro makar cu da imam PPSH  :yahoo

~LoneWolfs~Extreme

|ndb| Dusan Silni

nick: Dusan Silni
axis
mislim da je sve ostalo nepotrebno, da ja tu nesto piskaram!!! :icon_dick:

|ndb| Dusan Silni

E da, jos nesto. Ako sisa od ajrona moze da ima 5 crvenih zvezdica levo pored , mislim da bi bilo sasvim korektno da ja dobijem bar sest, i to crnih!!!

domohomo

nick: domohomo
stats: http://80.74.160.88/pub/themes/bismarck/playerstat.php?playerID=zlemajke%20^3x%20^4^1domo^4homo&config=server200812pam.php
klan:druzba sinjeg galeba sta ja znam
side: na kojoj bude falilo

husky

???

Ovo ti je prvi post na forumu, nemas klan, a statistike pokazuju da si ovaj mjesec usao na 15 minuta na SD server....

Odbijen ako ne das neke opsirnije podatke tko si.

IronC

Quote from: //bitange// Dusan Silni on December 04, 2008, 03:27:52 AM
E da, jos nesto. Ako sisa od ajrona moze da ima 5 crvenih zvezdica levo pored , mislim da bi bilo sasvim korektno da ja dobijem bar sest, i to crnih!!!

E budale... 8|  :icon_dick:
Dacu ti ja zvezdica kolko oces samo kad te budem video  :vava
;D

Staljin

Nick :  Staljin

Link :  igram god dana evribadi nouz!!!!!  :doc

Side : đe treba,đe fali!!!!

PsiHoman

Nick:I am Guetta....David Guetta
Link: nzm da stavim ali na itangama igram bas dugo msm nigde drugde i ne igram
Side: Sve jedno moze sve gde zafali...

PsiHoman

Ijao pa nisam citao datum:DDD pa dal ce biti ovoga :suicide

SOLID

Nick: Solid Snake
Stats: Znaju me valjda......
Side: Sve jedno!

wOo3cA

$tring

Quote from: wOo3cA on March 04, 2009, 01:25:45 PM
oce li biti nesto od ovog turnira??

Za sada ne, posto ga jos pripremamo. Ono sto ce najverovatnije biti jeste COD2 CTF Verat turnir, ali jos uvek ne znamo kada. Za mesec/dva.

SOLID

Quote from: string on March 04, 2009, 02:17:10 PM
Quote from: wOo3cA on March 04, 2009, 01:25:45 PM
oce li biti nesto od ovog turnira??

Za sada ne, posto ga jos pripremamo. Ono sto ce najverovatnije biti jeste COD2 CTF Verat turnir, ali jos uvek ne znamo kada. Za mesec/dva.
mooozeeeeeee :D :ziveli

Lider

SOLID

Ajde to malo ranije da bi Lider mogao da igra :D  :rnr :rnr