News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

clan base registracija

Started by hajae, February 06, 2009, 04:26:43 PM

Previous topic - Next topic

hajae

Kako an clan base registrirat svoj clan i sve to da se bodovi skupljaju itd?

$tring

1.Kupis original KEY
2.Odes na CB sajt
3.Registrujes se
4.Registrujes svoj klan
5.Prijavis se na neki Ladder
6.Dogovoris war sa nekim klanom (bolje na xfire)
7.Izazoves ih na war, oni prihvate i igrate... :)

U kratkim crtama, tako nekako... CB je ocajan sajt i poprilicno nepregledan pa ce ti trebati lupa, 200kg zivaca i obavezno iskljucivanje logike gde se sta nalazi...  :suicide

Prosto mi je neverovatno da imaju tako ocajan sajt.

hajae

Quote from: string on February 06, 2009, 11:17:17 PM
1.Kupis original KEY
2.Odes na CB sajt
3.Registrujes se
4.Registrujes svoj klan
5.Prijavis se na neki Ladder
6.Dogovoris war sa nekim klanom (bolje na xfire)
7.Izazoves ih na war, oni prihvate i igrate... :)

U kratkim crtama, tako nekako... CB je ocajan sajt i poprilicno nepregledan pa ce ti trebati lupa, 200kg zivaca i obavezno iskljucivanje logike gde se sta nalazi...  :suicide

Prosto mi je neverovatno da imaju tako ocajan sajt.

Skupljaju se bodovi na tom pageu. Ako igramo war/scrim protiv klana koji nije na clan base jel se bodovi dodaju ili ne?

$tring

Quote from: Tarix on February 08, 2009, 04:09:14 PMAko igramo war/scrim protiv klana koji nije na clan base jel se bodovi dodaju ili ne?

Ne naravno... :)

hajae

Hmm...Jel mi se moze objasnit jos princip akko to funkcionira i to bi bilo to^^

zOn4|Tony

Siguran si da bi to bilo zadnje...... :)

hajae

Najvjerojatnije bi ako mi netko pojasni^^

//LoneWolfs//kamiX

Posto imam slican problem ... a topic vec postoji ... postavit cu upit ovdje =)

Ovako ... Frend iz clana ima original CD key,a prestao je igrat cod2... dao mi je cd key i ja sam otisao na original server te kopirao GUID na Clan base. Izbacilo mi je da je GUID vec registriran na njega (frenda iz clana). Nakon tog on je promijenio GUID ukucavsi neki nebitni te mu je prihvacen novi GUID.
Nakon sto je on promijenio ja sam ukucao ISTI guid koji je do prije par minuta bio registriran na njega te mi izbaci error .... da mi je GUID unvalidate ....

KAKO je to JEBENO MOGUCE?! Provjerio sam ponovno guid na originalu i isti je ...
nije mi jasno .... Postao sam topic na Clan Base forumu i tjedan dana nema odgovora ... FAQ na CBu nema NIKAKVE sulucije za taj problem ....

Nadam se da su tu ljudi ponesto pametniji  :bad2 :bad2

//LoneWolfs//kamiX

ma postao sam ... na kraju krajeva nisu mi niti admini pomogli ni nitko ...
Jednostavno sam dosao i ocajnicki probao unjeti GUID po 123154253435 put ... i uspjelo je ...
hehehe

Clan Base --- Here I come!
Crazy - Hvala anyway
ZIVIO!  :ziveli

hajae

spdR

Challengujes ih,oni acceptaju...IGRATE WAR.Naravno,u CHu podesis vreme,datum i to...Onda,kad prodje vreme koje si postavio,upises rezultat (zavsili da li zavrsite pre ili posle svejedno).Znaci ako si u pisao u 21.00,u 21.00 mozes upisati rez.Upises rezultat ti (ako si dobio) i oni ti acceptaju i dobijes bodove,a ako si puko OBRNUTO. Dakle,svako ima svoj rank...npr ako ti imas 900 bodova i igram sa nekima koji imaju 1100 i pobedis,dobices odpr 100 bodova :) Ako ti imas 1100 bodova i izgubis od onih sa 900,ode tebi 100 bodova...Ugl skor u mecu ne igra ulogu.Samo rank...