CMM vs BALAVCiii FINALE !!!

Started by hardwell., October 07, 2014, 05:39:38 PM

Previous topic - Next topic

hardwell.

Rez i dogovor oko meča.
Trebate ga odigrati do nedjelje.U slučaju  da tim CMM izgubi, odigrava se još jedan meč zbog toga što nisu izgubili niti jednom.

Rudax

dpr

Rudax

Sumnjam za petak iskreno, teško da budemo online

dpr

Rudax

kak stojite danas s vremenom? tamo negdje oko 21:00 ? petkom se izlazi, teško da nas bude 2-3 online, a di 5  :yes

dpr

jedino 4v4 mozemo danas ak se slazete

Rudax

dpr

Rudax

ma ništa danas, dvojica smo trenutno online, mislim da bude subota ili nedjelja najlakše za dogovorit  :yes

hardwell, fallen, oće biti kakvog stream-a finala?  8)

dpr

mi mozemo eventualno u sub nedelja sumnjam

Rudax

Evo budem provjerio za subotu pa javim tokom dana, pretpostavljam negdje podvečer subotom :)

hardwell.

Strim nismo planirali ali ako oćete sredit ćemo nešto .

Rudax

pa mislim da bi bilo ok, ako se slaže druga ekipa s tim, ipak je to finale  :super

Rudax

dpr

nema nas danas uopce (barem sada trenutno) mozda kasnije dode neko ako ne tada onda sutra moramo

Rudax

Lijepo napisano swilla svaka ti cast :) nije hardwell jedini koji se slaze da matzey haxa, demo su pogledali drugi igraci koje ja osobno nebudem imenovao, svi redom su rekli da haxa, a o accountu na esl-u nebudemo pricali ;)

Osim toga, jedan od vasih bivsih suigraca sa cg-a je mene upozorio nakon matcha da matzey haxa, a to da on sam ne moze govorit za sebe nego ima svog advokata govori dovoljno

ON TOPIC- veceras oko 9 sati match?

dpr

Rudax

Oke, ako budemo kasnili koju minutu unaprijed isprike :D

P.S. stream ? :)

hardwell.

za sad ništa od strima , ja to ne znam a pasword još nema

hardwell.

GG dobre partije , čestitam objema ekipama .

Rudax