CALLMEMAYBE - |Drugovi| Red

Started by $ub3eroU aka Fallen AngeL, August 27, 2014, 02:24:13 PM

Previous topic - Next topic

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Rudax

Neki prijedlog, kad bi vama odgovaralo?

drug|eyde

jel moze sad u petak ili subotu oko 21 mozda cak i malo prije jos moraju i moji rec dal
odgovara za vrijeme nije jos nist potvrdeno

Rudax

drug|eyde

ako bi vama odgovaralo oko 7 ili oko pola 8 moze jer mojima tada najbolje pase pogotovo ovoj trojici zbog posla

Rudax

evo samo da provjerimo dal nas bude 5, al mislim da može onda danas oko 7 pola 8 :)

drug|eyde

ti provjeri kod svojih ja moram isto kod svojih tak da ja nemogu jos rec da je od nas potvrdeno

drug|eyde

e mojima nepase ipak danas sad sam pito i kazu da ako moze sutra oko 9 na vece

Rudax

joooooooooooooooooooooooooooooooj

Nije mi jasno kak nekome više odgovara ponedjeljak navečer nego nedjelja navečer, al ok, neka bude, na kraju bude natezanja za odigrati match u pm..

drug|eyde

a jbg nije ovo do mene neg do ovih mojih igraca nemogu ja tu nist ali eto potvrdeno igramo sutra

Rudax

ništa nije potvrđeno, pitanje je da li bude nas sutra jer je ponedjeljak, neki od nas i rade  :) pošto vam ne odgovara nedjelja, a nismo čitav vikend mogli dočekat da se skupite sutra je upitno dal nas bude dovoljno online..

queRs

znaci veceras se igra oko 9
vidimo se :D

drug|eyde

ako bude i vas a i nas svakako da cemo igrat pa barem 4v4  :handshake:

Rudax

Zanimljiva igra moram priznati, nekoliko rundi nas pohaxate onda kad se pozalimo se ugasi i tako u krug, al neka vam je  :) Rayzer ima krivo upisan guid, bilo bi super kad bi admini pogledali demo-e od rayzera, thomy-a i dzeki-a jer ste preociti bili nekoliko rundi bez obzira na nas win...

izvolite dokaz, istina je da je glupava greška, ali je guid krivi

Dawn drugovi 12 : 8 CALLMEMAYBE
Toujane drugovi 8 : 12 CALLMEMAYBE
Burgundy drugovi 9 : 11 CALLMEMAYBE

queRs

mamu ti adminsku daj reci nek dodju ili win (c) DeViL
HAHAHAHAH

Meni nije bas smesno sve, al jbg nisam bio tokom celog meca. Znam za salu i za zez, ali ne treba preterivati!!! Na kraju, treca mapa je bila odlicna, gusto do samog kraja. Vredelo je specati ove "brainere" koji doduse nemaju osnovnu kulturu. Mozda je nekad i negde pokupe... :jump  U svakom slucaju pobeda CALLMEMAYBE klana, u fotofinishu.  :handshake:

Rudax

Molio bi tomY-a, dzeki-a i rayzer-a da uploadaju svoje demoe, ako stignem pogledat ću vaše zanimljive situacije i killove di ste sve ODLIČNO znali po nekoliko rundi, a onda se idućih par rundi hodali ko muhe bez glave...

fallen, isprike za ponašanje pojedinih igrača, a i ja sam izgubio živce nekoliko puta, ali mislim da nitko ne voli biti tolko pohaxan ( sad je jasno zbog čega su se u njihovom prvom matchu tolko bunili ). Nismo klinci od 15 godina i ne igramo cod2 godinu dana, svi igramo ovu igru više od 5 godina i sramota je kolko su očito nekoliko rundi dobili, queRs je u 2 runde lego negdje na bezveznom mjestu i u oba slučaja su mu bacili nejd tamo  :rofl O drugim situacijama da ne pričam, nakon kaj smo se pobunili za očit hax, malo se ugasilo pa smo par rundi mi vodili priču, a onda se opet palilo.

Jedva čekam pogledat demo od navedenih igrača, siguran sam da bude timestamps-a za pisat, a od admina se nadam da će uvažiti i pogledati sumnjive situacije iako je ovo naš win, ako neko haxa mislim da je uredu da bude kažnjen neovisno o rezultatu.

password

:) Vidim da su moji samo prokomentarisali, kako niste znali da se krecete na dw i iznenada proigrali. I isto su se zalili da su pohaxani. Ne razumem sto nisu napisali na forum da oce demo od Luchera , Smokera i qwersa kad su to prokomentarisali. Rudax, ne moras da se branis da imas 15 godina, lepo se vidi po psovanju sve. Demoji ce biti postavljeni, ali se nadam da ce se i vasi demoi uplodati.  :drinks2

queRs

Nisu napisali zato sto ne zele da mi trazimo demo od njih jer su nas pohekali skilleri, 2 haxora u timu od 4 igraca tako da smo mi igrali kao da nemamo mozga a ni puski, jer nismo mogli vidjeti njih da bi pucali :D
strasni ste igraci a sto se psovanja tice, ja jesam psovao i opet bi, zasto ne? Kad kreten moze haxat mogu i ja bar sam se osjecao bolje haha :D gg

Rudax

Vidlo se da, ako ti sebi dozvoljavaš da te pohaxaju bez ikakvog prigovora to je tvoj problem, a psovao ja nisam nigdje nikog, probaj provjeriti još jednom pa budeš vidio, sve kaj sam ja napisao je žaljenje na zanimljivo znanje tvojih suigrača i situacije gdi je jasno bilo da neko od njih haxa. Samo jedna situacija je dovoljna za spomenut, dawnville, mi germani, zarusham se u crkvu ( scope nije bio gore i niko nije bio na midu da me vidi ), sakrijem se u onaj čoškić i čekam, tomY ubija jednog u ruškama i kreće prema crkvi, čujem ga da ulazi u crkvu i odjednom se okrene i ode ( kao predomislio se jelda.. ) i na to stiže nejd direkt meni u usta.

Neka igrači fino napišu čiji demo traže i mi ćemo uploadat, niko od nas se nema čega bojat kad smo svi čisti, a oni se očito imaju čega plašit pošto šute. Isto tako smo mi "proigrali" nakon kaj smo se 2-3x požalili da preočito haxaju pa je odjednom zanimljiv skill stao.

password

:D zanimljiv skill stao, kao sto sam cuo vi ste posle ovog scora napravili reconnect i promenili imena i skill up.

Buraz, ne zanima me tvoj dozivljaj wara. Ja trazim za moj tim vase pobednicke demoe, jer bez njih ne mozete da opravdate pobedu.
Meni su moji dali, ali cekam prvo vase jer ste vi pobedili, a to je pravilo da vi morate prvi.

Samo polako... Nemojte odlaziti u off topic. Sto se tice demoa, neka zatraze igraci koji su igrali, a ne ti Passworde kao clan klana. To je malo glupo, i nisu duzni da ih postave, dokle god ovi tvoji sto su igrali ne zatraze. Ne znam sad odkud ideja da bilo ko trazi demo nekog klana? Onda bi svako svakom trazio, sto naravno necemo dozvoliti. Jbg, jes da si ti zapoceo sve ovo oko kupa, ali si na svoju inicijativu sve i napustio! Posto smo ostali zvanicno Hardwel i ja, kao admini, samo mi i mozemo traziti, izuzev igraca koji su ucestvovali na mecu. Ispravi me ako gresim, ti si pisao pravila?!

hardwell.

Passworde u čemu je problem ? ti sa ovim timom od drugova nemas veze , nisi ih prijavio niti igras s njima , ima si svoj tim tako da te molim da otiđes s teme. Molim da se uploadaju trazeni demoi . Hvala

queRs

Ma sve je to ok, na dawnvillu sam se cak i trudio posle nam nije bilo bitno. Bar meni nije bilo bitno jer cemu igrati dok se haxa i dok se ja moram zivcirat zbog igrice, strasno. Sve u svemu nasjeo sam na sve to sto se izdesavalo i ''izlajao'' se bez potrebe da bih se osjecao bolje. Ugl' da je bilo xgamer-a sve bi bilo drugacije, puno drugacije i bilo bi fer play-a kol'ko tol'ko ne bi se ovako haxalo, ja bi volio da se haxa da se pokazu ovi takozvani ''LAN'' skilleri al sta je tu je :D

Rudax

Quote from: password on September 02, 2014, 09:25:59 PM
:D zanimljiv skill stao, kao sto sam cuo vi ste posle ovog scora napravili reconnect i promenili imena i skill up.

Buraz, ne zanima me tvoj dozivljaj wara. Ja trazim za moj tim vase pobednicke demoe, jer bez njih ne mozete da opravdate pobedu.
Meni su moji dali, ali cekam prvo vase jer ste vi pobedili, a to je pravilo da vi morate prvi.

Ja ne znam s kim si ti razgovarao i koji je tvoj problem, ali nitko se od naših igrača nije reconnectao. Promjene imena te muče? Ne vidim u čemu je tu problem, 2 igrača iz njihovog klana su pola prvog halfa odbijali staviti tag i nakon kaj smo 3x lijepo zamolili i admini zatražili napokon su promjenili ime. Osim toga, svi su naši igrači imali ispravne guidove pa ne vidim zašto se nebi dalo vidjeti tko je tko i ako neko haxa tko je to točno.

O kakvim pravilima ti pričaš? Pogledaj malo druge teme i reci mi di su pobjednici stavljali demoe jer su pobjedili? Jel to neko nepisano pravilo kad favorizirani klan izgubi? Stavljaju se demoi traženih igrača, u nekoj od tema ima neovisno o pobjedi zatražen demo, isto to tražim i ja. Uostalom stvarno mi nije jasno kakav si ti to advokat njima, oni neznaju sami zatražiti demo? Nisam vidio da si u njihovoj prijavi i da igraš s njima tako da bi volio čuti njih i njihove zahtjeve za demo, a ne tvoje.

Još jednom, prekinite izmišljati nekakve skill up i reconnectanja kojih nije bilo, pojedini drugovi su se pogubili nakon kaj smo se opako počeli žaliti na hax, očito su primjetili da su pretjerali pa su malo ugasili baš da nebude preočito, a kad su ugasili igrali su katastrofalno  :acute

vostee

Nisi u pravu Rudax...jeste rikonektali ste se tj vas 2 ili 3 nisam siguran...ciji god demo bude se gledao moze se videti...

password

Normalno da cu preneti njihovu poruku ako nema nikog drugog da to uradi.

QuoteO kakvim pravilima ti pričaš? Pogledaj malo druge teme i reci mi di su pobjednici stavljali demoe jer su pobjedili? Jel to neko nepisano pravilo kad favorizirani klan izgubi? Stavljaju se demoi traženih igrača
:clapping
Gore je navedeno ko treba da uploaduje demo. Posle reconectanja je i mogucnost da niste recordali mech i da se toliko branite. A i voleo bi odgledam navece taj reconnect skill.

Dok ne dobijem demo sa sve tri mape, ove mozete da gledate samo ovako

hardwell.

Ti passworde nemas pravo traziti u ovom meču demo od nikog od njih nego isključivo igrači ili admin tima na koje se topic odnosi. A pošto ljudi koji su na spisku tima DRUGOVA - red ekipe nisu trazili demo , CMM nije duzan uploudati nista.  S druge strane DRUGOVI -red su duzni uploadati demo jer je to od njih trazio RUDAX koji je koliko ja vidim na spisku ekipe CMM. Ne zelim daljnju raspravu , tema ide lock.