News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

.rr & Bol

Started by jape, November 06, 2008, 11:03:02 AM

Previous topic - Next topic

jape

SAY

.rr|nobee

----------------------------------------------------------

Sad ekipa iz Bol-a:

----------------------------------------------------------

I tako...  :hat   :bye2

mil0s

VIP.er

Pa zar i Gizza... Ccc,bio sam uveren da je ok.  :(   Za ostale sam znao. Za nobe-a sam znao.

domohomo

gizzabol

ha ha ha nek mi neko objasni kad  smo mi zadnji war igrali sa  rr ima pola godine  i ko  vam je ovaj liq taj lik nije kod nas  u klanu i  bol gizza hahaha  mogu ja stavit od  bilo koga tag  nigde  veze  za nobeta  ne znam  mene nema na youtube pa  da  imate dokaz neki protiv  mene daj  nek mi neko ovo  objasni lol  a  i  a  kad  igramo war  svi nose tagove ne  ovo  kao  sad sto vidim liq neki loooool 

jape

Prevod someone?
btw, ovo nije war izmedju rr i bol-a  :-\

$tring

Svaki iole ozbiljan klan bi trebalo da ima original COD2 sa key-evima. Ovako, posto su i pitanju 'pilićarski' klanovi bilo kakva ozbiljna rasprava gubi smisao.

domohomo

Quote from: string on November 18, 2008, 02:06:18 PM
Svaki iole ozbiljan klan bi trebalo da ima original COD2 sa key-evima. Ovako, posto su i pitanju 'pilićarski' klanovi bilo kakva ozbiljna rasprava gubi smisao.
Potpisujem, mada i to nije neko mjerilo.... cb powaa

mil0s

Quote from: gizzabol on November 16, 2008, 03:56:28 AM
ha ha ha nek mi neko objasni kad  smo mi zadnji war igrali sa  rr ima pola godine  i ko  vam je ovaj liq taj lik nije kod nas  u klanu i  bol gizza hahaha  mogu ja stavit od  bilo koga tag  nigde  veze  za nobeta  ne znam  mene nema na youtube pa  da  imate dokaz neki protiv  mene daj  nek mi neko ovo  objasni lol  a  i  a  kad  igramo war  svi nose tagove ne  ovo  kao  sad sto vidim liq neki loooool 

WTF?  :||

*SPARTANAC*

mene zanima ovaj SS od rr-a....posto kao sto na jendom od prethodnih tema jedan lik rece to je bio ukljucen devmap :) to se odnosi samo na prvu sliku....za ostale neceu da komentarisem.

Labello

hahahah .rr sramota od klana....gde sam ja provodio mesece....c c c....

*SPARTANAC*

8| pa sad bilo je tu i postenih! ;D ;D
A cujem rr se raspao.

Labello

naravno da jeste, Hloverka, Hojs, Veky, Homer botina, oni su bili ok!  :wah :wah :wah :wah

*SPARTANAC*

Quote from: Labello on December 24, 2008, 11:35:30 AM
naravno da jeste, Hloverka, Hojs, Veky, Homer botina, oni su bili ok!  :wah :wah :wah :wah
dobro me podseti na homera botinu, jos imam par starih bindova za njega, npr:
Sta je to malo mrtvo na matmati? Homer kad ga spartanac ubije! ili
Cita se homer pise se bot! (c) KRC  :rofl

ta dva binda su mi top 10

Labello

hahaha ;D ;D ;D
uvek su ga svi zezali!!! :yahoo

Foxy

Jbg najbolj eje bilo na pocetku kad je bila prva ekipa legija,brka,hojssparta i ostali al sad su poceli da pustaju mulce i eto dode neki mulac i ukljuci cheat !!!!