Dogs of War / C1 / VS interplanetarimaderfakerz / B2 / 0 : 1

Started by password, November 24, 2013, 10:03:56 PM

Previous topic - Next topic

password

Meč mora da se odigra u vremenskom intervalu od 7 dana od 24.novembra do 1.Decembra.

Dogovor.

Dogovor se vrši isključivo preko xfire grupe - http://classic.xfire.com/communities/eunetsdleague/roster/ gde su admini podeljeni po  grupnim fazama A, B, C, D.
Svi admini klana koji nisu u grupi, dužni su da izadju iz neke Xfire grupe i da se pridruže našoj xfire grupi EUNET Hosting maniji SD ligi

Nakon što se timovi dogovore za meč, timovi su dužni da potvrde vreme i datum meča na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču.

Meč
Pre meča. admini timova su dužni da provere guide svome timu, u suprotnom igraju na svoju odgovornost.
posle meča Admini timova su dužni da okače screen shotove sa obe mape na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču.
Demo se traži isključivo na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču. Mogu da zatraže najviše od 3 igrača demo.

DOWLJILJAN

jape

DOWLJILJAN

Samo sto kasnite 7 cijelih dana,danas je osmi dan turnira i ne upada u pravila.

jape

Aj na stranu sto ste jadni, i sto hocete tako pobediti.. ali i ostali se mecevi danas igraju jer pise do 1. decembra (nije jasno definisano vreme):
http://www.bitange.com/forum/eliminaciona-faza/dog-time-kennels-b1-vs-wakawaka-c2/
http://www.bitange.com/forum/eliminaciona-faza/tim-speedup-d1-vs-doktori-i-magistri-a2/

Kao drugo, pise lepo:
QuoteDogovor.
Dogovor se vrši isključivo preko xfire grupe - http://classic.xfire.com/communities/eunetsdleague/roster/ gde su admini podeljeni po  grupnim fazama A, B, C, D.
Svi admini klana koji nisu u grupi, dužni su da izadju iz neke Xfire grupe i da se pridruže našoj xfire grupi EUNET Hosting maniji SD ligi

Nakon što se timovi dogovore za meč, timovi su dužni da potvrde vreme i datum meča na BITANGE FORUM u rubrici posvećenom tom meču.

Sto znaci da sam ja napravio prvi kontakt danas, a ti si mi rekao da ces mi se javiti (i dalje cekam, posle 2 sata). Sto dalje implicira da, ako vec neko mora jadno pobediti, to cemo biti mi.

Edit: sad mi kaze password da IZ INATA necete da igrate (ne znam kakav inat, krse se neka pravila? pa lepo vam pise do 1. decembra sto ukljucuje I PRVI DECEMBAR).

DOWLJILJAN

Jadan ti ja otac balavi kid..Naučite se jednom da se neke stvari moraju poštovati,poput rokova.To je njihova stvar sto oni igraju osmi dan,ja sam sa ekipom čekao 7 dana,danas je osmi dan i nemam ekipu za igru a i da imam nakon ovog sto pises ne bih igrao..Kontaktirao sam na xf tvog igrača tj admina tu u grupi,mislim gagi..od tad mi se niko nije javio.poz..

jape

Ok kad necete igrati, mi se slazemo da pobedimo na jadni nacin, hvala dovidjenja!

seVe!

Pravila jasno nalazu da se match mora odigrati do 1.12, što naravno ukljucuje i taj datum. Nema  potrebe da se ljutite i pogrdno razgovarate. Ukoliko je potrebno spremni smo na kompromis, a to je da vi napisete da je no show za nas ili to mozemo i mi napisati.

DOWLJILJAN

Prebroj 7 dana počevši od 24.11...dakle 24,25,26,27,28,29 i 30 ili moraš ponoviti matematiku iz prvog razreda osnovne škole?

don_gagi

seVe!

Meč mora da se odigra u vremenskom intervalu od 7 dana od 24.novembra do 1.Decembra.

što bi bio vremenski interval od 8 dana, prema standardnom kalendaru.

Ovo je očiti previd admina i molim da se očituju po ovom pitanju!

Spinx!!

drago mi je sto me pozdravio. evo pozdravjam i ja njega :D 

demarco

A ko je 7 dana on da je to  30.11.2013 00:00, a pravilno bi moralo biti 8 dana ;)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

DOWLJILJAN

Vidim i datumi su ti slaba strana,danas je 1.decembar sinko. Da se ne zamaramo više mi ne igramo dalje ovaj glupi kup.Uživajte u otimanju.

demarco

Pardon za vreme 23:59 popravljam se. :)

don_gagi

Quote from: DOWLJILJAN on December 02, 2013, 12:29:52 AM
Vidim i datumi su ti slaba strana,danas je 1.decembar sinko. Da se ne zamaramo više mi ne igramo dalje ovaj glupi kup.Uživajte u otimanju.

Cek nesto,mi hocemo da odigramo mec,i to kad bude odgovaralo za obe ekipe,jer do sad ocigledno nije...a vi bi da ne igrate vec da zbog nekih pravila prodjete dalje bez igre,jer ste vi postovali termine a mi kao ne...i onda otimamo nesto mi,a ne vi?! A uzgred ovo treba da bude frendly turnir,gde je cilj igrati meceve i zajebavati se,a ne cimati se oko ovakvih stvari...il je mozda neka velika novcana nagrada u pitanju,pa da razumem sve ovo!?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

hardwell.

je se ovo planira onda odigrati ili vrijedi ovo sto je reko ovaj iz dow-a ... kao prvo nije bilo potrebno da se tu uvodi neka svađa nego se sve moglo lijepo dogovoriti.... da se osvrnem na ono od seveta : da , ovo za interval od 7 dana nije bas najsretnije postavljeno bilo , misilm da bi to onda zapravo trebalo biti 8 dana , izvinjavam se na pogriješci .....

ps. pa ljudi tu ste se došli zajebavati  :||

Hitman

od 24.novembra do 1.Decembra ne ukljucuje igru na dan 1.12.2013. svaka igra se trebala odigrati zakljucno s 30.11.2013. čisto pravnicko glediste. mozda vam pomogne.

jape

Tema za mec je postavljena 24.11 u 22:00
Znaci od 24.11 do 1.12 = 7 dana, ne racuna se 24. vec 25,26 itd do 1.12. (link 1, link 2)

$ub3eroU aka Fallen AngeL

Quote from: jape on December 03, 2013, 03:02:55 AM
Tema za mec je postavljena 24.11 u 22:00
Znaci od 24.11 do 1.12 = 7 dana, ne racuna se 24. vec 25,26 itd do 1.12. (link 1, link 2)

Sta reci?!? HAHAHAhahahaha.... g33k.... HAhahahaha... Ali Hitman je u pravu, pitao sam zenu ona je sudac! hahahahaha... Peja je legenda

Gregor` - House`

Dajte ljudi ili odigrajte ili nek admini donesu odluku,bezveze se natezete danima,i ovako se sve previse oduzilo . . .

demarco

Pa reko covek da nece igrat...

password

Ovom prilikom pozivam klan Dogs of War da odigraju sutra mech protiv madafakerza.
Svi ćemo mi pre ili kasnije prestati sa igrom, i iza nas će ostati samo malo dokaza da si jednom igrao jednu igru zvanu cod2.
Meni će biti drago i milo da se setim nekih situacija sa ove druge strane realnosti.

Ja nisam nečovek i mogu da predjem preko svih tvojih uvreda [link1],[link2].
Kad imas 6 timova i nijedan se nije dogovorio, a želiš da se samo tebi upiše pobeda, i pritom je četvrt finale to ti valjda govori nešto.
Znam da tvoji žele da igraju, čak i Histera želi da igra... još samo ti odluči i da u druženju završimo ovaj kup i ovu godinu što ostaje iza nas.
:drinks2

hardwell.

Quote from: password on December 06, 2013, 04:30:32 AM
Ovom prilikom pozivam klan Dogs of War da odigraju sutra mech protiv madafakerza.
Svi ćemo mi pre ili kasnije prestati sa igrom, i iza nas će ostati samo malo dokaza da si jednom igrao jednu igru zvanu cod2.
Meni će biti drago i milo da se setim nekih situacija sa ove druge strane realnosti.

Kad imas 6 timova i nijedan se nije dogovorio, a želiš da se samo tebi upiše pobeda, i pritom je četvrt finale to ti valjda govori nešto.
Znam da tvoji žele da igraju, čak i Histera želi da igra... još samo ti odluči i da u druženju završimo ovaj kup i ovu godinu što ostaje iza nas.

big like :D

palinho

Edward the Great: Kao lider Cod2 squada  Dow-a javno objavljujem da smo se povukli sam kupa i slobodno upisite pobjedu interplanetarnima i sve vas kolektivno nabijem na k...c; prvenstveno sve admine kupa jer se nemogu dogovoriti oko pravila koje sami ne postuju, zatim interplanetarse koji nisu htjeli odigrat war na vrijeme, a posebno histeru koji zeli da igra za Dow, nek se uhvati za usi pa nek igra jer je on svoje u Dow-u odigro. Kad odlucite da napravite neki ozbiljan kup ili ligu posaljite nam invite mozda se cak i odazovemo. Toliko od Dow-a.

hardwell.

Quote from: palinho on December 06, 2013, 08:46:34 PM

Edward the Great: Kao lider Cod2 squada  Dow-a javno objavljujem da smo se povukli sam kupa i slobodno upisite pobjedu interplanetarnima i sve vas kolektivno nabijem na k...c; prvenstveno sve admine kupa jer se nemogu dogovoriti oko pravila koje sami ne postuju, zatim interplanetarse koji nisu htjeli odigrat war na vrijeme, a posebno histeru koji zeli da igra za Dow, nek se uhvati za usi pa nek igra jer je on svoje u Dow-u odigro. Kad odlucite da napravite neki ozbiljan kup ili ligu posaljite nam invite mozda se cak i odazovemo. Toliko od Dow-a.

ovako pisati i možeš samo preko neta ... sto se mene tiče nemorate ni na jednom vise kupu od euneta igrati . 
A ovo sto pises za histeru ; on je za vas tamo sto vas je ostalo izmislio igricu ... profići -.-

password

Quote from: palinho on December 06, 2013, 08:46:34 PM

OK tema lock

P!ck 'n roll

Da ne ostanem duzan, nabijam ja i tebe i tvoje kerove rata na ku...c!!! ajd ziveo i veseli se nabijali!!! Retardu

Ovi planetari jesu kasno dosli sa odgovorom, ali opet po pravilima nisu nista pogresno napravili... Pise lepo od kog do kog datuma, sad sto je admin napisao 7 umesto 8, pa to bi valjda i sami trebali skontati da je greska... totalno nebitna stvar...