Ma daj....

Started by sd-Ganz, April 12, 2013, 05:17:35 PM

Previous topic - Next topic

sd-Ganz

Moze li neko od admina da mi objasni ovo? Kada neki "igraci" koriste cheat ( toliko providno da ga provali po 5 ljudi na mapi...) ne dobijaju kick, a ovi koji ih psuju iz momenta dobiju kick.. Nije mi uopste jasna logika vas admina. Kazem adminu: " ajde molim te kikuj ovog smorio je vise koliko je providan" , on mi odgovori " ocu ja da igram , nece mi ceo zivot proci u kikovanju" , pa ja ne razumem koji je to admin onda? Mrzi ga da kickuje mrtvog citera, a ne mrzi ga da kickuje mene koji ga psujem...  :omg: Mislim, da tog citera nema ne bih ni ja psovao....  :rant2:

vd|cube(im)

Dešavalo se da na "vaše" prozivke subadmini kikaju neke igrače(bitange) koji nisu haxori već su ušli na server sa drugim nickom koji je ostalima nepoznat i kad napravi dobar scor nastanu prozivke.
Zato je dogovor da se prozivanje na serveru provjeri i subadmin ode u spec provjeriti prozivanog igrača prije nego ga kicka. To moоe i da potraje, a oni koji ne mogu sačekati nego počmu da psuju bit će kickani jer je psovanje na serverima zabranjeno po pravilima Bitange servera.  :stoner:

Legija

Nema od vas leba   :whip3:

tubifeks

Quote from: Legija on April 12, 2013, 07:25:51 PM
Nema od vas leba   :whip3:

Ako hoćeš 'leba, uzmi motiku pa zaradi  :wink:

sd-Ganz

Quote from: vd|cube(im) on April 12, 2013, 05:29:33 PM
Dešavalo se da na "vaše" prozivke subadmini kikaju neke igrače(bitange) koji nisu haxori već su ušli na server sa drugim nickom koji je ostalima nepoznat i kad napravi dobar scor nastanu prozivke.
Zato je dogovor da se prozivanje na serveru provjeri i subadmin ode u spec provjeriti prozivanog igrača prije nego ga kicka. To moоe i da potraje, a oni koji ne mogu sačekati nego počmu da psuju bit će kickani jer je psovanje na serverima zabranjeno po pravilima Bitange servera.  :stoner:
Cube, nemam ja 20h pa da ne mogu da procenim ko vara a ko ne... Odem u spec pre nego sto opsujem, proverim ga, zamolim ga da iskljuci, ako nastavi da haxa i ceka me iza svakog zida... Sta da kazem? Wh se danas nabavlja veoma prosto, cak vise ni virus nema  :rant2: :rant2: :rant2:

peckosd

ti si izgleda veoma upucen!   :)

VaiiiVaiii

sd-Ganz

Quote from: peckosd on April 13, 2013, 01:26:17 PM
ti si izgleda veoma upucen!   :)

nisam jedan od njih ne boj se haha :D