News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

CALL OF DUTY 5 - Public server

Started by Citadel of Pain, October 24, 2008, 11:04:53 PM

Previous topic - Next topic

Citadel of Pain

Bitange MAIN FIVE public server

Call of duty 5 zvanično izlazi 11.novembra. Nakon izlaska Bitange community će pokrenuti jedan (a moоda i više) public server. Kada igra zvanično bude objavljena, biće potrebno još 2-3 nedelje da se pojavi Linux verzija igre.

Legal server

MAIN FIVE server će biti originalan server, što znači da je potrebno da posedujete originalnu igru odnosno originalan key.

PAM?

Nakon što se pojavi PAM za COD5, MAIN FIVE će postati PAM server.

[WC]=CyClops=

Sve je to super ali ja ću prvo isprobati peticu negdje za mukte. Mislim, ako COD5 bude loš, bolje kupiti COD2 key (mada za mene COD5 ne mora biti remek djelo, samo nek ne bude potpuna katastrofa i radije ću ga igrati nego dvojku jer stvarno je vrijeme da duja ode u zasluоenu mirovinu).

Podpredsednik

Interesuje me samo kliko ce da kosta to cudo, pa da vidim da li da kupim jaknu za zimu ili COD5. Sta mi se vise isplati, da sedim kuci u toplom i igram se ili da setam po cici zimi u novoj jakni?! :)

[WC]=CyClops=

Ma precednice digni ti poreze seljacima (ubaci malo reketa tu i tamo, samo pazi se teniskog lakta :)) i bit će za oboje.

DiDaN

Najvise ti se isplati da ti devojka kupi original za novu godinu,a ti da kupis jaknu..................dokle bre da vas ucim :happy

Podpredsednik

Cuti DIDANE, nemoj prva dama da cuje za devojku!!!  :vava

GuRuGeoRge

Quote from: Podpredsednik on October 26, 2008, 09:48:35 PM
Interesuje me samo kliko ce da kosta to cudo, pa da vidim da li da kupim jaknu za zimu ili COD5. Sta mi se vise isplati, da sedim kuci u toplom i igram se ili da setam po cici zimi u novoj jakni?! :)

Bio sam danas u NS,pa sam svratio do GameS prodavnice u Bazaar-u,CoD2 GotY 1999 dinara,a CoD4 oko 3000 i nešto dinara isto GotY izdanje...Reko mi momak što radi,da krajem ove nedelje ili sledeće treba da dobiju CoD World at War,pa će CoD2 i 4 pojeftiniti,koliko tačno nije znao,ali kaоe da će CoD-WaW biti najverovatnije oko 40 evra...

Zver

Podpredsednik