News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Bitange MIX eXtreme - 15 CUSTOM MAPA

Started by $tring, January 18, 2010, 01:37:29 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Lepe vesti.... Zahvaljujuci LUN-u na pomoci, uspeo sam da ubacim nekoliko novih mapa na MIX server. Server je trenutno reinstaliran, pa su moguci bagovi. AKo primetite neke bagove bilo sa serverom ili mapama javite ovde. Vec sam video da se pri VOTE MAP delu pojavljuju 'nepoznate' mape.. To cu srediti svakako.... Dakle,mape.. :

mp_abandon - nova mapa, poprilicno velika i lepa
mp_anzio - ovu vec znate
mp_bizerte - znate i ovu mapu. bila je ranije u map rotate. suncana, kao matmata
mp_carentan_ville - veliki carentan
mp_chelm - poljska. mala mapa, i interesantna
mp_coddm2 - Destroyed V. - bila je ranije na tactical modu. ok mapa
mp_CR_bretteville - ovu takodje znate. svetla i lepa
mp_draguignan - takodje...
mp_mancheville_v2 - lici malo na farmhouse, ali je lepsa
mp_neuville - nova mapa. poprilicno mracna i tmurna
mp_nuenen_v1 - ovu znate...
mp_valence - velika mapa, i ,meni interesantna... igrali smo je ranije
mp_montelimar07 - veeeeeeeeeeeelika mapa (i lepa)
mp_treguennec_nw - to je ona velika livada... igrali smo je vec na extreme
rnr_murmansk - ruska ...

Standardne:
Toujane,Trainstation,Railyard ...

Najlepse od svega je sto se mape ucitavaju selektivno. Kad dodjete na server, ucitava vam se samo mapa koja se trenutno igra.

Darko

Nije bas najlepse to sto se ucitavaju selektivno, jer sam se pre neko vece smarao sa ucitavanjem mapa na taj nacin, jer dok je ja skinem proslo je pola partije, a onako ostavim ga pola sata da skida a posle igram. A download mapa mi ide brzinom od oko 40-50 kb/s, uzasno sporo...

Ne  bi bilo lose da ima neki link sa kojeg mogu da se skinu mape (u stvari mozda to vec ima a ja ne znam i ovog trenutka ispadam glup i neobavesten  :facepalm: )

komara

$tring

Sve mape se nalaze i na http://cod2.egs.rs pa ih mozete skinuti..... to su one __mix.iwd ...

ICHTOT

ovo s mapama je stvarno ok,nego me zanima kada ce se vratit statistike za mix extreme server  :stoner:

dokini

String problem sve mape laguju server puca nemam pojma sta je 10 puta je gore nego sto je bilo da li je nas izbor los nemam pojma ajd molim te pomagaj   :vava

dokini

Bilo bi lepo vratiti prvi paket mapa bez Abandona i onih pet ogromnih sto si ubacio jer se u zadnje vreme igraju samo tri cetiri mape smorise dusu :||

sd-Ganz

Meni download ide 600 a nekad i jace  :yahoo