I sto me stalno kickate???

Started by p0p, March 26, 2013, 11:56:04 PM

Previous topic - Next topic

p0p

Ja stvarno ne znam u cemu je problem,od 1000 onih koji igraju sa nekim sranjem vi mene je**** svaki dan....KO me kicka i ZASTO?

viljushka11

Prvo treba da nam napises koji ti je nick u igri pa ces mozda dobiti odgovor.

p0p

Ok.Izvinjavam se nisam znao...Nick je pOp P.J.P

bucky

http://zaslike.com/files/a2zef3nc3spfcezbjhqa.png
evo zbog ovoga te kikujemo.nije te ni malo sramota da pitas jos? :|| :|| :||

p0p

:facepalm: jbg. koriste svi pa sam probao i ja....kazem sao probao!!! mislio sam na kick ovih dana kada sam to izbacio....Jel to po sistemu kada jednom uslika  stalno kicka ili sta?

P!ck 'n roll

evo ja cu da ti objasnim, ali prvo mi odgovori na pitanje... Jel ti mislis da smo mi debili?  :dummy :dummy :dummy

p0p

Niti mislim ,niti sam to rekao!!! Samo kazem i garantujem da u poslednjih 3-4-5 ili koliko vec dana AIM nisam ukljucio!!!!!! A i kada sam ga isprobavao nisam mogao normalno da igram jer mi je konfiguracija iz davne 2004 godine.
Sto me niste kickali onda kada sam ga ukljucivao nego me kickate ovih dana non stop....Ajde reci mi od kad je ovaj scrinshot sto ste postavili?

P!ck 'n roll

sad mi jos tebi treba da se izvinjavamo i objasnjavamo sta i kako? OMG  :clapping :clapping :clapping Pa care, evo od mene ima svaki put kick i tvoj nick i tvoj ip... Aj lep pozdrav, i pazi sta pises ovde da te ne banamo i sa foruma  :stoner:

p0p

Jel ti citas sta sam napisao u predhodnom postu!? Gde ja to trazim da mi se neko izvinjava??????Jel ti to mene prisiljavas da te molim :omg:
Lepo pitam sta mi nije jasno jer stvarno nisam u toku,a ti mi se tu nesto proseravas!
Jaku ces stvar da ucinis ako me kickas i banujes sa foruma!
POGLEDAJ SAMO NA SERVERU KAKVIH TOBOZE SUPER IGRACA (sa ne znam ni ja koliko sati i ta sranja) KORISTI TA SRANjA A TI SI NASAO NA MENI DA GLUMIS STROGOCU!!!
Jel ima jos ko na ovom forumu normalniji,da sa njim popricam?
OVO JE PO MENI CISTO KURCENJE SA TVOJE STRANE ALI BESPOTREBNO!!!!!

ugly.fender

Dobićes isti ili sličan odgovor,grublju ili finiju varijantu i od ostalih na forumu.
Tako da...

Srećno

p0p

Hvala ti na odgovoru druze ( ipak eto ima i finih ljudi!),posto je situacija takva necu vise nista da pitam a vi radite sta vam je volja.
Ostao sam duzan jedino da se IZVINЕМ sto sam napravio glupost (mada se tamo po statistici i vidi koliki sam ja Cheater i koliko znam da igram:) ) Iz svega ovoga jedino sam zakljucio da:
ISTI ONI KOJI SE KURCE NA SERVERU TO RADE I OVDE NA FORUMU!!!
Pozdrav i svako dobro!!!

GEN black

Svima je isti izgovor ... "samo sam probao"... nema tu sta da se probava i Bane ne glumi nikakvu strogocu vec postoje neka pravila ovde i ne moze da podnese takve da se tako izrazim "hendikepirane" sabane koji nisu sposobni igrati ovu igru a da ne kako ti rece "probaju" bilo kakvu vrstu "pomagala"..nikad mi nece biti jasna jedna stvar.. Shvatate li da sami sebe prikazujete kao nesposobne za igranje jedne obicne igre? Fuj..idi igraj singleplayer i stavi na Easy mod .

oxigen

Kako vas bre vise nije sramota, da postavljate takva pitanja itd???  I jos da se raspravljas po forumu. Znaci lock tema i ban odmah!! :D

tipico

Ajde hhh ovaj je bar reko da je on , ima onih sta nabroje pola familije da su probali sa njegovog kompa samo on nije hhh.. Kakav panj :)

MakiMDSS.rs

Quote from: p0p on March 27, 2013, 02:55:22 AM
Niti mislim ,niti sam to rekao!!! Samo kazem i garantujem da u poslednjih 3-4-5 ili koliko vec dana AIM nisam ukljucio!!!!!! A i kada sam ga isprobavao nisam mogao normalno da igram jer mi je konfiguracija iz davne 2004 godine.
Sto me niste kickali onda kada sam ga ukljucivao nego me kickate ovih dana non stop....Ajde reci mi od kad je ovaj scrinshot sto ste postavili?

Na ovo moram da odgovorim od kad ti konfiguracija iz 2004 ? Jbt pa ti igras cod2 od 2004 au ... Opet klinac ili neko koji zeli da bude WNB igrac :( Bedno ali bedno kao sto reko 90% igraca je u codu jer nemaju para da kupuju org igrice :( I opet bedno da si uopste probao to , jadno pateticno nedertalno debilozno gnojovazno zalosno ... Jos se izvinjavas idi izvini se ocu sto te tako vaspitao i posle nam propada drzava pa naravno sve sami lopovi i bogatasi preko noci ... To je prevara isto kao da si gazdi svome ko te cuvao i pazio uzeo pare i sjebo mu zivot e tako ti nama radis sada ... Nasi serveri i nista ne placas pritom da igras osim tog jebenog interneta i ti moras da skrnavis sve a? Jel ti lepo sto imas skor bolji od ostalih ... ban na forumu odma i sa servera kick ili ban sta god ... ja cu da te banujem bez obzira na izvinjenje , ej bre ne placas nista sinovac ali nista a ovde se bitange cimaju da plate te servere na kojima ti igras , zalosno . Sve smo vam dozvolili a vi kako vracate haxanjem , bednici grozote jedne ... Gadim se na vas ...

ludi livnicar

Ako ti nesto znaci i ja te kickam kad god te vidim i tako ce biti i u buduce. Tumaci to kao kurcenje ili kako god hoces ali neka pravila se moraju postovati. Zajebi izgovore samo sam probao a o onim debilnim izgovorima sto ljudi pokusavaju da proguraju tipa nisam ja haksao bio mi tu mladju brat kurac palac pa stavio haks necu ni komentarisati. Jedino ti skidam kapu stro si priznao da si koristio to sranje. To sto drugi haksaju nije razlog da i ti to radis. Ako sumnjas na nekoga izvolte izadju u spec. pa ga prati i snimi kako igra postavi ovde snimak da ljudi razmotre pa ako je covek haksor ima da leti

ludi livnicar

Quote from: M.MaKi.C on March 27, 2013, 04:13:15 PM
Quote from: p0p on March 27, 2013, 02:55:22 AM

Na ovo moram da odgovorim od kad ti konfiguracija iz 2004 ? Jbt pa ti igras cod2 od 2004 au ... Opet klinac ili neko koji zeli da bude WNB igrac :( Bedno ali bedno kao sto reko 90% igraca je u codu jer nemaju para da kupuju org igrice :( I opet bedno da si uopste probao to , jadno pateticno nedertalno debilozno gnojovazno zalosno ... Jos se izvinjavas idi izvini se ocu sto te tako vaspitao i posle nam propada drzava pa naravno sve sami lopovi i bogatasi preko noci ... To je prevara isto kao da si gazdi svome ko te cuvao i pazio uzeo pare i sjebo mu zivot e tako ti nama radis sada ... Nasi serveri i nista ne placas pritom da igras osim tog jebenog interneta i ti moras da skrnavis sve a? Jel ti lepo sto imas skor bolji od ostalih ... ban na forumu odma i sa servera kick ili ban sta god ... ja cu da te banujem bez obzira na izvinjenje , ej bre ne placas nista sinovac ali nista a ovde se bitange cimaju da plate te servere na kojima ti igras , zalosno . Sve smo vam dozvolili a vi kako vracate haxanjem , bednici grozote jedne ... Gadim se na vas ...
AMIN
+1

P!ck 'n roll

Vidi, taj ss je iz 1943, eto nekako smo ga nasli... Nemam potrebe da se kurcim, a ti nemas potrebe niti prava da nas pitas od kad je i odakle nam ss... Drugo, pa naravno da je priznao kad postoji ss, kako je moguce da ne prizna, s tim sto je jos car otvorio temu.. Kad te budem video na serveru necu te kickati da budes prvi i da ti urucim  :hooray: posle toga sledi dozivotno kikanje...  :drinks2

p0p

QuoteGEN black "hendikepirane" sabane"
Retarde da li shvatas da ovim sto si napisao mene licno vredjas!!!!A kolko znam to na forumu ne bi trebalo da bude dozvoljeno!!!!

QuoteM.MaKi.C Jbt pa ti igras cod2 od 2004 au ...posle nam propada drzava pa naravno sve sami lopovi i bogatasi preko noci ...Jel ti lepo sto imas skor bolji od ostalih ...
Ne ne igram CoD2 od 2004,nesto si lose skontao...Pazi sta seres smradee ne mozes ti nikoga nazvati LOPOVOM jasno????Znas mi ti nesto o propadanju drzave....Sto se tice skora i tu seres napamet.....pogledaj mi skor pa kenjaj!!!

Kakvih citera ima na serveru svakodnevno i sa kakvim scorom to ne vidite ,ali ste zato nasli da na mene bacate drvlje i kamenje,na mene koji nemam par sati COD2...
Naravno da ce svako da pozeli da vidi i proba ta sranja kada se na vasim serverima ne moze igrati normalno!!!Svakodnevno su puni CITERA!!!!

ludi livnicar

Quote from: p0p on March 27, 2013, 04:53:02 PM
Retarde da li shvatas da ovim sto si napisao mene licno vredjas!!!!A kolko znam to na forumu ne bi trebalo da bude dozvoljeno!!!!

QuoteM.MaKi.C Jbt pa ti igras cod2 od 2004 au ...posle nam propada drzava pa naravno sve sami lopovi i bogatasi preko noci ...Jel ti lepo sto imas skor bolji od ostalih ...
Ne ne igram CoD2 od 2004,nesto si lose skontao...Pazi sta seres smradee ne mozes ti nikoga nazvati LOPOVOM jasno????Znas mi ti nesto o propadanju drzave....Sto se tice skora i tu seres napamet.....pogledaj mi skor pa kenjaj!!!

Kakvih citera ima na serveru svakodnevno i sa kakvim scorom to ne vidite ,ali ste zato nasli da na mene bacate drvlje i kamenje,na mene koji nemam par sati COD2...
Naravno da ce svako da pozeli da vidi i proba ta sranja kada se na vasim serverima ne moze igrati normalno!!!Svakodnevno su puni CITERA!!!!

Aj jedan ban za ovoga indijanca. Aj ti pope lepo kod popa ili psihica pa njima sve lepo objasni

VaiiiVaiii

meni bre... ovog lika mnogo zao.
...a uz to i ne zna da se njegovi odselili za Madjarsku

GEN black

Nisam ja tebe vredjao ,sam si stvorio takvu sliku svim igracima. Za mene su osobe koje ne mogu igrati bez bilo kojeg vida haxa (pomagala u ovom slucaju) hendikepirane..znamo mi vrlo dobro kome pomagala trebaju.Samo,neka mi Bog oprosti sto poredim igru sa pravim zivotom. SAM SI STVORIO TAKVU SLIKU O SEBI JOS JEDNOM PONAVALJAM.

GEN black

Zbog takvih kao ti se i ne moze igrati...

don_gagi

Quote from: VaiiiVaiii on March 27, 2013, 04:58:21 PM
meni bre... ovog lika mnogo zao.
...a uz to i ne zna da se njegovi odselili za Madjarsku

Hahahahahah e jesi me slatko nasmejao!  :rofl

domohomo

MakiMDSS.rs

Jao iskreno voleo bih da te upoznam ali najozbiljnije , bas sam u bedaku pa bih voleo da posedim sa tobom i da se ispricamo pa da vidim ko me bih ti reko tako tim tonom jasno ... A mislim da bih i Bane isto to voleo da vidi dal bih smeo u lice da mu kazes tako nesto ...

Za ovakve otvoricu kliniku a Kordoba i Bane da budu glavni lekari a Toto da bude Muska sestra :) Ovo bih bila najbogatija klinika i nikad ne bih ostali bez posla ...

A sad BAN od moje ruke BB!!!

MakiMDSS.rs

ugly.fender

Totalni Off topic :

Bane Međede  ;D

(znaš o čemu se radi)  ;D

ludi livnicar

Maki aj jel bi dobrio od muske sestre bocu u guzu ako nije dobar. Onako koji put za smirenje  :rofl

MakiMDSS.rs

Quote from: ludi livnicar on March 27, 2013, 07:56:29 PM
Maki aj jel bi dobrio od muske sestre bocu u guzu ako nije dobar. Onako koji put za smirenje  :rofl

Nisam te nacionalnosti da ga obradujem sa necime u guzu :) Zao mi je to ce morati neko drugi :) Ali i ne bih da ga obradujem posle ko zna kakve je nastranosti :)

Lang

A lepo rece ugly.fender ....Dobićes isti ili sličan odgovor,grublju ili finiju varijantu i od ostalih na forumu.
Tako da...Srećno

Ali nema ko da procita  i ,,,,,, :||

F.E.A.R.!.

Budi srecan sto si dobio besplatan kick.....

3thw.

Quote from: M.MaKi.C on March 27, 2013, 05:52:09 PM

Jao iskreno voleo bih da te upoznam ali najozbiljnije , bas sam u bedaku pa bih voleo da posedim sa tobom i da se ispricamo pa da vidim ko me bih ti reko tako tim tonom jasno ... A mislim da bih i Bane isto to voleo da vidi dal bih smeo u lice da mu kazes tako nesto ...

Za ovakve otvoricu kliniku a Kordoba i Bane da budu glavni lekari a Toto da bude Muska sestra :) Ovo bih bila najbogatija klinika i nikad ne bih ostali bez posla ...

Ti ispravljas decka koji je napisao najaci umesto najjaci , a tebi izgleda treba podobra lekcija iz srpskog jezika , tacnije gramatike...Procitaj dobro svoj tekst ponovo ... O srpski jezice moj... bice to svakako ljubav na prvi pogled , ti i tvoj maternji jezik ...

P!ck 'n roll

Quote from: ugly.fender on March 27, 2013, 07:23:08 PM
Totalni Off topic :

Bane Međede  ;D

(znaš o čemu se radi)  ;D
znam hahahahhaah

MakiMDSS.rs

Quote from: 3thw. on March 28, 2013, 07:42:14 PM
Quote from: M.MaKi.C on March 27, 2013, 05:52:09 PM

Ti ispravljas decka koji je napisao najaci umesto najjaci , a tebi izgleda treba podobra lekcija iz srpskog jezika , tacnije gramatike...Procitaj dobro svoj tekst ponovo ... O srpski jezice moj... bice to svakako ljubav na prvi pogled , ti i tvoj maternji jezik ...

da moja konstantna greska bi bih bio itd :) to mi je grska odvaikada :)

Tasmara

Dusa me boli kad vidim koliko ste nepismeni ....  :cray

domohomo

tubifeks

Quote from: Tasmara on March 29, 2013, 05:57:30 PM
Dusa me boli kad vidim koliko ste nepismeni ....  :cray

Imaš li ti dušu  :hmm

Ne bih rekao po igri na serverima  :yes

Tasmara

Domo <3 moje  :love
Nemam veliku dusu tubi :( Treba da odem na operaciju  ;D

3thw.

Quote from: Tasmara on March 29, 2013, 10:17:59 PM
Domo <3 moje  :love
Nemam veliku dusu tubi :( Treba da odem na operaciju  ;D

Povoljno radim plasticne operacije duse :P  :handshake:

filadendron

ja masiram da zaceli brze i ne naplacujem   :o   ;D   

Tasmara

vd|cube(im)

Quote from: Tasmara on March 30, 2013, 06:41:29 PM
:offtopic hahahahahhaha  ;D

Off topic je kad ja odradim pregled i liječenje  :stoner:

filadendron

Quote from: vd|cube(im) on March 30, 2013, 06:47:18 PM

ne vedi ti to nista bez pecata a ja moram detaljno utvrditi valjanost odradjenog  :violin:

3thw.

Quote from: filadendron on March 30, 2013, 07:52:19 PM

ne vedi ti to nista bez pecata a ja moram detaljno utvrditi valjanost odradjenog  :violin:

Mislim da je najbolje da nas trojica napravimo konzilijum , da donesemo odluku i odredimo ko je za sta nadlezan :D :ok2

vd|cube(im)

Quote from: 3thw. on March 30, 2013, 09:17:04 PM

Mislim da je najbolje da nas trojica napravimo konzilijum , da donesemo odluku i odredimo ko je za sta nadlezan :D :ok2

Ja cu da vršim fizicki pregled a vas dvojica zapisujte dijagnozu .... :hmm

filadendron

Quote from: vd|cube(im) on March 30, 2013, 09:33:46 PM
Quote from: 3thw. on March 30, 2013, 09:17:04 PM

Ja cu da vršim fizicki pregled a vas dvojica zapisujte dijagnozu .... :hmm
dok ti vrsis pregled ja cu svirkati :violin: i nadgledati 8)

Tasmara

Bebica

vd|cube(im)

Quote from: Bebica on March 30, 2013, 10:44:36 PM
Nema vama pomoci  :baby

Ti si Bebice temeljno pregledan u NS-u kod File u stanu  :icon_bad:

filadendron

nisam ih mogao naterati da predju sa fotelje na krevet a i posteljinu sam im postavio   :whistling   :clapping2

3thw.

Quote from: filadendron on March 30, 2013, 11:48:07 PM
nisam ih mogao naterati da predju sa fotelje na krevet a i posteljinu sam im postavio   :whistling   :clapping2

Quote from: Tasmara on March 30, 2013, 10:23:21 PM
Ohoho orgije  ;D

HAHAHAHA :D

Bebica

Mozete samo pricati  :yahoo :rofl
Vidicemo se mi jos  8)

F.E.A.R.!.

Nemoj te nju jbti meneeeeeee...... :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Bebice stvarno si uperan ckoDe.....

ludi livnicar

Kako smo samo uspeli da od kickanja PoPa dodjemo do orgija ali ajde

https://www.youtube.com/watch?v=JY36RKfW36M

Tasmara

Mi budaletine stalno orgijamo  :mahanje

Bebica

I da dodam  :rofl :rofl :rofl

3thw.

Lang

Kad' sam procitao da je alhohol stetan,prestao sam da citam. :smoke: