News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Black ops i neradnja multyplayer

Started by ZvjezdicaSmrri, September 16, 2011, 11:03:46 PM

Previous topic - Next topic

ZvjezdicaSmrri

A vise 200 put ne radi mi multyplajer koji kurac je oco jebi se Treyaci  potrosi 200 KM samo za to sranje cd je orginal radi je bid da igram CoD 3 na ps2 :-[

djed

ZvjezdicaSmrri

ma daj  :ne_razumem ja sam sve uradio cak promjenio na francuski pa na engleski  :-[ treyaci

Eskimko

ovaj forum bi trebao da se zabrani deci ispod 18  :o

DexonDee

Quote from: Eskimko on September 17, 2011, 01:08:07 PM
ovaj forum bi trebao da se zabrani deci ispod 18  :o

Slazem se...

Quote from: ZvjezdicaSmrri on September 16, 2011, 11:03:46 PM
A vise 200 put ne radi mi multyplajer koji kurac je oco jebi se Treyaci  potrosi 200 KM samo za to sranje cd je orginal radi je bid da igram CoD 3 na ps2 :-[

Reci u cemu je problem? Kad udjes u igru oces u multiplayer da udjes sta se desava? Opisi malo a ne da psujes Treyaci...

ZvjezdicaSmrri

E ovako kada uđem kaŠ¾e mi nešto go on http status nesto stvarno nije fazon...na black ops stranici.A status mi je defcon5 :) :)

Eskimko

Quote from: ZvjezdicaSmrri on September 17, 2011, 10:10:04 PM
E ovako kada uđem kaŠ¾e mi nešto go on http status nesto stvarno nije fazon...na black ops stranici.A status mi je defcon5 :) :)
ahhahahahha defcon 5 pa ti pitaj one iz cia-e sta to znaci  :tease2

DexonDee

Defcon 5 je kod za poternicu znaci trazi te CIA zbog pokusaja hakovanja sistema...bolje ti je da izbacis komp iz kuce da te nebi locirali...

vd|cube(im)

Quote from: DexonDee on September 18, 2011, 10:12:45 PM
Defcon 5 je kod za poternicu znaci trazi te CIA zbog pokusaja hakovanja sistema...bolje ti je da izbacis komp iz kuce da te nebi locirali...

Ma ne treba izbaciti komp iz kuće dovoljno je izvaditi hard i zakopati ga na metar dubine(moŠ¾e i dublje) i neće ga moći locirati CIA... 8)

Ovo nije za zajebanciju  :no

DexonDee

Quote from: vd|cube(im) on September 18, 2011, 11:39:28 PM

Ma ne treba izbaciti komp iz kuće dovoljno je izvaditi hard i zakopati ga na metar dubine(moŠ¾e i dublje) i neće ga moći locirati CIA... 8)

Tako je...ovo nije za zajebanciju

vd|cube(im)

Quote from: DexonDee on September 19, 2011, 12:44:59 AM

Ma kakva zajebancija vidiš da Š tekare nema i on je imao tu grešku Defcon 5, pa su kod njega upali usred noći i od onda ga nema   :nervous: :nervous:

DexonDee

Quote from: vd|cube(im) on September 19, 2011, 12:48:33 AM
Quote from: DexonDee on September 19, 2011, 12:44:59 AM

Ma kakva zajebancija vidiš da Š tekare nema i on je imao tu grešku Defcon 5, pa su kod njega upali usred noći i od onda ga nema   :nervous: :nervous:

Zato njega nema...strasno mali bolje vadi hard nemoj da se zezas

DexonDee

vd|cube(im)

Quote from: DexonDee on September 19, 2011, 10:34:37 AM
Quote from: ZvjezdicaSmrri on September 19, 2011, 08:30:14 AM
e pogledaj ovo http://www.callofduty.com/blackops/status

ma daj nemoj se zezati covece...to ti traze podatke o tebi...vadi hard sto pre

Zboravio sam napomenuti kad se hard skine treba ga prije nego se zakopa na metar dubine staviti u crnu čarapu(preporučljivo da bude lijeva)  :stoner:

filadendron

auuuuu....  pa defcon5 ima direktne veze sa nevidljivim F17! MoŠ¾e biti da si direktno upao u mrezu NASA!!! (preko satelita B12) Ja bih izvadio hard i lupao čekićem po njemu do najsitinijih delića, mogu oni njega i u čarapi otkriti al u delićima ne! Al obavezno levu čarapu i tako izlupan hard u nju pa u dvorište kopaj dok ne svane novi dan i još jednu čarapu, onu desnu, nju na glavu da meteš!

ZvjezdicaSmrri

a sta je ovo deda mi je dao TNT iz 2 svjetskog rata i otiso mi komp sada kupi novi  i jos mi je na defcon 5 a vadim hard imam sada 1000 km sada cekic radi aaaaa

filadendron

Sad sam se čuo sa štekarom (samo ja znam gde je). On kaŠ¾e da je stvar vrlo ozbiljna. Čarape moraju biti BAKINE,VUNENE, RUČNO HEKLANE I NE MLAĐE OD 4 DANA :yikes:! Desnu stavljaš zbog satelita B12 da te ne provale dok  kopaš, VEOMA JE BITNO DA JE NE ZABORAVIŠ . Ukoliko baka ima neke gljivice izmaŠ¾i se pavlakom i stavi krastavce na glavu pre mećanja čarape! A za NERADNJU multiške ćemo da vidimo kasnije.

djed

vd|cube(im)

Quote from: filadendron on September 19, 2011, 02:15:35 PM
Sad sam se čuo sa štekarom (samo ja znam gde je).

Ako mi ne kaŠ¾eš di je Š tekara neću se više igrati sa tobom  :icon_grrr:

filadendron

Quote from: vd|cube(im) on September 19, 2011, 03:34:41 PM

rekao je da ne smem nikome da kaŠ¾em jer se on i baka kriju u nekom podrumu i šiju NIKE patike za NASA  :-\. nemoj se ljutiti plizzzzzzzz ja bih tako da se igram sa tobom  :icon_bad:

vd|cube(im)

Quote from: filadendron on September 19, 2011, 03:57:59 PM
Quote from: vd|cube(im) on September 19, 2011, 03:34:41 PM

rekao je da ne smem nikome da kaŠ¾em jer se on i baka kriju u nekom podrumu i šiju NIKE patike za NASA  :-\. nemoj se ljutiti plizzzzzzzz ja bih tako da se igram sa tobom  :icon_bad:

Aj javi mu da ja nosim 45 broj patika  da mi jedne sredi preko veze...pa ćemo se poigrati  :icon_bad:  (69-ka nije upitna)

Stekara_1

E ovako, nemojte da laŠ¾ete čoveka i da dajete pogrešne informacije.
ZvjezdicaSmrri, taj problem što imaš to ti je povezano sa PB-om i Mulitvision-om, a to su sestrinske firme koje rade za CIA (CentralIdiotisenAgency), a to što se tebi trenutno dešava jest da te pokušavaju pretvoriti u internet zombija i to preko tog Treyaci-a (i mislim da im to uspeva), jer oni tebe samo koriste da bi mogli još tvojih prijatelja navući na "internet zombing" (to moŠ¾eš na google-u ili bindu da nađeš, internet traŠ¾ilice).
Rešenje problema, (kao što si već i sam naveo novi komp) ali pre toga stari komp u reku baci (pre nego što ga baciš, prvo ga drŠ¾i dva dana u zamrzivaču (i to sve radi kod bake, da te ne provale)) i to ga baci preko glave da ni ti ne vidiš gde je pao, i tek onda si miran, i uz sve to moraš da vidiš jesi li se stvarno zombingovao, ako jesi ne gine ti lečenje lekovitim bitovima. toliko od mene, ako te još šta bude mučilo javi. pozz

Srba

ako ste vi normalni....

nema coveka vise da se javi - isupao hard i kopa u carapama/baca preko glave u reku :super

ZvjezdicaSmrri

aj mi reci kako da popravim BLACK OPS