News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

ALTERNATIVNI PROGRAM IN RADIJA - otvoren konkurs!

Started by INput, September 08, 2010, 12:32:18 PM

Previous topic - Next topic

INput

Uskoro će IN radio početi sa emitovanjem programa koji će publici pruŠ¾iti mogućnost da uŠ¾iva u alternativnijoj muzici i da upozna kulturu koja je okruŠ¾uje. O samim emisijama saznaćete nešto više ubrzo, a ovu temu otvorili smo jer nam je potrebna Vaša saradnja!
U cilju obogaćivanja programa što raznovrsnijom muzičkom ponudom Š¾elimo da otvorimo vrata novim idejama, Š¾anrovima i pristupima. Stoga objavljujemo da je moguće aplicirati za otvoreni konkurs IN radija za kreiranje i vođenje autorske emisije!

Š ta je potrebno da biste aplicirali?
Potrebni su Vam:
-ideja za autorsku emisiju u koju verujete
-tekstualni opis Vaše ideje (neophodno navesti: Š¾anr muzike koja bi se puštala u okviru emisije, trajanje emisije, lista opreme koja Vam je neophodna da biste Vašu ideju realizovali, broj voditelja i poŠ¾eljni termini za emitovanje emisije u okviru večernjih časova)
-kratak CV, ili motivaciono pismo

S nestrpljenjem očekujemo Vašu aplikaciju na adresi redakcija@inradio.org , a mi ćemo Vam se u najkraćem vremenskom roku javiti!

IN radio nalazi se u Novom Sadu. Sve dodatne informacije moŠ¾ete dobiti na 063/56-51-50 i 064/6789-325. Konkurs je otvoren do 20. septembra.