News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Ako moze pomoc. Problem u vezi 0.7.0 patch-a!

Started by Jacⱪ Sparroⱳ™, December 20, 2011, 03:59:25 AM

Previous topic - Next topic

Jacⱪ Sparroⱳ™

Kada sam skinuo taj 0.7.0 patch, instalirao ga i odem u bitku (sa bilo kojim tenkom), on mene pri ucitavanju mape izbaci iz igre. Pokusam opet uci, i dalje me izbacuje, ne pise razlog, samo mi izadje iz igre. Izbrisem wot, instaliram ga i opet se isto to desava.

Zna li neko kako da to resim?

STEK

probaj da pokrenes igricu preko lanchera,tamo gde ti je instalirana igrica,meni se to ranije desavalo da me izbaci iz igrice kad mi ocitava mapu,sad jos nisam probao,nisam kuci,ako ne pomogne,obrati se na zvanicnom balkanskom forumu,verovatno ce ti neko nesto napisati.

komara

Sad sam video da se to još nekim igračima događa http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/69836-konacno-70-patch/page__st__180 ,a admini još nisu odgovorili u vezi ovog problema. Ja predpostavljam da garant ima veze sa memorijom ili nešto slično.A ako to nije slučaj moŠ¾da u onom jučerašnjem totalnom haosu ti se patch nije full skinuo i instalirao.Ja ću tek danas da isprobam, ako stignem.
Postavi taj problem kao temu na WOT forumu.

Jacⱪ Sparroⱳ™

#3
Resio sam problem.

Koji god drugi nisan da stavim ili ono sto pokazuje hp od tenkova (kako vec), ne radi/ne moze.
Ima li neko za ovaj 0.7.0 patch neki nisan ili ono sto pokazuje hp od tenkova (samo da nemam onu default glupost)? Komara, Fenderu, bilo ko drugi?

ugly.fender


Jacⱪ Sparroⱳ™

Hvala puno  :thankyou
Ni ne treba mi uputstvo. Zapamtio sam koliko sam cackao.