macak unban

Started by macketina, July 23, 2014, 02:51:47 AM

Previous topic - Next topic

macketina

You were banned for 17 days from the server by "$tring" (:))  Posle wara kojem smo odigra li ne vidim u cemu je problem ? Ako haxam oke ,samo me uhvatite kad budem haxo . I samo da se izvinim zbog koriscenja makra na bitange serverima ,ali ne na war serverima.

tipico

Neka neka tako ti i treba kad ti krci mic


Sent from my iPhone using Tapatalk -

filadendron

lepo ti rekoh da je makro ZABRANJEN

vd|cube(im)

Vidi sa Stringom zašto si dobio ban na ts-u, on to neće uraditi bezveze.   :hmm
Ima jedno nepisano pravilo kod nas "onaj tko da ban taj ga i skida, ostali mogu samo predložiti".

Ako si koristio na mix war-u macro onda nisi u redu, rekao sam ti ima pola godine više puta na sd-u Mačak imaš macro, ti kažeš nemam. :stoner:

macketina

Reko sam na waru ga nisam koristio na pub serverima jesam,priznamjem nema sta da lazem. I izvinjavam se zbog koriscenja i sve koje sam uvredio ivinte.

tipico

Nema sta, ostavite mu ban da se malo smiri haha, Vladimire ,Vladimire ...morat cemo popricat, razmišljam o kiku iz klana čak , nisam znao da koristiš nedozvoljena sredstva


Sent from my iPhone using Tapatalk -

Strajdzo

e moj macak lep ti je reko i fila da ne koristis makro i ti si dalje koristio nisi hteo da poslusas i eto ti sad..... :facepalm:

P!ck 'n roll

koristio je makro i onda mu kazes da iskljuci i on iskljuci.... to nije nikad bio problem... samo ako moze da mi se objasni razlog koriscenja tog makra??? zasto si uopste palio, i da igras na nekom drugom serveru... Meni to nije jasno.... jbg

cowex

Quote from: P!ck 'n roll on July 23, 2014, 08:17:37 PM
koristio je makro i onda mu kazes da iskljuci i on iskljuci.... to nije nikad bio problem... samo ako moze da mi se objasni razlog koriscenja tog makra??? z :whip3:asto si uopste palio, i da igras na nekom drugom serveru... Meni to nije jasno.... jbg
Jos pitas zasto je to uradio :whip3:  pa ljudi sve cete radit samo da budete bolji od mene ali vam nece nikad uspjet.  :smoke: