News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Uspjeh bitange CTF kapitena

Started by Zver, February 16, 2010, 05:51:58 PM

Previous topic - Next topic

Zver

Nakon objave grupa, mnogi su sumnjali u daljnji napredak reprezentacije Srbije i BiH u CTF-u, no trenutna situacija pokazuje da sumnja nije bila opravdana. Naime nakon prva 2 kola obe reprezentacije su ostvarile maksimalan ucinak pobjedivsi Finsku,Estoniju,Belgiju i Tursku.

Srbija je nakon epskog varanja i samootkrivanja od strane kapitena Belgije i njegovog najboljeg igrača dobila prvu pobjedu od 10:0 , te ubjedljivom pobjedom i potpunom dominacijom nad Turskom, gdje se kao pojedinac izdvaja Mykel sa odlicnom igrom i skillom, osigurala prvu poziciju.

Reprezentacija BiH je do prve pozicije presla dosta trnovitiji put.  Zahvaljujuci igracu "Spawnie" koji je povratio zastavu za BiH , koju su Finci kao axis uspjesno branili 6 minuta, pobjeda je ostvarena u zadnje 2 minute 2-ge mape (LENINGRAD) sa sjanim trostrukim poenom.
Nakon toga je slijedio duel sa Estonijom gdje je Toujane zavrsen pobjedom BiH 11:7.
Na dawnvlilu je bila obrnuta situacija gdje je Estonija u drugom poluvremenu kao axis vodila 9:6 i prijetila povecati vodstvo sa samo 3-4 minute do kraja. 
No reprezentacija BiH se sabrala u sekundi i ostvarila kao Allies 6 uzastopnih poena te takticki odradila akciju do perfekcije. Igraci Estonije su ostali sokirani i izasli par sekundi prije kraja.

Stanje grupa:


BiH vs Finland 13:12
BiH vs Estonia 23:17

Srbija vs BEL  10:0 (forfeit)
Srbija vs TUR 19:12

Cestitke kapitenima i igracima.

IronC


kordoba

#2
Ja nista drugo nisam ni ocekivao  :yes  nego  :hooray:

Eh da... Milan (Mykel) je cudo, zaista... :worth


lang

Bravo momci a ko je sumnjao.... :whip3:   :king:

darkbgd


$tring