News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Europsko rukometno prvenstvo

Started by Hitman, January 15, 2012, 06:07:22 PM

Previous topic - Next topic

Hitman

Danas u Srbiji počinje deseto Europsko rukometno prvenstvo!

Prva utakmica počinje u Nišu u 17:30, a sastaju se Njemačka i Češka. Domaćini u 18:15 u Beogradu igraju protiv Poljaka. Danas također igraju Š vedska i Makedonija te Danska i Slovačka sa početcima u 19:30 i 20:15.

Jel pratite rukomet?
Jel netko moŠ¾da ide gledati tekme?
Tko su vam favoriti i kakve šanše nudite domaćinima srbima i susjedima hrvatima?





COperinjO

Srbija -hrvatska je finale koje prizeljkujem.... nasima sve cestitke na dve pobede, Dancima smo pokazali ko je tata u Pioniru ( ps. stavio sam 20e zadnjih iz dzepa na singl, 2.2 kvota  :tongue2), a poljake smo posteno pokidali.... sve u svemu prolaz u polufinale je po meni evidentan samo da vidimo ko ce nas tamo sacekati... ja prognoziram hrvatsku, spaniju, dansku i srbiju pa ko se sa kim ukrsti  :drinks2

COperinjO

Ajmo komsije da se ispisu cestitke, dobili ste batine... svaka cast za borbu u polufinalu, ferplay nije izostao i naravno korektno navijanje obe strane sto me posebno raduje... srecno u borbi za bronzu  :hat

Hitman

dobro si prognozirao polufinale. solidna tekma. prvo poluvrijeme smo dobro odigrali, drugo se pogubili. čestitam. Vjerujem da ce nas španjolci lako dobit. A za finale, tko zna..

ToTo

Ne bih bas rekao da ce Spanci lako da vas dobiju, jer je Hrvatska reprezentacija odlicna ekipa, sa par pojedinaca koji ako se razigraju, mogu sami da rese ishod meca. Pre svega mislim na visokog Kopljara i Balica.
Finale ko finale, sve je moguce. Dance smo vec dobili u grupnoj fazi, sto ne znaci ama bas nista. Ono sto ce svakako prestavljati prednost je domaca publika, koja moze doprineti boljoj igri nasih momaka.
Sve u svemu sjajna festa, odilcan rukomet, ali me je na momente nerviralo to sto taktika dominira u odnosu na kreativnost igraca, ali je valjda to danas normalno u sportu.

c0C0

Svaka vam cast. Mi smo dobro odigrali prvo pol. Al u drugom smo nestali. Previse smo se oslanjali na golmana , i duvnjaka. Koji nisu imali svoj dan a goluŠ¾a ih je forsirao -.-" .  Jedino sto me je zasmetalo su laseri koji su ometali golmana i pojedine igrace.  Nazalost to je povuceno iz nogometa izmedu reala i barce, unazad par godina.