AIM NA GARAGE -.-"

Started by c0C0, April 10, 2012, 01:27:50 AM

Previous topic - Next topic

c0C0

Ovako svi koji igramo na garage ,a  i na SD-u . smo upoznati da u zadnje vrijeme pogotovo u zadnjih par dana ( 4-5 ),  konstantno ima budala koji dolaze sa aimom,i očiglednim wh iz aviona  itd.. izbacuje ih pb- opet ulaze ..kikani opet ulaze..pa do nedogled. i tako stalno ..
Imam dosta videa i slika izbacenih i sve ostale dokaze..
NaŠ¾alost koliko god se neki admini trudili, da ih kikaju itd.oni opet i opet dolaze.
I molim nekog od  glavnih admina da mi se javi :) na xfire : vkcoco . hvala i LP :)

Evo dokazi evo sve :)

http://screenshot.xfire.com/s/122823197-4.jpg

http://screenshot.xfire.com/s/122792578-4.jpg

http://screenshot.xfire.com/s/122712561-4.jpg

a evo i video :

http://beta.xfire.com/videos/563414/

imam još 2 videa . što sam snimio neki dan .pa imam problema sa stavljanjem pa stavim nakandno.

- oni su vec bili na forumu-al nedavno, al nema veze neka se i ovdje vide

http://www.xfire.com/video/55e9be/

http://www.xfire.com/video/55e9ca/



Lang

Ha , ha ,  Sibirski plavac i sa citom nemas pojma  kako te je neki  stari kamper  sa Garaze overio na kraju balade. :tease
To se vezba to se ne kupuje , badava su ti roditelji bacali pare za komp. :tongue2
Š¤_c0C01†   +1

ludi livnicar

Danima ga kickam cim ga vidim, juce mi lik kaze nemozes me kikovati koliko ja mogu puta uci. Pre neki dan je igrao i pod nickovima Lang, CAT@, //bitange// gigiman, Mr.Knock, BlackHunyter, BlackJin sve je to isti lik.

c0C0


cheda

Sto se mene tice ban cijelog opsega iako i ja poslije toga necu moci igrati na bitange serverima,ali nema veze neka i oni ne mogu ja cu naci drugi server.....A mr knock,sibirski  i 4hh su sve djeca i znam ih iz vidjenja ali nista im ne mogu bas zbog toga sto su djeca.Samo ban!!!!!! :stoner:

Lenux|WC


cubix

ove citeri sto igraju na garage znam ih ovaj sibirski plavac imaju na racunaru intaliran neki cit pa imaju multi hack jer znam licno mi se Hvalio ima ih par jos ali im nickove ne znam...Pozz

c0C0

Evo opet ovaj jazo igra s aim-om na garage  -.-"

de ak se ne moze to riješiti neka se otvori dodatni server za čitere :D pa nek se tamo rokaju :D

brankoXM

izedose nam dzigericu od sekiracije :) verovatno ovih dana imaju nekakav raspust u osnovnoj skoli pa malo da se poigraju...

brankoXM

dajte neko ako vidi nek dodje na garage opet onaj retard mr.knock ima svoj dan,a nijedan admin na xfire nije

Lang


//Munja//DjaKI

Mr.Knock je jedan u nizu od tih budala,al njegova posebnost u tome se ogleda što on kaŠ¾e, citiram "Samo ću ja malo" "jel mogu jos samo ovu mapu?" , mislim alOoOo!   :||

brankoXM

#12
evo dok ovo pisem na garage je festa cita i hacka pa navratite ako ima nekog,nemam nikog od admina online. offroad i kompanija svratili da lece komplekse
evo sad taj isti igrac OFFROAD2012 promeni nick u bitange spartanac

By yt3ktt at 2012-05-10
jel neko od vasih ili neki pacenik,pre bih reko ono drugo

cheda

Branko skreces sa teme,ako imas sta protiv offroad i kacuna,snimi neki video pa postavi ovako samo bezveze lupetas..............zato mir  :stoner:

brankoXM

samo bez nerviranja,utice na lepotu.razumem ja tebe sto tebi smeta sve ovo.i  cini mi se da te nisam nista pitao,tako da laku noc.

cheda

lol kako me se ne tice,jucer si me citav dan nervirao i napadao bez ikakvog razloga.......zato mir  :stoner:

STEK

neko ko koristi Spartancev cfg....

cheda

Ja korisitim cfg od spartanca,ali ne njegovo ime,danas je @m@r koristio njegovo i me i rekao sam mu da ne smije vise,rekao je da nece zato sredjeno sve..... :stoner:

Lang

#18
More bre vise vi iz BiH  kada  bih pustio  da vas prate stalno ,jao brate bi bilo  :( ,zato pssssssssss!
Igrajte , besplato je , ulaznica je samo dobra volja i fino ponasanje.
Ako je to tesko , da budes fin i bez citova onda :(   kik
:king:

cheda

nikad nikgo nisam napao ni ti imam namjeru,samo kazem ima nekih likova koje konstantno optuzuju pojedine igrace i vrijedzaju,nisam ja kriv lang sto neki nisu u stanju da skontaju da na codu ima zvuk,kompas...itd nego se samo orjentisu na ono sto vide u toku igre.....i kasnije komentar kako si znao ovo ono e jbg druze  :stoner:

Lang

Pa druze nije moj komentar tebi upucen .....nego uopsteno...iz onoga sto pratim i znam . :stoner:

brankoXM

ma lang,ceda misli na mene,izmedju ostalih...ja sam taj sto cim ga neko ubije dolazi ovde da kuka,sta ja znam o codu i citovima...e jedino sto koga god sam ocenio da ima cit,i upozorio admine na njega,kasnije je i provaljen da vara,al dobro to je sigurno slucajno,ipak sam ja jos mlad igrac,igram tek nekoliko godina,a i mlad sam,38 godina,samim tim jako prost i naivan,al polako,ima vremena za mene naucicu i ja ponesto o codu,srecom imam ove moje tutore iz bih,oni ce sve lepo i potanko da mi objasne sta jeste a sta nije,naprimer kako se puskom nanisani sa pola mape kroz dim trojica za redom precizno,oslanjajuci se pritom na sluh i kompas.a i jos neke stvari koje ja kao pocetnik ,ne razumem.zato hvala vam sto postojite u mom zivotu,vrli moji prijatelji,ne sumnjam da cu uz vas i ja postati jedan pravi pravcati strucnjak za cod.hvala vam od srca.prijatan dan.

cheda

Uredu je Lang no frka.......a branko tebi cu samo jedno reci otidji malo na sd ili main pa ce ti biti neke stvari jasnije.... :stoner: