Old_but_noob kroz dim

Started by Grave, April 26, 2011, 11:52:14 PM

Previous topic - Next topic

Grave


tight||noose

#1
Kao prvo, na serveru trenutno igram kao old_but_noob posto sam ista noobina kao i pre, samo sam sad mnogo matoriji nego sto sam bio :)

Kao drugo, na snimku se vidi (u 720p rezoluciji, full screen) da si ti u tom momentu pucao negde i kroz dim se video odbljesak, a takodje si mi se video na radaru. Zato sam pucao nasumice u dim. Vidi se da pucam nekoliko metaka, i naravno kad sam video preko crosshair-a da pogadjam, nastavio sam da pucam. Ne mora svako pucanje kroz dim biti cheat, nekad pucas i ti kroz dim, na primer kad vidis igraca kako utrcava u dim i pucas po osecaju. Tu partiju sam zavrsio debelo u minusu i to kao zadnji. Ako sam stvarno koristio neki cheat, onda me banujte, ali ne zbog cheat-a, nego kao najgoreg cheatera na svetu.

Mene lično mnogo više nervira kad vidim nekog kako unapred nišani u mene iako mu se još nisam pojavio u vidokrugu. Ponekad je to normalno, iskusni igrači znaju mape i čim promole nos već nišane na standardna mesta. Ali par puta mi se desilo da čovek od 5 mesta gde mogu da budem unapred nišani baš na ono gde sam tada, iako je to najmanje logično. Npr. pre neki dan V@ske, J@ske, tako neki nik, spominjan je ovde na forumu kao neko ko je završio partiju sa 125:4, na Toujane stoji na tamo kod zastave britanaca, okrene se levo ka praznom prostoru i počne da nišani u jedan od zidova, pola sekunde kasnije eto mene kako se penjem merdevinama, on isprazni garand u mene i to je to. Mislim instinkt je jedno, ali krenuti da nišaniš PRE nego što se neko pojavio sa mesta sa kog vidiš realno pola mape mi je u krajnju ruku sumnjivo.