Jack Sparrow & The DoctoR - Nedozvoljeno ponasanje...

Started by teamSICKUNIT ShoMi, August 08, 2011, 06:55:47 PM

Previous topic - Next topic

teamSICKUNIT ShoMi

Pozdrav..Ovako..Radi se o sledecem..Pre par dana,tzv " ADMIN " Jack Sparrow i SkankPOWA The DoctoR vredjali su mene na BITANGE SD serveru,a s' obzirom na to da Jack Sparrow ima admina,ja nisam hteo da uzvracam uvrede...Dok je DoctoR vredjao mene,Jack Sparrow se smehom,i upadima pridruzivao tim psovkama,i uvredama..Svaki put kada je na serveru mora da se zakaci za mene,i misli posto ima admina,da mu niko nista ne moze,da moze sve da kika,itd,itd..Ja nisam jedina osoba kojoj on ide na zivce,jos par likova se zale na njega,i imaju isti problem ( Necu da imenujem)..Evo za kraj i SS o tom dogadjaju,koji nije potpuno slikan,jer nisam stigao sve da uhvatim..Nadam se da ce problem biti resen..Pozdrav od ShoMi-a...


SICKUNIT maRe

primetio sam ja da stalno nesto na tebe ide....   :whip3:

ToTo


DexonDee

Jack vredjao nekoga hahahahaha pa da li je to moguce narode hahahahaha ja ne verujem....izvinjavam se ali JACK hahahaha pa od kad ti Jack vredjas narod?

||NooOooZ||CAKI


Jacⱪ Sparroⱳ™

#5
Shomi, kao prvo, ti si vredjao/psovao Doktora. Na to sam ti odgovorio da prestanes vredjati da nebi letio i onda si poceo mene isto. Tu sam vam kazao da prestanete obojica (kao na tvojoj slici) i Doktor je napisao ono (kao na slici), a i nisam se nasmejao tome nego Stripi-u nesto. Posle toga sam opomenuo Doktora za to sto ti je rekao i prestao je dok si ti nastavio sa time. Ako hoces recu ti cetiri i vishe svedoka da kazu ovde da tada nisam nikoga vredjao, a i otkako sam krenuo sa igranjem na Bitange serverima nikoga nisam psovao/vredjao i slicno kao ti.

Quote from: SICKUNIT ShoMi on August 08, 2011, 06:55:47 PM
Svaki put kada je na serveru mora da se zakaci za mene,i misli posto ima admina,da mu niko nista ne moze,da moze sve da kika,itd,itd..

Normalo da cu te opominjati kad uvek vredjas nekoga ili se seljacis na serveru. Od kada sam ushao u Bitange klan i kada mi je Toto dao rcon od servera, nikoga nisam kikovao bez razloga, ama bas nikoga.

Quote from: SICKUNIT ShoMi on August 08, 2011, 06:55:47 PM
Ja nisam jedina osoba kojoj on ide na zivce,jos par likova se zale na njega,i imaju isti problem ( Necu da imenujem)..

Reci mi samo koji to igraci se zale na mene? Samo ti?

Quote from: ToTo on August 08, 2011, 07:03:33 PM
Jack, Doktore....any comment?

Toto, izvini sto kasnim malo na odgovoru :sorry. Stigla drva kod mene pa sam ih morao utovarati :)

stewzoR


domohomo



teamSICKUNIT ShoMi

Ae nadji dokaz,da sam ja psovao Doctora,to sto on,i jos par njegovih/tvojih prijatelja mogu da kazu da sam ga psovao,ne znaci da ja to jesam stvarno radio..I da sam psovao ( kao sto nisam ),ne psujem bez razloga...

Sparrow,ima jos mnogo likova,koje znam iz privatnog zivota,i preko xfire-a da se zale na tebe,kao sto sam rekao,necu da imenujem...

U kom smislu mislis da se seljacim na serveru!? Bio sam prisutan na serveru kada si igraca kikao,bez ikakvog razloga,ali otom-potom,necu da pricam,jer nemam dokaze,kao ti,sto pricas o meni..

Toliko od mene,post postavljen zbog toga,da BITANGE ekipa vidi,da nije rcon od srv-a za svakoga...Posebno ne za ovakve likove koji zloubotrebljavaju rcon..

Pozdrav!

Filozof

hahahahahaha .... Jack... pa zar nikako da odrastes ...smejes se filovanju coveka msm... zar je moguce da si preso u gej populaciju ... mislio sam da je ono sto se desilo kad si bio sa drugom na tvrdjavi bila sala ... :whistling

The Doctor... hah.. od tebe se bolje ne ocekuje ..aj sto si xahor...nego navlacis malog jack -a da bude peskiric kao ti ...

teamSICKUNIT ShoMi

Alek potpuno u pravu u vezi doctora..Haxao lik,odjednom " vise ne haxa "... 

MakiMDSS.rs

jack nauci kao ja opomenes jednom opomenes drugi put e onda sednes na rcon i samo cekas i ide redom kao ja i string sto smo uradili pre neko vece KICK KICK KICK KICK i da vidis kako svi cute i igraju na server ... ali ne kick bez razloga to nikako ... ja sam poludeo pored onog klinca pre neko vece onaj sto ima bind kad ubije nekog bombom ... stalno lik ima komentara ... sve ubuduce kad sam ja na serveru verujte mi da bilo koja sala ili vredjanje na osnovu nekoga na serveru bio taj prijatelj ili ne moj ili bitangin ide kick odma ... a posle se zalite .

Dismiss

ToTo

Jack uzmi ss ponekad pre kikanja i stvar resena. Svi ponekad izgubimo zivce i kazemo nesto sto ne mislimo. Aj sad lepo ova tema u zaborav.
Treba li ponavljati, psovanje, pogotovo drugih igraca je strogo zabranjeno, imali razlog ili ne. Ako mislis da neko haxa, to nije razlog da ga psujes vec da cimnes admine, pa ce oni resiti problem. Dakle kritika obojici, a posebno doktoru jer se lepo vidi na ss sta je pisao, mislim da znas da to nosi sa sobom zuti karton, i jaaaaako malo fali do crvenog. Ako smo te vec pustili da igras na serveru, i ja prvi verujem da vise ne varas(mada mi svi kazu da sam budala), onda bar budi pristojan.
Pokusajte ovde i na serverima da nadjete sebi prijatelje, to je danas jako tesko, a neprijatelji ce doci sami, njih ne treba traziti.

Jacⱪ Sparroⱳ™

#14
Quote from: SICKUNIT ShoMi on August 08, 2011, 06:55:47 PM
Pozdrav..Ovako..Radi se o sledecem..Pre par dana,tzv " ADMIN " Jack Sparrow i SkankPOWA The DoctoR vredjali su mene na BITANGE SD serveru,a s' obzirom na to da Jack Sparrow ima admina,ja nisam hteo da uzvracam uvrede...Dok je DoctoR vredjao mene,Jack Sparrow se smehom,i upadima pridruzivao tim psovkama,i uvredama..Svaki put kada je na serveru mora da se zakaci za mene,i misli posto ima admina,da mu niko nista ne moze,da moze sve da kika,itd,itd..Ja nisam jedina osoba kojoj on ide na zivce,jos par likova se zale na njega,i imaju isti problem ( Necu da imenujem)..Evo za kraj i SS o tom dogadjaju,koji nije potpuno slikan,jer nisam stigao sve da uhvatim..Nadam se da ce problem biti resen..Pozdrav od ShoMi-a...



Doktor i ti ste se svadjali, a ne ja, JA SAM VAS OBOJICU SAMO OPOMINJAO. Imali ste srece, mogao sam vas obojicu kikovati, ipak ja sam blag nasprem Tota i Stringa, mada cu morati poceti kao njih dvoje (vishe kao String, bez ljutnje Toto ;D).
I jos po koji put da ti kazem, nisam se smejao tebi, nego Stripy-u. Rekao sam ti to bio i na serveru tada, A JA TE UOPSTE NISAM VREDJAO I NEMAM NAMERU TEBE ILI BILO KOGA DRUGOG VREDJATI.

@Maki
Ma Maki, problem je u tome sto ovaj Shomi uz inat prica da kikujem neke bez razloga, a nikada nisam to u zivotu uradio :peace:

stripy

#15
Nisam imao namjeru ali ipak da se javim kad sam već direktno involviran u ovu temu i to na dvije strane. Š to se tiče Jacka i udruŠ¾ivanja sa Doktorom radi vrijeđanja Shomia moram stati na Jackovu stranu i potvrditi njegove riječi. Da, Jack se uistinu smijao na nešto što sam ja izjavio a i koliko sam vidio njih dva nisu u nekim idiličnim odnosima.
U drugi dio posta ne Š¾elim ulaziti, meni je osobno Jack super lik ovako putem servera i zajedničkog igranja ali da ima različitih osobnih preferencija i da se nekom moŠ¾da ne sviđa u to ne ulazim.

A kad smo već kod osobnih preferencija da odgovorim i uvaŠ¾enom Makiu. Taj klinac, kako si to elokventno naveo sam ja. Doduše, ja bih se prvo potrudio pa saznao činjenice pa tek onda napisao da je netko klinac  :smartass Imam i više nego dovoljno godina i  nema potrebe da sada ostavim i scan osobne samo da bih tebi potkrijepio dokaz. Š to se tiče binda, da često ga koristim. Kao i još nekoliko drugih. Koliko vidim smeta samo i isključivo tebi. Meni osobno su zabavni a i sam COD igram da bi se zabavio. Komentari, naravno da komentiram kao i svi ostali. Samo što ja u svojim komentarima nisam nikada spolno općio sa roditeljem Š¾enskog roda dotičnih igrača (igračica), nisam skidao sve svece, bogarao a kamoli mlatarao sa nekim nacionalizmom. Ukoliko ti toliko sve to navedeno smeta pa onda isključi chat u potpunosti pa neće biti ničijih komentara niti bindova a pogotovo ne nedoličnog ponašanja  :wink: Ukoliko je već dozvoljeno onda je tvoj osobni izbor i pravo da ti smetam i idem moŠ¾da na Š¾ivce ali ne kršim nikakva pravila time. Ili su tvoji Š¾ivci zakonom zaštićena vrsta?

Meni osobno je COD2 oduvijek bio ispušni ventil, mjesto di ću doći ne misliti na posao, na probleme, popričati sa prijateljima na tsu koje znam otkako je igrica izašla te sa novima koje sam upoznao ovdje - ali i sa većinom ekipe na serveru, mada većinom i mlađe od mene, sa kojima se iskreno dobro slaŠ¾em i znam se nasmijati njima ali i sa njima. Moje osobno pravo je da zadrŠ¾im i njegujem djete u sebi a i tebi iskreno Š¾elim isto, bit će ti zabavnije  :wink: Ovo i je IGRA a po definiciji većinom se IGRAJU djeca. Ionako 12 drugih sati u danu moraš biti ozbiljan i u pravilima pa zašto onda i tu. Zar ti nije već teško biti moralni svjetionik i jedina ispravna jedinica vrijednosti - barem ja tako vidim tvoj doŠ¾ivljaj sebe  :yes

Toliko od mene a sada odoh spavati tako da mogu otvoriti ured ujutro i da imam snage IGRATI se sutra  :smartass

Staljin

Tako je Stripy,a kad smo kod nedolicnog ponasanja,zna se sta je bilo na finalu i tko je kome posvao mater .  Maki smiri zivce malo i ne glumi GAZDU   :-[

komara

Dok sam se ja jebavao sa tim rcon-om,nikad nikog nisam psovao ili uzvracao na uvrede,ali zato sam kikao bez opomene ako neko psuje ko god da je,a za teze uvrede 24 h ban.Po meni ne treba opominjati nego molim lepo dovidjenja,svi dobro znaju pravila ponasanja.Zasto se jebavati sa teletabisima,to se ne odnosi na vas koji ste u zavadi nego kazem generalno.  :drinks2  I ovaj nacin je i te kako imao uticaja da se sredi ekipa na serveru(u pitanju je bio public TDM).

DexonDee

Ma gde Jack da psuje pa znam ga vec 1 godinu i druzimo se u NS-u znam kakav je...samo cuti kao sto svi znate a on da psuje ma dajte molim vas...Jack kako sto je Toto rekao uzmi SS i daj mu leteca krila :D nema vise raspravljanja...

||NooOooZ||CAKI

dobar je Jack samo nemojte  u oci da ga gledate inace ga mazite slobodno :rofl :rofl :rofl :rofl

teamSICKUNIT ShoMi

Okay,da stavimo tacku na ovu stvar..Mozda sam i ja pogresio u vezi Jack-a,nisam gledao chat,jer sam igrao,i kada sam slikao,ispalo je tako kako je ispalo...Nebitno,ipak sam u pravu u vezi DoctoR-a...Pozdrav!