News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

ESL 5v5 SD cup / cod2 na ESL-u

Started by FDS|qwertyBeast, February 25, 2011, 05:21:23 PM

Previous topic - Next topic

FDS|qwertyBeast

It has been a while, from our last 5on5 CoD2 Cup. Many of you wanted to play it, so here it is! Why Code-Red, because we want to revive the scene in this crucial time. So join and get recognition in form of a Hall of Fame entry.
The best teams will be also awarded with free premium codes for their team, so lets play!



Vrijeme je da se ova scena malo ozivi , sobzirom da ima dosta ljudi koji nisu zadovoljni cb-om i trenutnoj situaciji na njemu , esl.cod2 admin team radi trenutno sve da vrati cod2 takmicenje i privuce nove membere .

Prijave za kup i informacije o kupu se nalaze na sljedecem linku :
http://www.esl.eu/eu/cod2/news/151330/

ESL koristi svoj vlastiti anti cheat , koji je prisutan od samog nastanka ESL i jako je efektivan , vise informacija na :
http://www.esl.eu/eu/cod2/news/151330/#/eu/wire/anti-cheat/

Pored Kupa tu su i leadderi , a sljedi i proljetna i ljetna 5v5 sd liga .

FDS klan se ucestvovati na svim takmicenjima , a za svu pomoc ( ako potrebna ) oko prijave , registrovanja i slicnih stvari ,mozete se obratit meni kao clanu esl admin teama.

Hvala

ESL|qweryBeast

STEK

Valjda si i sam upoznat kolko je aktivan CoD 2 na ESL...daj boze da se prijavi vise od 10 ekipa,meni izgleda primamljivo,i sam sam ucestvovao u BETA fazi ESL Wire Anti-Cheat programa...

GL :nervous:

FDS|qwertyBeast

ma turnir ce biti pun , to uopste nije u pitanju , vec ima dosta ekipa na prijavi . Nego bitnije je da se ta scena malo mrdne , ozivi . TAman i kada bi bio neki mali comunity sa probranom ekipom i klanovima , bilo bi ugodno igrat , bez lejmanja , provociranja , cheatanja i ostalog...licno mislim da vrijedi to malo pogurat