News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

COD4?

Started by [WC]=CyClops=, January 11, 2008, 09:38:30 AM

Previous topic - Next topic

[WC]=CyClops=

Pozdrav,

Zanima me ima li ikakve šanse da se pojavi ponovno jedan COD4 server u vašoj izvedbi u skoroj budućnosti?

Ne mora biti ništa extra, neki recimo za 10-12 igrača. Ja bi rado digo jedan ali otuŠ¾ne brzine uploada koje su mi na raspolaganju nisu dostatne za FPS igre, pa se kod mene vrti samo IL2 Sturmovik za sada.

Ako ima dobre volje za dići jedan, ja sam siguran da bi se našlo bar 10ak manijaka među redovnim izgoretinama koji bi rado bacili moderni carnage uz dobar ping i bez glupih botova na koje se redovito naleti na random public cracked serverima.

IronC

Vidi, postojao je cod4 server i radio je nekih mesec-dva dana, ali zbog tehnickih problema koje nam je pravio, jer je bio na istoj masini gde su i cod2 serveri, bili smo prinudjeni da ga ugasimo.
Znaci za cod4 treba posebna masina a trenutno nemamo planove za tako nesto, mozda u nekoj buducnosti.

[WC]=CyClops=

Heh objasnio mi je string situaciju.

Inaće imam potpuno neiskorišten P4 2.5GHz stroj, samo ne znam je li to dovoljno za vrtiti dedicated server za četvorku. Znam da je za dvicu dovoljno dobar.

Sluzhba Vneshney Razvedki

ma zajebi za sada to covece  :wink:
em sto ne bi bilo tako masovno (nemaju svi dobre masine) em sto garant cod4 ne moze ni da pridje cod2 po interesantnosti :lol:

[WC]=CyClops=

Quote from: "Sluzhba Vneshney Razvedki"ma zajebi za sada to covece  :wink:
em sto ne bi bilo tako masovno (nemaju svi dobre masine) em sto garant cod4 ne moze ni da pridje cod2 po interesantnosti :lol:

Gluposti! COD4 ima već toliko liga i sponzoriranih kupova koliko ih COD2 nije imao sve zajedno. Pa pogle samo clanbase, more ih je.
MP je brzi i bolji, al što je je, sa nelegalnom verzijom se teško nost. često kikai, pa će balkanskim (nama) i škotskim škrticama to teško pasti :)

Sluzhba Vneshney Razvedki

evo malopre sam odigrao prvu misiju cod4 i nista posebno
moglo bi da se predje na to ali ne bi bilo tako masovno kao cod2 - mislim ne bi bio pun server kao sto je sada
a i vise mi se svidja cod2
ipak nek' ostane cod4 za nesto kasnije .......

clumsy

cod4 je odlican. samo ja sam strastveni ljubitelj WWII fransiza, u bilo kom smislu. vecina bitangi deli isto misljenje.  :wink:
a vidim i ti! :)

Sluzhba Vneshney Razvedki

apsofakinglutli breee :lol: