Internet u Sloveniji (ili ti, Srbijo tugo)

Started by $tring, October 28, 2008, 07:08:56 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Zver

Sto znaci da bih ja za pare koje ovde dajem za net mogao da imam 5/5 mbps, uh, nisam trebao videti ovaj link

IronC

Lider

60Mbps/25Mbps :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: odma zaokruziti citav internet i skinuti ;D
Jbt, za ne povjerovati. Znao sam da je velika razlika, ali ovolika
Koji smo mi pecinci :suicide

DiDaN

Dobro bre String,jel si morao ovo da postavis   :cray :cray :cray
Lepo sam ja reko za teleportaciju  :suicide

Staljin

eto ti,djubrad je to sve i u srbiji i hrvatskoj,nema konkurencije pa napičili cijene i boli ih ....... sve bi ja to po kratkom postupku jebem im sve zivo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :icon_grrr:

SOLID

Quote from: Staljin on December 21, 2008, 01:52:02 PM
eto ti,djubrad je to sve i u srbiji i hrvatskoj,nema konkurencije pa napičili cijene i boli ih ....... sve bi ja to po kratkom postupku jebem im sve zivo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 :icon_grrr:
Tako je, reci im!!!! :rock3 :rock3 :rock3

zlenzlla

Ovde u RS ima konkurencije pa je opet stvar uzasna! Svi digli cijene, a mal protok. Ali 60 Mb za samo 75 Evra?! Smijesno. Ovde kod nas je 2 Mb oko 50 Evra.  :suicide

Zver

Nije, ja 2 megabita / 256 kilobita Flat rate placam 2100 dinara

domohomo

eX1T

Kada bi uzeo 60 Mbps / 25 Mbps mogao bi praviti servere, a lokacija servera bi bila Slovenija, pa bi svima bio dobar ping, isplati se to !

LoL ! :D

zlenzlla

Quote from: Zver on December 24, 2008, 05:37:10 PM
Nije, ja 2 megabita / 256 kilobita Flat rate placam 2100 dinara
Republika Srpska:

Zona: 768 kbps - 40 KM (ogranicen na 15 GB) (mada moze se i uzeti neka profesionalna oprema i potpisati ugovor na godinu dana koji se placa 150 KM. Tada je 2 Mbps, 35 KM, ali je i dalje ogranicen DL na 10 GB)  Mislim sta ce mi tolika brzina kad je ogranicen DL.

Blic: 2 Mbps/512kbps - 50 KM flat (pre nekoliko sedmica je pocelo ovaj cjenovnik)

Teol:2 Mbps/256 kbps - 100 KM flat