News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Orion

Started by DiDaN, June 02, 2010, 11:43:46 AM

Previous topic - Next topic

DiDaN

Dal ce ovi da budu bolji?
www.oriontelekom.rs

Š ta korisnici treba da znaju:
- numeracija novog broja počinje cifrom 4
- osnovni paket usluga za određeni broj impulsa i internet košta 600 dinara
- za pokretanje usluge je potrebno samo potpisati ugovor u poslovnicama "Oriona" (bivši "Sezam pro")

komara

Ja sam bio neobee sad sam Orion,i jedna od osnovnih stvari za koju sam pitao je, da li ce biti smanjena cena usluga,ili povecanje brzine za istu cenu odgovor je bio NE  :icon_grrr:

DiDaN

Znaci isti K...c  :rant2:

komara

Quote from: DiDaN on June 02, 2010, 03:43:32 PM
Znaci isti K...c  :rant2:
Ma da,ping mi u prvih nedelju do dve dana na nekim hr. serverima pao sa 80-100 na 50,ali se sad vratio na 80-100  :||
Dok mi je na Bitangama uvek 20-50  :yes

$tring

Orion Telekom = new skin  :this

Provajderi su se prodali ORION-u i trenutno je i nemoguce videti bilo kakvu razliku. Neobee ostaje neobee, sezam - sezam itd...
Rano je jos za procenu da li ce novi provajder biti dobar ili ne. Ostaje da vidimo...

komara

Evo da kazem da sam do sad imao brzinu 2 mb,ali sad kad sam otisao da uplatim su me pitali koliko sam vec njihov korisnik (4-5 god) pa su me pocastili sa 4 mb po istoj ceni.

Spinx!!

kaki su pingvovi i da li moze da se igra online

komara

Ja sam neobee-Orion i zadovoljan sam.U poredjenju sa SBB-om ja sam sa adsl 2 mb imao bolji ping od onog sa 4 mb SBB.

DiDaN

Quote from: komara on November 11, 2010, 02:36:18 PM
Evo da kazem da sam do sad imao brzinu 2 mb,ali sad kad sam otisao da uplatim su me pitali koliko sam vec njihov korisnik (4-5 god) pa su me pocastili sa 4 mb po istoj ceni.
telekom?  :shok

komara

Quote from: DiDaN on November 18, 2010, 04:10:04 PM
Ne nego Orion-neobee

DiDaN

Quote from: komara on November 23, 2010, 12:02:51 PM
Quote from: DiDaN on November 18, 2010, 04:10:04 PM
Ne nego Orion-neobee
pa pogledaj sta si napisao.....4-5 god si njihov korisnik,a Orion je od poceo da radi? :shok

komara

Orion ti je sastavljen od neobee i sezama,tako da mi je email i dalje neobee a njihov sam pretplatnik već 4-5 godina što se priznaje u Orionu odnosno novo nastaloj kompaniji.Ukoliko si ti pre Oriona bio korisnik neobee-ja ili Sezama i tebi će dati dupliranje brzine za isti novac.

stewzoR

Meni se baš ne sviđa taj Orion,ne znam za ping i to,ali po meni je najbolji za ping SBB ,ja imam 4MB protok i ping na SRB i na ostalim balkanskim zemljama je 30,40 ...na većini nemačkih hostova mi je ping 35,6 ....sve za 1400 rsd  :yes