News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Bitange DM Rifle - review

Started by $tring, July 12, 2009, 06:38:00 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Predstavljamo vam DM Rifle beta server:

217.26.212.20:28985 // BITANGE DM Rifle SERVER

PowerMod (kao na garage serveru)
Health - Uradjen je kao na garage. Mozete biti ranjeni i energija se sporo puni
Health packs - mozete pokupiti health pakete
Arm Hit Weapon Drops - Kada vas neko pogodi u ruku, ispadne vam oruzije
Vote - Glasanje za sledecu mapu na kraju
Custom maps - Naout,Anzio,Burgundy Bulls, Port
No smoke,no nades - Nema dimnih bombi, niti obicnih bombi

Razmatramo o tome da ovaj server pretvorimo u PAM server. Tada ove navedene opcije ne bi bile aktivne (glasanje,health) posto PAM potpuno drugacije radi.

Ukoliko imate predloga za custom mape koje bi bile zgodne za DM, predlozite pa cemo napraviti glasanje i ubaciti ih. Takodje iznesite svoje utiske, i sta bi ste zeleli na serveru....  :bye2

Skelety

dobar je server,samo kada bi moglo da se uzima i sniper :)

spdR

*mogao :P

los mod po meni,pam mnogo bolji

* ThE JoKER *

Quote from: spdR on July 12, 2009, 09:29:22 PM
*mogao :P

los mod po meni,pam mnogo bolji
* po mom misljenju :PP
definitivno pam mod,ovo je smesno,jos ti ispadne puska...

$tring

Quote from: Skelety on July 12, 2009, 09:17:33 PM

Heh, onda ti nije rifle. Bila bi fora da mogu sve rifle puske da se uzmu, sto ce najverovatnije i biti uradjeno. PAM ce biti postavljen ako uspem da sredim neke njegove decije bolesti...

Funkerman

Quote from: string on July 13, 2009, 12:45:28 AM
Quote from: Skelety on July 12, 2009, 09:17:33 PM

Heh, onda ti nije rifle. Bila bi fora da mogu sve rifle puske da se uzmu, sto ce najverovatnije i biti uradjeno. PAM ce biti postavljen ako uspem da sredim neke njegove decije bolesti...

Pa da stavite sve Rifle puske,a iskljucite pistolje,jer ako je rifle onda only rifle  8)

spdR

ako iskljucujete pistolje,onda samo stavite 0 metaka,da moze da se koristi fast reload :)

VIP.er

Quote from: spdR on July 13, 2009, 01:18:05 PM
ako iskljucujete pistolje,onda samo stavite 0 metaka,da moze da se koristi fast reload :)
Slazem se  :)

$tring

Bice,bice.. pokusavam PAM da nateram da proradi lepo na DM-u... ali bice sve to tesko.. hmmmm.... izgleda nisu pravili pam za DM...  :ne_razumem

spdR

Kako ne ? g_gametype dm,map_restart
kad je pam pokrenut  :ne_razumem

m.shadows

Ja sa nekim drugovima bio danas na tom serveru, i bas nisam primetio da ispada puska, u koji deo ruke se treba pogodit?
A inace stavite PAM ovo nije nest  :thumbdown

$tring

Posto PAM ima bag na DM (ne radi map rotate) do daljnjeg je stavljen ALL RIFLE mod koji vam nudi 3 rifle puske... Ukinute su bombre, pistolj, health, healthpack, glasnje za next map, ispadanje oruzja,spawn protect... Ovo je cist cod2 + all rifle mod. Ukinuta je i mapa burgundy bulls koji cemo vratiti nakon sto server zazivi. Stavljene su klasicne mape:

carentan,burgundy,toujane,matmata, railyard... od custom mapa tu su anzio,port,naout... toujane,burg i matmata su stavljene vise puta u map rotation.

To su poslednje izmene.. cekamo resenje za pam, pa cemo i to staviti.

zlenzlla

$tring

Quote from: zlenzlla on July 15, 2009, 05:00:50 PM
A Tobruk?

Tobruk verovao ili ne ima bag na TDM i DM ... Spawnujes se ponekad u kuli iz koje ne mozes da izadjes. Kula iznad garaze nemacke. Niti mozes da izadjes, pa je jedina varijanta da te neko ubije nakon sto ti ubjes njih 30 posto vidis celu mapu na dlanu...  :thumbdown

thosl

Anzio krs za dm.pogotovo sto je max 4 igraca.zhtevamo neku drugu.

$tring

Quote from: thosl on July 21, 2009, 02:45:28 PM
Anzio krs za dm.pogotovo sto je max 4 igraca.zhtevamo neku drugu.

Dajte predlog...

Paddy

Nekad davno sam igrao na nekom serveru custom mapu, Kings Valley se zvala (Egipat, piramide, pijesak), malo je povelika al posto ima na serveru uvijek igraca, mislim da ne bi bilo lose postaviti je, ako uopste moze. Ako ne, no problem. Inace server je super, ako je cisti DM Rifle, onda je bolje sto nema bombi i pistolja. Pozdrav.

m.shadows

Quote from: Paddy on September 11, 2009, 10:32:24 AM
Nekad davno sam igrao na nekom serveru custom mapu, Kings Valley se zvala (Egipat, piramide, pijesak), malo je povelika al posto ima na serveru uvijek igraca, mislim da ne bi bilo lose postaviti je, ako uopste moze. Ako ne, no problem. Inace server je super, ako je cisti DM Rifle, onda je bolje sto nema bombi i pistolja. Pozdrav.
Slazem se...za mapu nisam cuo...al probacu nac..

Staljin

Eve ovako,Pam 1.05,sa  rotacijom DM-TDM mora raditi,jer smo donedavno pilali na Austriji-Pam 1.05 DM-TDM( Tomi,Kadija,Masterblaster.....),a sad vise tamo ne igramo jer je ping iz nekog razloga skocio na 200-300,pa smo presli na zonu.A ako niste znali,izasao je novi CB mod,Epam,kojeg je Zna stavio na svoj pub Sd rifle,te jos 1 DM sa rotacijom DM-TDM,ako netko zna,Zna!!!,zna. Tako da je na zoni rotacija radila i na 1.05 DM-TDM,a radi i na novom Epam modu. I odmah da kazem,jer ce netko,vjerovatno moje rijeci krivo  protumaciti,da ovo nije reklama I.Zone,nego,samo govorim o onome sto je čovo uspio napraviti!!!

m.shadows

Quote from: Paddy on September 11, 2009, 10:32:24 AM
http://www.gamershell.com/download_38660.shtml
Na to mislis?

MirefromKazagici : )

ako se nije zaboravilo na DM rifle server, da i ja sta pridodam :)
ko igra stalno na njemu (kada ima vremena za to) primjeti da kada dodje mapa El Alemein da pola igraca napusti server :suicide, zasto ?! zato sto je mapa malo poglupa xD moj prijedlog, manje mape ... Toujane, Carentan i Matmata su uvjek pune mapa, al Egipat nam pokvari sav ćejf  :||
hvala  :bye2

' k e r r

Evo ovako da se i ja javim :D Ja sam od ljudi koji vole jako dm i igro sam na dosta servera dm... Dali moze da se ubaci na dm All rifle i All sniper i pistolj moze a i nemora...Igrao sam na jednom seerveru koji se zvao LEDOVO taj server je bio 24 sata pun sa all rifle i all sniper. I da se ubace neke mape nove za dm. posto ove mape iz cod-a su sranje za dm - jedino toujana i carentan su ok! Eto to je moj predlog, pa ako moze da se ubaci bar da se proba a verujem da ce biti mnogo vise ljudi na serveru. Posto ni na jednom Bitanginom serveru ne mozes da uzmes sniper ko chovek uvek moze jedan sniper, a uglavnom svi igrachi najvise vole sa sniperom :) I zaboravio sam da napisem samo bez bombi :) pozZzZz!

radaca

sve moze ali nemoj da mi diras bombe :D

Norm@ndy

Quote from: kerr on January 16, 2012, 01:02:56 PM
Evo ovako da se i ja javim :D Ja sam od ljudi koji vole jako dm i igro sam na dosta servera dm... Dali moze da se ubaci na dm All rifle i All sniper i pistolj moze a i nemora...Igrao sam na jednom seerveru koji se zvao LEDOVO taj server je bio 24 sata pun sa all rifle i all sniper. I da se ubace neke mape nove za dm. posto ove mape iz cod-a su sranje za dm - jedino toujana i carentan su ok! Eto to je moj predlog, pa ako moze da se ubaci bar da se proba a verujem da ce biti mnogo vise ljudi na serveru. Posto ni na jednom Bitanginom serveru ne mozes da uzmes sniper ko chovek uvek moze jedan sniper, a uglavnom svi igrachi najvise vole sa sniperom :) I zaboravio sam da napisem samo bez bombi :) pozZzZz!
Pozdrzavam! All_Rifles  :king:

Freestyler

Zašto vam je DM server postao CTF ?

a baš je bio dobar  :facepalm:

vd|cube(im)

Quote from: Freestyler on March 03, 2012, 01:01:54 AM
Zašto vam je DM server postao CTF ?

a baš je bio dobar  :facepalm:

Evo sređeno ...... najvjerojatnije netko slučajno prebacio, pa nije vratio na dm  :stoner:

Ninja_dragon

Pozz ljudi, da li je ovaj server u funkciji? Vidim da na onoj gore IP nije.. A trebalo bi imati jedan rifle obavezno..  8)

vd|cube(im)

Quote from: Ninja_dragon on April 25, 2012, 11:59:55 AM
Pozz ljudi, da li je ovaj server u funkciji? Vidim da na onoj gore IP nije.. A trebalo bi imati jedan rifle obavezno..  8)

Server radi i evo ti IP od DM rifle servera 217.26.212.20:28985

Ninja_dragon

Quote from: vd|cube(im) on April 25, 2012, 12:04:55 PM
Quote from: Ninja_dragon on April 25, 2012, 11:59:55 AM

Server radi i evo ti IP od DM rifle servera 217.26.212.20:28985
Hvala druze, imao sam pogresan IP.

baya

Moze li objasnjenje zbog cega kick na DM Rifle maloprije...

Hvala :)

$tring

Quote from: baya on October 27, 2012, 07:18:15 PM
Moze li objasnjenje zbog cega kick na DM Rifle maloprije...

Hvala :)

:offtopic

tipico

Jeste li razmišljali da stavite all rifle u taj mod nekako, non stop lee i kar xD

Ninja_dragon

Nikad dosta dobrih rifle servera, samo mi nije jasno sto to kod nas ne funkcionise..