News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Open IPTV?!

Started by *SPARTANAC*, May 24, 2009, 04:12:16 PM

Previous topic - Next topic

*SPARTANAC*

Ako neko moze nesto vise da kaze o ovome. Cena, kakva je usluga, sta se dobija - sta se gubi.

Ako je to nesto kao MAX TV u HR, bice lepo. :yahoo

wOo3cA

e to ti koristi ded4,taj iptv,evo ti xf:djedaa pa njega pitaj kako mu radi  ;D

*SPARTANAC*

Quote from: wOo3cA on May 24, 2009, 05:15:16 PM
e to ti koristi ded4,taj iptv,evo ti xf:djedaa pa njega pitaj kako mu radi  ;D
Imam ga na XFu, trenutno je offline...
Pitacu ga, ali nek bolje napise ovde verovatno jos nekog zanima. :wink:

Skelety

ima u petrovcu na mlavi,radi preko uredjaja za adsl.... tolko sto znam o tome .... inace pricaju da je dobro i da nema nikakvix problema  :wink:

STEK

u pocetku je bilo problema sa tim IPTV-om, ali kolko sam sad upoznat radi perfektno....inache ja mislim da je protok 10 MB.... :spiteful

muschmule

Quote from: bakitos on May 25, 2009, 12:46:37 PM
u pocetku je bilo problema sa tim IPTV-om, ali kolko sam sad upoznat radi perfektno....inache ja mislim da je protok 10 MB.... :spiteful

Koji ne mozes da koristis.

Ja imam IP TV.Kanali se menjaju sporo do bola.Znaci da poludis.Inace,dobro je to sto mi je sa teoretskih 128k upload skocio nekih 300-400 zbog cega lakse igram CoD.Nisu losi kanali.Imas negde na netu sta dobijas od kanala uz osnovni paket a sta uz doplatu.Malo im padne server,pa nemas program,ali nadam se da ce to ispraviti.Cena....errrrr....ne znam tacno...placaju moji.

Tomo_SU

Zamisli kad ti i menjanje TV programa laguje. Lepo hoces kao covek da izmenjas 30 kanala za 15 sekundi... Naravno ne moze. Lag. Jedino resenje bi bilo da kliknes na daljinskom 2 sekunde pre nego sto zelis da promenis kanal, to bi mozda i pomoglo, ali opet ima 2 sekunde blackout. Tako je bar na mom novom TV-u... Krsh.

Ovo nije iskustvo sa IPTV-om nego sa obicnom kablovskom. Ali kad je nesto sporo onda smara, nebitno koja je tehnologija.

muschmule

Quote from: Tomo_SU on May 26, 2009, 11:31:21 AM
Zamisli kad ti i menjanje TV programa laguje. Lepo hoces kao covek da izmenjas 30 kanala za 15 sekundi... Naravno ne moze. Lag. Jedino resenje bi bilo da kliknes na daljinskom 2 sekunde pre nego sto zelis da promenis kanal, to bi mozda i pomoglo, ali opet ima 2 sekunde blackout. Tako je bar na mom novom TV-u... Krsh.

Ovo nije iskustvo sa IPTV-om nego sa obicnom kablovskom. Ali kad je nesto sporo onda smara, nebitno koja je tehnologija.

Upravo to je najveci problem...Znaci ako hoces neki konkretan kanal nije tako strasno.Pritisnes X puta na daljinskom i dodjes do zeljenog kanala.Znaci ne cekas mnogo.Ali ako bi da lsitas kanale i da vidis sta ima,e tu se gube zivci posle 15 sekundi.Veliko je kasnjenje. :suicide