News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Call of Duty 7 :)

Started by spdR, May 07, 2009, 10:42:36 PM

Previous topic - Next topic

spdR

Call of Duty 7 ?
Do novog izdanja Infinity Ward-a preostaje nam još dugih 6 mjeseci, no Treyarch je već objavio kako radi na razvoju sedmog nastavka Call of Duty serijala. Radnja će prema glasnima iz VideoGame Blog-a biti smještena u Vijetnamu. Naime, prema njihovim izvorima, doznali smo kako Activision već počinje licencirati glazbu za svoj sedmi nastavak ove popularne igre. Isto tako, glasine su da na igri radi i producent Noah Heller tako da se moŠ¾e lako zaključiti da će i sedmi nastavak, kao i neslavni peti dio ovog serijala doći iz Treyarchovog studija. Kako i smještaj novog serijala govori, izgleda da je tematici 2. svjetskog rata u Call of Duty serijalima došao kraj.

Preuzeto sa codhr.com

Strasno...Samo pare...

* ThE JoKER *

dobro nije lose malo da se promeni  :wink:

zlenzlla

Ma bezveze da koriste ime samo da bi prodali igru. Zna se sta je COD - drugi svjetski rati i to je to. Mogli su smisliti neko drugo ime jbg

$tring

Pa vec je objavljeno da se igra nece zvati Call of duty, bar sesti deo... To je zapravo nastavak Cod4... E sad, mogu se oni frljatati sa nastavcima i delovima... ja i ovako nisam mrdnuo od COD2, a nesto i ne vidim zasto bi........  :thankyou

zlenzlla

Quote from: string on May 08, 2009, 04:06:57 PM
Pa vec je objavljeno da se igra nece zvati Call of duty, bar sesti deo... To je zapravo nastavak Cod4... E sad, mogu se oni frljatati sa nastavcima i delovima... ja i ovako nisam mrdnuo od COD2, a nesto i ne vidim zasto bi........  :thankyou

Da, bas tako. Zaglavili smo na dvici i nema nam dalje.  :hat

komara

Igrice sa tematikom Vijetnam su oduvek bile osudjene na propast,COD2 RULESSSSSSS !  :suicide

Lider

Od COD2 sve i da hocu da mrdne ne mogu  :icon_lol:

Shooter

Ma cod7 je osudjen  na propast samim tim sto ih radi Treyarch.

GAGI

Mogli bi da izbace i COD8 sa tematikom srednjeg veka. Onda bi se mogli sibati sa buzdovanima, macevima samostrelima... :sniper

m.shadows

Quote from: Shooter on May 08, 2009, 09:48:18 PM
Ma cod7 je osudjen  na propast samim tim sto ih radi Treyarch.
Osudjeno je na propast,dobro si rekao..cod5 je po meni sranje x2 :thumbdown :thumbdown

~LoneWolfs~Extreme

Quote from: GAGI on August 20, 2009, 12:48:35 PM
Mogli bi da izbace i COD8 sa tematikom srednjeg veka. Onda bi se mogli sibati sa buzdovanima, macevima samostrelima... :sniper

bolju ideju jos nisam cuo xD

m.shadows

Quote from: ~LoneWolfs~Extreme on August 22, 2009, 08:05:18 PM
Quote from: GAGI on August 20, 2009, 12:48:35 PM

bolju ideju jos nisam cuo xD
Ni ja xD
P.S.Nisu sve Treyarch-ove igre lose...

Mephisto

Ma deeeeeeeeeeeee kao svake godine ce izlazit cod.
To nije cod to je samo da neki fan cod serije vidi novi nastavak kupi ga i onda ga gleda s koje strace ce ga posrat.
Cod je ww2 uvijek bio u treba ostat.
Nema tu neki modern pizda konja i neke "inovacije".
Et ko sto je extreme napisao jos ce onakvo sranje smislit sa macevima i katapultima neki Call of Duty - Roman Empire Warfare.
Ili ce otic jos vise u moderno pa na tematiku star warsa.
Za 7 killova dobijes jedi-a koji trci po mapi i ubija.

Al_Capone

Quote from: Mephisto on August 26, 2009, 01:05:58 PM
Ma deeeeeeeeeeeee kao svake godine ce izlazit cod.
To nije cod to je samo da neki fan cod serije vidi novi nastavak kupi ga i onda ga gleda s koje strace ce ga posrat.
Cod je ww2 uvijek bio u treba ostat.
Nema tu neki modern pizda konja i neke "inovacije".
Et ko sto je extreme napisao jos ce onakvo sranje smislit sa macevima i katapultima neki Call of Duty - Roman Empire Warfare.

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl  :rofl :rofl :rofl :rofl :clapping2 :clapping2

SALTSTONE

*SPARTANAC*

E OVA JE DOBRA! :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

m.shadows

Quote from: *SPARTANAC* on October 02, 2009, 06:11:35 PM

E OVA JE DOBRA! :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl
Daaaaa...sto da ne  :rofl
Mogli bi za 10 killeva dobijes mocugu koju mozes da bacas i da tuces sa njom... :tease2
Ili jos bolje dobijes drvo da se bijes  :rofl
Da naprave umesto pusaka samo kundak....onda bi drvo bilo spas  :worth
:tease

spdR

da mshadows drvo u vreme jedia :D ?

gledajte to ovako

cod1 i cod2 radi iw - dobre igre
cod3 - treyarch,sranje (igrao sam je na PS)
cod4 - IW savrsenstvo
cod5- trashyard SRANJE NA KVADRAT !!!!
cod6 - ce BIDNE brutalan,po trejlerima izgleda jos 1 mocna igra od iwa....
cod7 - osudjen na propast bas zbog trashyarda :)

svako igra sta mu se igra i to je to..ali sumnjam da ce oni koji su ostali na 2 dobiti neki slican nastavak jer je IW rekao da vise nece praviti WW2 tematiku a TRASHYARD zna se kakve igre pravi...

m.shadows

Quote from: spdR on October 02, 2009, 06:20:55 PM
da mshadows drvo u vreme jedia :D ?

gledajte to ovako

cod1 i cod2 radi iw - dobre igre
cod3 - treyarch,sranje (igrao sam je na PS)
cod4 - IW savrsenstvo
cod5- trashyard SRANJE NA KVADRAT !!!!
cod6 - ce BIDNE brutalan,po trejlerima izgleda jos 1 mocna igra od iwa....
cod7 - osudjen na propast bas zbog trashyarda :)

svako igra sta mu se igra i to je to..ali sumnjam da ce oni koji su ostali na 2 dobiti neki slican nastavak jer je IW rekao da vise nece praviti WW2 tematiku a TRASHYARD zna se kakve igre pravi...
Aaaaaaa svidja mi se izraz Trashyard...ali nisu sve njegove igre lose...
Usput Jedi-Jeti?Dobro sam skonto?xD
Ugl mislio sam da se vratimo nazad kao sto je predlozio uff nznm ko da se makljamo buzdovanima  :D
Super ideje  :tongue2

Mephisto

Moze i to!!!
Evo predloga...

3 kills Orao na 30sec koji leti i vidi di se ko nalazi.

5 kills Baraza katapulta na određeno mjesto.

7 kills Undead gusar koji ide po mapi i ubije sve sto vidi.

Naravno nek se stavi nesto da se odkljuca.
Npr za toljagu...
Siljci za vise dmg
Grip za vecu preciznost
Tkanina da se ne cuje kad nekog udaris

I uz to jos mnogo dosandih spamerskih perkova koje ce ljudi zamrzit u roku 2h igre.

m.shadows

Quote from: Mephisto on October 03, 2009, 05:04:50 AM
Moze i to!!!
Evo predloga...

3 kills Orao na 30sec koji leti i vidi di se ko nalazi.

5 kills Baraza katapulta na određeno mjesto.

7 kills Undead gusar koji ide po mapi i ubije sve sto vidi.

Naravno nek se stavi nesto da se odkljuca.
Npr za toljagu...
Siljci za vise dmg
Grip za vecu preciznost
Tkanina da se ne cuje kad nekog udaris

I uz to jos mnogo dosandih spamerskih perkova koje ce ljudi zamrzit u roku 2h igre.
Uff to bi trebali predloziti Trashyardu  ;D
Moze bi mu se igre poboljsale sa nama   :party2
:acute

Mephisto

A covece pa da se spoje moje i tvoje ideje bilo bi to GAME OF THE YEAR EDITION izdanje  :super!!!
I naravno ubacit malo psovki u igru.
Jbt najvecu psovke u codu su iz cod-uo "damn it to hell" i iz cod2 "bloody hell".

m.shadows

Quote from: Mephisto on October 04, 2009, 01:33:15 PM
A covece pa da se spoje moje i tvoje ideje bilo bi to GAME OF THE YEAR EDITION izdanje  :super!!!
I naravno ubacit malo psovki u igru.
Jbt najvecu psovke u codu su iz cod-uo "damn it to hell" i iz cod2 "bloody hell".
Ima i "This is for my father,this is for my mother,this is for my dog you fascist sun of a bitch!"Tako nesto  :tease2
I da mogli bi da kontrolises orla koji leti i ubijas sa kljunom....i taj gubi healt  :yahoo

Mephisto

A mozd bolje da samo leti jel ak nekog ubode kljunom mogu ga udarit pa izgubis recon.
Za to dodamo perk sokola.
Znas kak neki ljudi pripitome sokola.
I on moze da oslepi neprijatelja s kojim se makljas sjebe mu vid na 5sec  :super.
Ma de vec kradu autorska prava na ime cod jbt nemaju oni muda psovke ubacit.
Kak company of heroes malo malo kad kliknes na jedinicu il joj nest naredis neka psovka bude primjera samo "go ahead send your fucking message", "armore fucking ready" ili "fuck this rain, fuck this germans".
Nisu neke posebne posvke al zabavno je i to malo cut dok igras online.

m.shadows

Ako cemo mesati sa cod4 mozemo stavit da imas challenge i kao "free roam" da moras da sredis i primitomis orla  :D
Onda bi tek dobio za prvi perk npr  :wink:
Inace da tako nest da ubacimo  :super