News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

SBB - uplate, kao u vreme Dial-Up-a

Started by $tring, April 28, 2009, 08:13:24 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Istakao nam nalog u firmi... Zaboravili smo da platimo pa smo otisli danas i uplatili na uplatnom mestu. E sad, ono sto mi nije jasno je cinjenica da i pored toga sto im donesete pare na noge (ne preko racuna) oni su u stanju da ceo dan zajebavaju i NE UKLJUCE PRETPLATNIKA. Besan sam pa ovo pisem....

Ono sto me zanima je (a to cu proveriti sutra) : Kako racunaju danasnji dan? Da li se danasnji dan racuna kao nulti? Ili ce mi uredno zaracunati kao da internet radio. Nije stvar para, nego principa posto kapiram da su takav sistem smilili kako bi krali na korisnicima kojima istekne pretlata. I kakva im je to fora da ti uplate posle 10 sati nakon sto si im dao pare? To me podseca na ono vreme is 1997. kada je EuNET-u trebalo nekoliko sati da bi produzili nalog. Provajderi koji aktivirali naloge momentalno, su nailazili na opste odusevljenje korisnika. Posle 12 godina, SBB je jos uvek na tom nivou. Plati, pa cemo da vidimo...

Ali eto.. lepo su se dosetili... kada ti istekne nalog ugase u PONOC, a kada uplatis zajebavaju te pola dana pa onda ukljuce.

DiDaN

Pa sta ti je tu cudno.........ovo je SRBIJA  :suicide

Citadel of Pain

Joj matori koliko sam se nervirao zbog te bande iz sbb-a.

Zver

I ja sam imao slican problem sa sbb, tacnije jos gori, istekao mi je net u ponoc, sutra ujutru sam radio pa nisam mogao pre podne otici do sbb-a da platim (kod nas sbb radi do 20h). Posle 16 h sam otisao i uplatio, naravno pitao sam kada ce biti aktivirano, a "ljubazna" sluzbenica mi je rekla da su presli na neki drugi poslovni software (SAP) pa da nije sigurna kada ce to biti. Taj dan mi nisu ukljucili net, nego su ga tek sutra ujutro aktivirali, naravno uredno su mi zaracunali dan kada sam platio kao prvi dan koriscenja paketa (da bi mi na kraju NA MOJE INSISTIRANJE PRODUZILI ZA JEDAN DAN). Bio sam nevidjeno nadrkan i bezobrazan prema njima, i zato su mi i produzili za jedan dan (stvar principa).

$tring

Nije me mrzelo da ih danas nazovem.. I saznao sam bas ono sto sam predpostavio da je :

Iskljuce te u ponoc, a ukljuce te u 19h sledeci dan.. .Pitam ja lika "pa dobro, kako racunate taj dan?"... Naravno sam dobio odgovor najnormalniji da racunaju kao da je ceo dan net bio ukljucen. I da mogu da se zalim..... Da napisem zalbu i da je odnesem u SBB. Pazi molim te... pa nemam pametnija posla nego to da radim....

U svakom slucaju, koliko god njih bolelo za svoje korisnike, negde dugorocno mislim da ih ovim putem gube. Pa evo i ovaj forum je deo te price.... Na poslu imam SBB, kuci imam ADSL... I sa zadovoljstvom cu ih pljuvati kad god budem u prilici... zato sto su tragedije kakvih nema.. (u stvari ima) ...  :ne_razumem

Lider

Quote from: string on April 29, 2009, 11:46:51 AM
Nije me mrzelo da ih danas nazovem.. I saznao sam bas ono sto sam predpostavio da je :

Iskljuce te u ponoc, a ukljuce te u 19h sledeci dan.. .Pitam ja lika "pa dobro, kako racunate taj dan?"... Naravno sam dobio odgovor najnormalniji da racunaju kao da je ceo dan net bio ukljucen. I da mogu da se zalim..... Da napisem zalbu i da je odnesem u SBB. Pazi molim te... pa nemam pametnija posla nego to da radim....

U svakom slucaju, koliko god njih bolelo za svoje korisnike, negde dugorocno mislim da ih ovim putem gube. Pa evo i ovaj forum je deo te price.... Na poslu imam SBB, kuci imam ADSL... I sa zadovoljstvom cu ih pljuvati kad god budem u prilici... zato sto su tragedije kakvih nema.. (u stvari ima) ...  :ne_razumem
Sve me to podsjeca na moj provajder. Da vi samo znate kakvi su to smradovi  :suicide
Eto kad dodje da odem i pobijem ih sve, a miroljubiva sam osoba :icon_lol:

Citadel of Pain

Meni net nije radio 20 dana, zvao sam ih svaki dan. Na kraju sam se pribliŠ¾io potpunom nervnom rastrojstvu i nazvao sam, onako odlepljen, pretio lično tom tipu što se javlja i rešili mi odmah. Mislim da sam ukupno imao preko 60 poziva da mi nameste, i nije to kraj priče, naplatili oni meni 2090 dinara taj mesec. E tu ti ja puknem, nije dosta što su me jebali 20 dana, to je ono kaŠ¾u ti dolaze u neko određeno vreme pa ih nema, nego sad moram i da platim to zadovoljstvo. Onda sam ih zvao sa pitanjem da li ste normalni bre?!?
Kulturna gospođa sa druge strane mi opušteno kaŠ¾e da nisam javio da nema neta i da bi mi oni "zamrznuli" račun...e tu ja opet puknem.
Pa kako nisam zvao bando lopovska!?!?! zovem već mesec dana pipipipipipipipipipipipipipipipipipipipipipipipipipipi

Gospodine podnesite Š¾albu u vidu pismenog podneska koji ćete lično doneti u naše prostorije.

Da dodam da im plaćam preko 6 000 mesečno već godinama i da su me jebali bez pardona. Ali šta da im radimo, ovde su ljudi generalno jedni prema drugima govna....kakav narod takva i drŠ¾ava. Ja čekam nekog stranca da se pojavi kao konkurencija i odmah prelazim
ne pitam! Mislim da je string u pravu i da SBB ovako neverovatno bahatim ponašanjem tera ljude od sebe, samo trenutno oni nemaju gde, ali doćiće i taj momenat i onda svi BEEEEG

clumsy

ma idioti.... mene je telekom zajebavao 3 meseca sa ogromnim pingovima prema svemu i svachemu. zvao, trubio, slao mejlove i tek se krajem marta setili da rese problem koji je zahvatio sve stanovnike Stare Pazove.
Prvi put kada sam zvao rekli su da mi ne mogu pomoci i da to ne prolazi radni nalog.... onda sam im srao da ne mogu normalno koristim net i da po ugovoru to moraju da obezbede... nije ni to resilo problem, nego valjda se dosta ljudi zalilo pa su se tek onda smilovali.
a za placanje je telekom adsl je odlichan. jbg, imas rok da platis do 25 u mesecu i ako ne platis PA PA :)

zlenzlla

Quote from: Citadel of Pain on April 29, 2009, 08:54:58 PM

Da dodam da im plaćam preko 6 000 mesečno već godinama i da su me jebali bez pardona. Ali šta da im radimo, ovde su ljudi generalno jedni prema drugima govna....kakav narod takva i drŠ¾ava. Ja čekam nekog stranca da se pojavi kao konkurencija i odmah prelazim
ne pitam! Mislim da je string u pravu i da SBB ovako neverovatno bahatim ponašanjem tera ljude od sebe, samo trenutno oni nemaju gde, ali doćiće i taj momenat i onda svi BEEEEG

Vidis, Citadel, to i jeste problem. Ljudi nemaju gdje. Dok su ljudi promorani da koriste odredjenog provajdra, taj provajder moze da radi kako god hoce. A kada bi neki strani provajder dosao, svi bi presli na njih. Kada su ljudi nevidjeni kreteni. Zar niko nema PR u firmi, jbt?! Pa nisu to male prodavnice pa da se mozes ponasati kao seljacina nego "ozbiljne" firme.

Tako je i kod nas bilo dok je bio samo jedan provajder. Sada kada ih ima vise, druga je prica. Ja dok sam koristio wireless kod "Zone", mogao sam da im posaljem mail da ne mogu stici uplatiti na vrijeme net i oni mi ne ugase po par dana. Bez ikakve nadoknade. A npr. u Blicu ti gase u sekundu tacno. Sad kada sam presao na adsl mogu da uplatim do 15-og u mjesecu sto je odlicna stvar. Jednostavno nekada se ne stigne zbog obaveza uplatiti na vrijeme.

PS: koja je to brzina kada toliko placas?