News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Torrent

Started by zlenzlla, February 24, 2009, 05:56:50 PM

Previous topic - Next topic

zlenzlla

Moze li mi neko preporuciti neki dobar torrent sa dobrim brzinama?

$tring

www.torrentbytes.net - najbrzi torrent sajt koji sam video do sada. Novi filmovi, muzika, mp3 - probrane stvari
www.what.cd - jedan od najboljih mp3 sajtova, nakon sto je oink.cd ugasen. Treba pozivnica, ali vredi upasti
www.stmusic.org - muzika takodje

:) eto.

zlenzlla

Ok, hvala ti. Registrovao sam se na www.torrentbytes.net:drinks2

$tring

Quote from: zlenzlla on February 24, 2009, 08:34:35 PM
Ok, hvala ti. Registrovao sam se na www.torrentbytes.net:drinks2

Veruj mi, nema brzeg... Moras se lepo vladati, seedovati nonstop i sve ok.  A videces, ima svega tamo...

zlenzlla

Odlican je. Uvijek skida punom brzinom.  :drinks2 Ali sam se namucio da se registrujem

$tring

Quote from: zlenzlla on March 20, 2009, 10:06:16 PM
Odlican je. Uvijek skida punom brzinom.  :drinks2 Ali sam se namucio da se registrujem

Ja sam pre jedno 4-5 godina jedva upao na taj torrent... sada je malko lakse... :) a videces da ima svega... :)

SIKI

E, el zna neko neki torrent za igrice!
:icon_question: ;D

zlenzlla

Na ovom mozes da skidas igrice. Mislim da na svakom imas igrice. A sad ako ti trazis torent koji je bas namijenjen samo za igrice, onda ne znam. Good luck

spdR

torrentleech.org NAJBOLJI SAJT ! sve ima,uvek full brzina,mozes fejkati ratio sa ratio masterom,mene 2 god nisu uhvatili a koristio sam ratio master,ali sam ja onda konj ostavio 400 kb brzinu upa a 100 kb mi je down :S i Naravno,sutradan banancek (do tada sam koristio 200.xx brzinu upa preko ratio mastera)...DAKLE cuvajte acc ako veci imate,sada je jako tesko dobiti pozivnicu pre je bilo lakse....a mozete i kupiti acc pa biti vip clan ako cete stvarno seedovati..btw ne bi ni meni bio problem seed da imam bar 512/1024 upload...

m.shadows

Hah, sta se mucite, meni Tomo_SU (mojoj obitelji i drugima) uplatio #cenzura# i mi to placamo i sve oke xDD
A sto se tice torrenta, ne volim ta sranja.

Zver

Moji favoriti su lecherslair i demonoid, rs nikada nisam koristio, nisam navikao da placam za pirateriju (nekako mi po definiciji dolazi besplatno)

SOLID

komara

Ko hoce da skida serije ovaj je dobar http://eztv.it/

Darkman Ki-Ninja