News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

SBB - ne radi kako treba

Started by $tring, January 27, 2009, 08:12:06 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Vec danima, mozda i nedeljama SBB ne radi kao sto je nekada radio. Sad sam uzeo ovo da pisem, posto sam hteo na poslu da ukljucim COD2 (a tamo imam SBB) i iznervirao se... Posle pogledam, svi SBB korisnici imaju ping preko 100. Sramota. Ne verujem da je u pitanju neki kvar koji ce popraviti. Cini mi se da imaju previse korisnika a malo Internet-a pa dok ne kupe jos net-a mozemo samo da kukamo ili da ih menjamo.

Zver

Ja trenutno kod kuce imam i sbb i adsl telekomov, i ne mogu se porediti, pre je sbb bio bolji, sada adsl mnogo bolje radi.

STEK

Quote from: Zver on January 27, 2009, 08:39:29 PM
Ja trenutno kod kuce imam i sbb i adsl telekomov, i ne mogu se porediti, pre je sbb bio bolji, sada adsl mnogo bolje radi.
pa sta ja pricam da je sad trenutno telekom adsl najbolji....

Zver

Srek, ovaj stek, kontam da nisi nikada bio na sbb-u, pa zato tako pricas, do pre 2 nedelje samo SBB je odlicno radio, ja sam uvek, UVEK imao najmanji ping kako prema nasim tako i prema stranim serverima. Jednostavno, kablovski prenos internet signala je daleko savrseniji od bakarne parice. Sbb ima kopletno opticku mrezu, mogucnost za neogranicen bandwith, ali sada se nesto desava kod njih, ja sam nacuo da se oni spremaju da kupuju net iz inostranstva, pa da samim tim prilagodjavaju svoju mrezu tim zahtevima.

STEK

Quote from: Zver on January 29, 2009, 03:47:18 PM
Srek, ovaj stek, kontam da nisi nikada bio na sbb-u, pa zato tako pricas, do pre 2 nedelje samo SBB je odlicno radio, ja sam uvek, UVEK imao najmanji ping kako prema nasim tako i prema stranim serverima. Jednostavno, kablovski prenos internet signala je daleko savrseniji od bakarne parice. Sbb ima kopletno opticku mrezu, mogucnost za neogranicen bandwith, ali sada se nesto desava kod njih, ja sam nacuo da se oni spremaju da kupuju net iz inostranstva, pa da samim tim prilagodjavaju svoju mrezu tim zahtevima.
ma u potpunosti te razumem....... :bad2

$tring

Quote from: Zver on January 29, 2009, 03:47:18 PM

Mani se cini da oni imaju previse korisnika, a da im infrastruktura puca. Oni su uvek bili stap i kanap, ali su radili bolje mnogo nego adsl.