News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

ts3 BAN

Started by H4Lv4, May 28, 2016, 03:26:41 PM

Previous topic - Next topic

H4Lv4

Sinoć sam bio na TSu sa kolegama, igrali smo war, nikom se obratio nisam od ostalih na Tsu i odjednom sam dobio ban, vidio sam tu momke iz strongboysa, sigurno je neko od njih, ne znam kako svaka budala može imati rcon i banati iz neki svojih čobanskih razloga, ako se nisam nikom obraćao, ne kontam čemu razlog za ban...

$tring

Quote from: H4Lv4 on May 28, 2016, 03:26:41 PM
Sinoć sam bio na TSu sa kolegama, igrali smo war, nikom se obratio nisam od ostalih na Tsu i odjednom sam dobio ban, vidio sam tu momke iz strongboysa, sigurno je neko od njih, ne znam kako svaka budala može imati rcon i banati iz neki svojih čobanskih razloga, ako se nisam nikom obraćao, ne kontam čemu razlog za ban...

Sigurno nisi dobio BAN bez veze.
A nazivanje admina čobanima će sigurno rezultirati unbanom.
Sigurno.

H4Lv4

Ne kontam zašto pišeš odmah da nisam banan bez razloga, najzad svi koji su bili sa mnom u sobi su vidjeli da sam samo ušao i nisam nikom ništa pisao, znači mene može banati ko hoće bez razloga i ja ne smijem reći da je glup ili da je čoban, kad sam pokušao ući opet piše ban, opis MRš, ne bih pisao na forumu da sam zaslužio ban, inače slabo ulazim u TS, i bio sam sa kolegama, znači nikom drugom se obratio nisam na TSU i ti kao admin ti trebao to riješiti a ne kriviti mene. hvala unaprijed

vd|cube(im)

Ja sam te bana jer si smeće od čovjeka, jedno nekulturno balavo nacionalističko govno. Tu sam ja ADMIN i nećeš dolaziti na naš ts.

Evo ti sad ban i na forumu.