News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

hitbox

Started by zivorad, December 30, 2014, 01:47:43 PM

Previous topic - Next topic

zivorad

moram da pitam jel neko prepodesavao sta na garage serveru oko velicine hitbox-a
u kombinaciji sa lagom i previse igraca uvece zadnjih 6 meseci sticem utisak da je prilicno lakse pogadjati
tj cesto se desava da ubijes nekog tako sto preletis preko njega i opalis
to je i pre bilo ali je bilo teze, kao da je hitbox tj velicina zone za pogodak veca nego na vanila codu
ako je to tacno predlazem da se to ukine tj vrati na staro da pogadjanje bude teze.
moguce da to nije do podesavanja, jer mi se cini da je izrazenije kada je server uvece zagusen nego u toku dana
takodje predlazem redukovanje upotrebe dima, tj da se efekat istog umanji i skrati vreme trajanja po meni ionako najvise pomaze citerima bez dima
takodje predlazem skracenje dometa sacmare ako je moguce jerbo mislim da ubija i na medijumu, dal zbog hitboxa il cega drugog ali deluje nerealno
takodje i prskajuce oruzje poput tomija i slicno ne disperzuje na daljinu kao na vanili il se meni opet cini tj cesto se desava da neko pocisti polurafalom preko cele mape sto je takodje nerealno
mozda se sve ovo meni pricinjava i ispada da lupetam al opet voleo bih da cujem vase misljenje

vd|cube(im)

Na Garage serveru je uvijek bilo lakše napravii kill nego npr. na Main serveru. Razlika je u modu.

U tom modu nema puno podešavanja, osim ubacivanja oružja po timovima. Dim i ona prašina s ne skidaju kao na PAM modu-u i ping je malo veći.

Zadnjih 15-ak dana mi uvečer ugasimo Garage na sat vremena da malo napunimo MAIN i okupimo staru ekipu koja ne igra na Garage radi tih stvari koje se ti nabrojao.  :stoner:

zivorad

Ok skonto sam. Hvala na odgovoru