xf: ivanlazin1997- I v a N' (Wh i Aimbot)

Started by password, April 29, 2014, 03:09:35 PM

Previous topic - Next topic

password

Pozdrav svima. Ostao sam u šoku danas na DM.
Sve je bilo ok, Ivan je igrao no aim a pritom je bio u minusu. Nije bilo nista sumljivo.
I odjednom dok sam bio na Roofu A vidim dole igraca kako se bryo okrece oko sebe i ubije me. Ja se jos nasmejao jer sam mislio da je iz zajebancije povecao DPI na misu i da je slucajno opalio.

A kad sam video na killcamu da je upalio aimbot i da je naciljao na nas 3 u glavu (i zato se okretao onako bryo oko sebe) nisamo mogao da verujem. Brzo sam usao u scep da to snimim. Ali je on bio 999... verovatno je brzo ugasio igru jer je slucajno upalio Aimbot tad na kraju.

Pomislio sam da ga neko fejka i da to nije on.
http://i981.photobucket.com/albums/ae298/Drug_Pw/IvaN_zps48a7c59d.png
ali on je Online i bas je ugasio cod 2.. sumljivo.

Cekao sam da udje na neki PUB

preimenovao se u spec i otisao da ga gledam. I imao sam sta da vidim  :facepalm: :|| :bad2
Evo vam i demo
http://demo.cwarena.com/4PSKbv

I v a N

Danas sam usao na xf i usao ucod2 i usao na server i sve normalno sam igrao.
Ako niste znali me su poceli da fejkaju neki likovi,zato sto sam se posvadjao sa njima na njihovom tsu.
Samo da kazem da nikad neigram DM,samo igram SD.

I v a N

I zaboravio sam da kazem da na svakom serveru su mi admini uradili pbss i uvek je bio cist,prema tome ja nemam nikakve beze sa WH i Aimbotom.

password

Ako ja lazem, mene oci ne lazu. Jer ja sam preko tebe joino na server sa laznim nickom.
Voleo bi da pogledas svoju igru na ovom DEMO snimku, i da priznas prvo sebi. Ne moras meni, nisi mi niko i nista, a i ne poznajem te.
Meni bi bilo drago da ti ne haxas, ali ces me tesko ubediti posle ovoga.

P!ck 'n roll

pa ako si usao preko njega na taj servr to je to... kraj price.... al ok,, meni nista sokantno

nobe`pd

bravo password pa i nije mu nesto hax puno pomogo vecinom je uvjek bio u minusu ali jbg i za to trebas biti nadaren da budes sa haxom u minusu. :rofl vecina ti novi pokemona iz 2012/13 sto igraju na bitangama haxa samo polako sve ce se to otkiti kad tad.. :stoner:

VaiiiVaiii

Quote from: nob3 ` on April 29, 2014, 08:17:57 PM
bravo password pa i nije mu nesto hax puno pomogo vecinom je uvjek bio u minusu ali jbg i za to trebas biti nadaren da budes sa haxom u minusu. :rofl vecina ti novi pokemona iz 2012/13 sto igraju na bitangama haxa samo polako sve ce se to otkiti kad tad.. :stoner:
istina +

password

Evo Ivane da se ne mucis sa demo playerom, a i za sve koji ne umeju da puste demo snimak.

komande
/developer 2
/r_xdebug 2

Ci_vodarbord

Je l' to onaj sto je kucao u chat "bind MOUSE1 "+attack; wait 2..." pre desetak dana? :)

Belick

Ko moze to nek proveri i njegove najblize sto igraju COD2, Milosa malog na primer... :)
Al' dzabe mu(im) i to kad ne zna(ju)... :D

hardwell.

filadendron

on se kika odavno

molio bih trajni ban na ts (mada mislim da ga je vec dobio)

Fox.

Quote from: password on April 29, 2014, 09:33:31 PM
Evo Ivane da se ne mucis sa demo playerom, a i za sve koji ne umeju da puste demo snimak.

<iframe width=\"640\" height=\"480\" src=\"//www.youtube.com/embed/57jdfIEbttg\" frameborder=\"0\" allowfullscreen></iframe>

komande
/developer 2
/r_xdebug 2

Dobro ga skriva,koji bot svašta :facepalm:

P!ck 'n roll

PA SI MORAO DA NAMESTIS DEMO DA SE VIDI DA HAXAM DEBILCINO BOLESNA,I TE KOMADE STO STE STAVILI TO U OPSTE NISU KOMANDE PRAVE

:hmm :hmm :ne_razumem

domohomo

Quote from: P!ck 'n roll on April 30, 2014, 06:00:08 PM
PA SI MORAO DA NAMESTIS DEMO DA SE VIDI DA HAXAM DEBILCINO BOLESNA,I TE KOMADE STO STE STAVILI TO U OPSTE NISU KOMANDE PRAVE

wtf

SB Kreowski

isti taj IVAN  bannan je i na  nasim serverima  :diablo

password

Quote from: domohomo on April 30, 2014, 11:46:40 PM
Quote from: P!ck 'n roll on April 30, 2014, 06:00:08 PM

wtf

to su Ivanove reci, a Bane ne ume da Quota text.  :scenic

P!ck 'n roll

DexonDee

Ako si ga Kreowski banovao....

Ma Bane sta reci...

Vennoxia

Quote from: P!ck 'n roll on May 01, 2014, 10:48:22 AM
ih ja ne umem :) jebela te klisa!

ahaha passworde mi severnije u gradu smo za njih naucnici :D

cowex

Odavno znam da haxa čim ima veći skor od mene na SD.  :stoner:

password

Quote from: Vennoxia on May 01, 2014, 02:13:26 PM

Ma dizajneri su naviknuti na razmišljanja i promišljanja. Šta zna taj Betmen, samo sedi u pećini na telepu i zamišlja svoj Betmobil.  8) 

Vennoxia

Quote from: password on May 01, 2014, 03:54:18 PM
Quote from: Vennoxia on May 01, 2014, 02:13:26 PM

Ma dizajneri su naviknuti na razmišljanja i promišljanja. Šta zna taj Betmen, samo sedi u pećini na telepu i zamišlja svoj Betmobil.  8) 
Zamislja to to hahahah :D
Samo sedi i jede pretvorice se u loptu :))))) Betmeneeeee :D

P!ck 'n roll

natakne vas Batman na batinu... Nije Batman sa telepa, ali kako vi i da znate kad ste dodjosi

https://www.youtube.com/watch?v=ogMPQSjTjQQ

Vennoxia

Quote from: P!ck 'n roll on May 01, 2014, 04:42:40 PM
natakne vas Batman na batinu... Nije Batman sa telepa, ali kako vi i da znate kad ste dodjosi

https://www.youtube.com/watch?v=ogMPQSjTjQQ
Nisi ali se ponasas kao da jesi ahahaha
Preplavili grad dodjosi :D

Djuka023