News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Vnugin vlog

Started by vnugo, January 21, 2014, 08:54:10 PM

Previous topic - Next topic

Ko dobija duel Titana?

Vnugo
P!ck 'n roll

P!ck 'n roll

moze, samo saglasnosta activision-a i igramo, mozete mi poslati na mail  :tease2 :tease2

vd|cube(im)

Quote from: P!ck 'n roll on February 03, 2014, 03:50:05 PM
moze, samo saglasnosta activision-a i igramo, mozete mi poslati na mail  :tease2 :tease2
Activision je odjebao cod2, ako ćeš igrati igraj, ako nećeš otvori svoj topic pa piši i postavljaj SS koliko hoćeš.

Uključio si se u ovu temu misleći da je Vnugo neki low i anonimus i sad kad si vidio s kim imaš posla tu postavljaš neke uvjete na koje nitko normalan ne bi pristao samo da se izvučeš od dvoboja.
To se kod nas kaže mlohavom kurcu i dlaka smeta ...:stoner:

cowex

Betmene imas podrsku. samo napred nije sve u pobedi

bucky

koliko ljubomornoh ljudi na jednom mestu, bice oni ko i vnugo :icon_bad:. :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl
betmen menja pravila kako on hoce.

P!ck 'n roll

Quote from: vd|cube(im) on February 03, 2014, 04:09:39 PM
Quote from: P!ck 'n roll on February 03, 2014, 03:50:05 PM
Activision je odjebao cod2, ako ćeš igrati igraj, ako nećeš otvori svoj topic pa piši i postavljaj SS koliko hoćeš.

Uključio si se u ovu temu misleći da je Vnugo neki low i anonimus i sad kad si vidio s kim imaš posla tu postavljaš neke uvjete na koje nitko normalan ne bi pristao samo da se izvučeš od dvoboja.
To se kod nas kaže mlohavom kurcu i dlaka smeta ...:stoner:

vnuga je izovnan, to je dosta, naravno da je low... puvucite me svi za k.... :) bolidi

drugo, clumsy ocigledno nikoga nikad nisi prozvao na dvoboj-ferku a i iz srema si pa eto oprastam ti, jer nemas pojma pravila dvoboja, celavi konju :)

Sto se tice pravila, ni ja ne igram SD vnugice ali jbg mora se cast odbraniti... igrao si sa rafalima, to su bila tvoja pravila, sada moja ili setaj, ajdeeeee ciao :)

Strajdzo

Bane imas moju podrsku...

vd|cube(im)

KOJI ALIBI LIK.... :||

Laže da ne igra SD, Vnugo Bane i njegov klan *Sil3nt Warriors* dok se nisu raspali igrali su samo SD, samo ih je sve pokikao iz klana jer su svi bili bolji od njega, pa je sad sam u klanu, a u bitange je ušao na zajeb.

Ajde ili igraj Bane ili prošeći.  8)

[dragoni]Shomy

Ej loware kad pocinje dvoboj?   :suicide  :flag_of_truce

bucky

admini prete na ts-u betmenovim fanovima sa banovanjem,bruka i sramota.ali jaci smo mi i od njih. :awm :smoke:

vd|cube(im)

Quote from: [dragoni]Shomy on February 03, 2014, 04:27:00 PM
Ej loware kad pocinje dvoboj?   :suicide  :flag_of_truce

Pa kako da počme kad ovaj Bane nema muda da odigra pošteno po pravilima community-a.

cowex

Pa pustite coveka na miru sta ste svi protiv Baneta do juce vam je bio najbolji a sad ga sramotite .samo se ti nedaj Bane a ovaj Vugo mslm nezz coveka ali mogu se kladit da je bane bolji sav ulog na championa BAneta

P!ck 'n roll

a sta bi mi to trebali igrati?  :violin: :violin: :violin:

mozda ovako nesto

http://www.youtube.com/watch?v=J71Fe0g3880  :-* :-* :-*

[dragoni]Shomy

:hatKo je rekao da smo protiv baneta?Mi samo zeljno iscekujemo dvoboj :)

P!ck 'n roll

Quote from: cowex on February 03, 2014, 04:30:37 PM
Pa pustite coveka na miru sta ste svi protiv Baneta do juce vam je bio najbolji a sad ga sramotite .samo se ti nedaj Bane a ovaj Vugo mslm nezz coveka ali mogu se kladit da je bane bolji sav ulog na championa BAneta

e moj cowexic, sve je to kurva banda :) pocevsi od ovog Cubeta da sve nadole... Ovim putem bih pozdravio svoje obozavaoce i fanove :)

vd|cube(im)

Quote from: P!ck 'n roll on February 03, 2014, 04:31:50 PM

mozda ovako nesto

War bez sudija na tvom serveru i po tvojim pravilima možeš da objesiš mačku o rep.

P!ck 'n roll

Quote from: cowex on February 03, 2014, 04:30:37 PM

to su ti cowex
http://www.youtube.com/watch?v=_2o_LJyM92Y

Fox.

mozda ovako nesto

Ma bravo majstore,pusti ovog cubea sto je ljubomoran na tebe,dokazao si ko je gazda!

Bane  :hooray:  :hooray:   :drinks2  :drinks2

bucky

hvala betmene na pozdravima :worth :worth :worth :worth :worth :worth :worth :worth.bane sampion :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

P!ck 'n roll

Quote from: vd|cube(im) on February 03, 2014, 04:34:39 PM

mozda ovako nesto

War bez sudija na tvom serveru i po tvojim pravilima možeš da objesiš mačku o rep.

Vnugin komentar na kraju sve govori, :)

[dragoni]Shomy

:omg: :fighting:Cowex je legenda, uhvatio sam ga na Main-u kako siluje stabla :D lol

[dragoni]Shomy

cowex

Quote from: bucky on February 03, 2014, 04:27:51 PM
admini prete na ts-u betmenovim fanovima sa banovanjem,bruka i sramota.ali jaci smo mi i od njih. :awm :smoke:

you kiding me?

Strajdzo

Vugno jel imas sad neki kometar sto te je bane pobedio jel brt... :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:

[dragoni]Shomy

Quote from: cowex on February 03, 2014, 04:38:48 PM
Quote from: bucky on February 03, 2014, 04:27:51 PM

you kiding me?
Kazem ja Cowex je legenda!  :yahoo :yahoo :yahoo

cowex

Quote from: [dragoni]Shomy on February 03, 2014, 04:37:39 PM
:omg: :fighting:Cowex je legenda, uhvatio sam ga na Main-u kako siluje stabla :D lol

pa zasto si me onda kick da nisi malo ljubomoran

vnugo

Prihvatam postavljena pravila comunity - a, i spreman sam da se igra kad god se dogovorima, sve sa direktnim prenosom na sportklubu.

[dragoni]Shomy

Ozbiljno Cowex i meni su zapretili da ce me Banovati, ja sam Shishmishov fan od samog pocetka !
A i tebi bi preporucio da se ne zezas ovuda, banovace i tebe, pazi se!!!  :diablo

Fox.

Quote from: vnugo on February 03, 2014, 04:41:42 PM
Prihvatam postavljena pravila comunity - a, i spreman sam da se igra kad god se dogovorima, sve sa direktnim prenosom na sportklubu.

Ma vnugo,priznaj poraz i kraj price!  :tease  :tease

Bane mvp :hooray:  :hooray:  :hooray:  :hooray:  :hooray:  :hooray:  :hooray:

[dragoni]Shomy

Quote from: cowex on February 03, 2014, 04:41:30 PM
Quote from: [dragoni]Shomy on February 03, 2014, 04:37:39 PM

pa zasto si me onda kick da nisi malo ljubomoran
Pa deca se igraju jbg-a, ako si napaljen idi siluj negde drugde!  :yikes:

vnugo

Priznao sam neregularan poraz, pod neregularnim uslovima. Vnuga nema problem sa tim. Al Betmen sad ne sme, ne pod mojim, nego pod neutralnim uslovima.

cowex

Quote from: [dragoni]Shomy on February 03, 2014, 04:43:18 PM
Ozbiljno Cowex i meni su zapretili da ce me Banovati, ja sam Shishmishov fan od samog pocetka !
A i tebi bi preporucio da se ne zezas ovuda, banovace i tebe, pazi se!!!  :diablo

druze ja sam vec banan tako da mogu slobodno...

Strajdzo

Najaci igrac je Bane da zna Vugno brt....

[dragoni]Shomy

Quote from: cowex on February 03, 2014, 04:45:39 PM

Banan, ma otkud to ? :)

cowex

Quote from: [dragoni]Shomy on February 03, 2014, 04:52:05 PM
Quote from: cowex on February 03, 2014, 04:45:39 PM

Banan, ma otkud to ? :)

Ma malo sam filu pa se malo zanio al nema veze, uglavnom sam imao betmenovu podrsku  :)

[dragoni]Shomy

A i ti Bane nadjesh da igrash sa kojekavim Lowsima :D
Posto te Kockica proziva opali i njega na War_u i dokazi da si real super hero :)  :violin:

bucky

kockica je vec opaljen :icon_bad:. ;D ;D ;D

P!ck 'n roll

ma kakva kockica kurvica... sa njim nemam sta igrati, pobegao bi sa servera posle prvog hs  :whistling :whistling

[dragoni]Shomy

P!ck 'n roll

ovako bi mi bilo interesantno da igram sa smotanom kockicom

vd|cube(im)

Ti i Bucky možete da igrate samo tetris.
Kupio si sa rconima i crvenim S na ts-u par ovih spamera i sad se kurčiš, a nemaš muda da odigraš war 1v1 po poštenim pravilima.

JADNO  :||  :|| :icon_dick:

P!ck 'n roll

Batman rulezzz, a adaks duva (a svi znamo ko je ta lowara), i jos je igrao u pobednickoj ekipi, uzas i molim lepo TISINA!   :baby :baby :baby

vd|cube(im)

Quote from: P!ck 'n roll on February 03, 2014, 07:00:49 PM
Batman rulezzz, a adaks duva (a svi znamo ko je ta lowara), i jos je igrao u pobednickoj ekipi, uzas i molim lepo TISINA!   :baby :baby :baby

Koji idiot, pokika Mrkija i ekipu koji su imali bolji scor od njega i napravi ss, može li se ljudski rod spustiti niže od ovog.

P!ck 'n roll

nije niko kickan, po rez se vidi da smo losija ekipa, i ko je MVP... a i ovakav skor...  :hmm ne znam sta da ti kazem... molio bih te za  :shutup: :shutup: :shutup:

vd|cube(im)

Quote from: P!ck 'n roll on February 03, 2014, 07:08:46 PM
nije niko kickan, po rez se vidi da smo losija ekipa, i ko je MVP... a i ovakav skor...  :hmm ne znam sta da ti kazem... molio bih te za  :shutup: :shutup: :shutup:

Tiho bio sam na serveru i vidio kako kikaš zadnju rundu sve igrače sa boljim scorom...može i kizo da potvrdi.

P!ck 'n roll

Cube, vidim da volis "vnugo" ili ti "govnu", plus ovo ti je na avataru na ts:

tako da mogu samo da ti kazem sledece:

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

Fox.

Quote from: P!ck 'n roll on February 03, 2014, 07:19:04 PM

ahahahah  :super  :super  :super  :super

vd|cube(im)

7days

Quote from: vd|cube(im) on February 03, 2014, 07:36:39 PM

Svaki dan Batman je sve lepsi, jedva cekam sutra                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

cowex

Quote from: P!ck 'n roll on February 03, 2014, 07:19:04 PM

Ne diraj mu familiju :)

vnugo

Nema smisla vise ovo. Zamolio bih Baneta da vise ne prilazi Vnuginom vlogu. Pobedio si Vnugu, svaka cast, sad se nemoj vise javljati ovde, brljaj negde drugde.

vd|cube(im)

Quote from: vnugo on February 03, 2014, 08:20:30 PM
Nema smisla vise ovo. Zamolio bih Baneta da vise ne prilazi Vnuginom vlogu. Pobedio si Vnugu, svaka cast, sad se nemoj vise javljati ovde, brljaj negde drugde.

E neka si mu rekao. :)

bucky

znaci vnungo ne sme da igra protiv betmena? :yahoo :yahoo :yahoo :yahoo

P!ck 'n roll

Pretnja? :-)

Sent from my ST23i using Tapatalk

P!ck 'n roll

Nisam te pobedio, usrao sam te!

P!ck 'n roll

Gledao sam po pravilima, 1v1 se igra ili sd gde si već pukao, ili dm rifle only.. Pa eto ako hoćeš revanš može dm rifle da te i tu pokidam da na miru igraš na garage i da čuvaš flag za 2 poena :-) noobe

P!ck 'n roll

Ako si se usrao i to je ok, razumeću :-)

vnugo

Usrao sam se. Pobedio si. Sad iskuliraj.

vd|cube(im)

Quote from: P!ck 'n roll on February 03, 2014, 09:10:00 PM
Gledao sam po pravilima, 1v1 se igra ili sd gde si već pukao, ili dm rifle only.. Pa eto ako hoćeš revanš može dm rifle da te i tu pokidam da na miru igraš na garage i da čuvaš flag za 2 poena :-) noobe

Znam već duže vremena da si jadan, ali da si toliki jadnik to sam se sad uvjerio. Izmišljaš svakakva sranja samo da ne igraš po pravilima koja smo mi postavili.

vnugo

Ajde sad svi da iskuliramo, sve je ovo zajebancija. Vnuga rulz.

bucky

vnungo ne sme da igra,hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
bane ga upropastio :jump :jump :jump :jump :jump

cowex

Zasto imam status nadgledan?

domohomo

Treba tebe nadgledat u posebnoj ustanovi...

A betmenu, šta reći, đavo je strah...

cowex

Quote from: domohomo on February 03, 2014, 11:05:59 PM
Treba tebe nadgledat u posebnoj ustanovi...

A betmenu, šta reći, đavo je strah...

sto mene. Ja mislim da sam najpametniji tu na forumu a ujedno  i u evropi

domohomo

A ti si... Izvini pro nisam te prepozno.....

cowex

Quote from: domohomo on February 03, 2014, 11:36:14 PM
A ti si... Izvini pro nisam te prepozno.....

Oprastam ti samo zato sto me ljudi rijetko kad prepoznaju.

Fox.

Batmane sjebo si Vnugi karijeru  :super  :super

P!ck 'n roll

ovaj put totalni   :offtopic

:hat :hat :hat

don_gagi

Sto se tice pravila, ni ja ne igram SD vnugice ali jbg mora se cast odbraniti...

Zanimljivo...uhvatio si momka na prevaru...bruko i sramoto...mozda jesi bolji igrac od vnuge, al obraza i postenja nigde!  :o

domohomo

betmen brt trebo si da igraš brt nemoj tako brt budi dobar brt

Stekara_1

smatram da je ovaj debelousnati-šacpu-rackua stau-mu-ga-metnem tj. bane jedan brilijantan mladić koji svojim životnim iskustvom u izrabljivanju širokopojasnih frekvencija raznoraznih malverzacija uistinu uspeo da vnugu našeg neprevaziđenog kandidata za predsednika svetske zajednice zgura na stranputicu cod-a i mvp-ovanja, i na tome bih mu čestitao da nije bilo jedne situacije koja je ovekovečila banetovu reputaciju,

Razmišljajući tako, sjetih se kako je stalno srao po ts-u kako kada je bio mali jebrao filadendron, i da filadendron jebrao njega, i sve nekako onako ne razmišljajući o težini reči koje izgovara došao sam do zaključaka pod kakvim su pritiskom javnosti ta dva matora debela perverznjaka bili, naravno jedan se morao oženiti da narod ne priča (sve one priče, da laže stalno malog kako mu je tata, ccccc) a ovaj drugi kao trener košarke, i pazi sad, muške košarke !!
Za kraj bih samo dodao "Vnugu za predsednika !!"

Pozz od vaše Štekare !!

P!ck 'n roll

Sto volem kad mi je stekara rečit, a nema pojma ni sta pise... Hvala, malo sam se i nasmejao, boo-hoo... Na toj slici naravno neko me imitira, što je skroz ok... ali ja imam nepobitne dokaze o Stekarinoj sexualnoj opredeljenošću, kao sto su npr. ovi:

Posto znam da se Štekara bavio naravno bezuspesno sa taekwondo-om, njegov stil pre ulaska u ring je ipak ostao zapamcen, njegov alias je zvanicno i bio Taekwondo zvončica, ali slika ispod govori više od 1000 reči

Ne mogu vam dati zvončicin facebook profil, ali naravno kao što i svako ima slike venčanja na profilu, tako ima i zvončica, ni više ni manje nego sa našim procvetalim Filadendronom... Uživajte u fotografiji ispod:

Drago mi je što vidim da žive u harmoniji i da se ne srame svog babanizma, SAMO NAPRED PED.... ups MOMCI!!! aj sad mrš  :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl

filadendron

Zvončica mu je umetničko ime kad se zatvori u podrum i zarađuje za lebac...(logo je na leđima crvenog plašta)

Ja barem imam šta jebati dok ti trčiš nag i plašiš dekice po kiši    :yes

Baš smo lepo ispali.....    :love

Strajdzo

Hvala Bogu kad smo zavrsili sa *brt*vnugo a Betmen je prvi  :hooray: :hooray: :hooray:

Bane je   :hooray: najaci....  :) :) :) :) :)

P!ck 'n roll

Quote from: Strajdzo on February 14, 2014, 08:56:31 PM
Hvala Bogu kad smo zavrsili sa *brt*vnugo a Betmen je prvi  :hooray: :hooray: :hooray:

Bane je   :hooray: najaci....  :) :) :) :) :)
evo ti Guto +1 na karmu :)

Djuka023

tako uvuci se ti Banetu u guzu, ako budes dovoljno uporan mozda ti i da vipa  :whistling

Strajdzo

Hvala Bane kralju...  :hooray: :hooray:

Najaci si brt.... :)

stewzoR

ko je ovaj optimista...sta ja radim ovde

P!ck 'n roll

Vnugo, zasto me mrzis?  :rofl

vnugo

Evo malo da uzivaju vnugini fanovi. Slika govori 1000 reci.

cowex

pa opet si bolji od betmena

vd|cube(im)

Quote from: cowex on March 16, 2014, 03:02:32 PM
pa opet si bolji od betmena

To i nije neki problem. Batman LOW :P

nobe`pd

Quote from: vnugo on March 16, 2014, 02:48:22 PM

Evo malo da uzivaju vnugini fanovi. Slika govori 1000 reci.
vnugo  :hooray:  :)

P!ck 'n roll

Odgovoti ti meni prvo na pitanje ono gore sto ti je postavljeno :) a i velika je razlika kada se igra od starta mape i kada neko udje na 15min...  :rofl :rofl

P.S. Popusite svi Batmanu  :king: :king:

P!ck 'n roll

Vnugice danas su ti bas bile brze nogice :) pa jel te nije sramota da napravis bezaniju posle 10min mape jer vidis da ajd sto neces biti prvi, nego sto nemas veze  :rofl :rofl :rofl

Vnugica u pokusaju

Vnugica uhvatio straftu  :rofl :rofl bruka

[dragoni]Shomy

Svaka druga slika Shomy owna Vnuga i drugare :)

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока