Citeri, uzbuna itd....

Started by $tring, November 13, 2007, 03:20:30 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Moram da napisem post posto vidim da BOA na shoutbox-u pise o citerima, citovima itd...

Kao prvo, zeleo bih da razjasnimo nesto... Niko iz bitange klana ne cituje (zaboga?!) ... ne znam kako nekome tako nesto moze da padne uospte na pamet. Podigli smo svoj online server i stvarno ne vidim otkud bilo kome tako suluda ideja da bi u klanu bio neko ko koristi citove.

Kao drugo, video sam da je sve ucestalija prozivka dobrih igraca da cituju. Ljudi........ Ako vec nekog prozivate da je citer, onda morate u to biti 99% sigurni. Desava se da ponekad dodjes zaista dobar igrac i da ga sva ekipa napljuje kako je citer, proziva vredja.... Da nesto razjasnimo.. Na MAIN server dolaze 90% igraca koji zaista veze nemaju sa timskom igrom, igranjem Capture The Flag niti bilo kakavim timskim radom. Bez vredjanja - tako je! ... Onda kada se medju sve te ljude koji igraju blago-tragicno pojavi jedan ozbiljan igrac - pocne prozivka.... Licno sam video par puta kako ekipa proziva Mykela i Dusana Silnog da su citeri! :) Gospodo, idite na nase klan-statistike pa pogledajte kako ti ljudi igraju u igraonici kada igramo samo mi - bitange. :) Ne znam li ste ikada videli kako pravi cheat izgleda? Kad vidite - onda vicite! ... Nema smisla dobre igrace non-stop prozivati samo zato sto ste popili dead-streak od 15...

Kao trece, SVI JAVNI CHEAT-OVI se sankcionisu PUNKBUSTER-om... Probajte i sami... Instalirajte neki cheat i probajte da udjete na server pa cete videti i sami da cheat-ovanje ne prolazi.. Prolaze naravno cheat-ovi koji se kupuju. Svi ovi FREE cheat-ovi naravno ne prolaze...

Sve ovo pisem u cilju bolje igre na serveru i mirnoj atmosferi.... a to da li ce se neko nadrkati i vise nece dolaziti na server samo zato sto je los u igri jer postoje bolji igraci, iskerno - ne zanima me... :)

Vezbajte, pa kad budete dobri koliko i prvih 15 na statistikama onda pricajte o citovanju.......

Ako je nesto cheat, onda je to sigurno TROKLIK na misevima koji cemo kick-ovati od sada pa nadalje. Troklik pretvara GARAND u MP44 .... prema tome - to je cheat.

Sauron

10 if miš=a4x7 goto 30
20 else goto 40
30 quit
40 play