News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Bratstvo - Jedinstvo

Started by $tring, January 19, 2010, 03:05:14 PM

Previous topic - Next topic

$tring

Slovenci pomešali Sr i Hr zastavu

Na predstavljanju zastava svih učesnika veleslaloma na mariborskom Pohorju, Slovenci su pomešali srpsku i hrvatsku zastavu.

Tokom predstavljanja zastava učesnika 46. ’Zlatne lisice’, organizatori su na srpsku trobojku smestili hrvatsku šahovnicu. Posle protesta hrvatske delegacije, glavni sekretar organizacionog odbora Srečko Vilar se izvinio. "Dogodila se nezgodna greška, baš kod hrvatske zastave. Teško nam je zbog toga. Svima nam je veoma Š¾ao i izvinjavamo se svima u Hrvatskoj, ništa nije bilo namerno".
Portparol hrvatskog skijaškog saveza Nenad Eror rekao je kako sa Slovencima postoje dobri sportski odnosi.

"Imamo vrlo dobre sportske odnose sa Slovenačkim skijaškim savezom. Napominjem, sportske odnose. To je propust organizatora i njima je jako Š¾ao", rekao je Eror.


Slax

koliko vidim opet ce neko ujedinjenje da padne D:

SOLID

Ma kakvi ovoga je bilo i pre....   i to se ocigledno namerno radi, ovde nista nije slucajno.....


$tring

Koliko god da zelim da mislim da su Slovenci ovo uradili slucajno, stvarno ne mogu da poverujem u tako nesto. Tacno su namerno to uradili da bi nervirali komsije.  :rofl

STEK

PLz ne bavite se politikom..nikom nije dobro donelo....uzivajte u zivotu i  :aug :para :camper :sniper

~LoneWolfs~Extreme

Ne smeta meni sto su se oni "zabunili" nego da se to nama(Hrvatima,posto sam ja Hrvat) dogodilo,izbilo bi opce sranje i gutali bi govna, ali posto su to slovenci onda je to samo "zabuna", tesko je povjerovat da Slovenac,Hrvat,Bosanac ili Srbin neznaju zastave susjednih zemalja.

SOLID

Quote from: string on January 20, 2010, 02:27:38 PM
Koliko god da zelim da mislim da su Slovenci ovo uradili slucajno, stvarno ne mogu da poverujem u tako nesto. Tacno su namerno to uradili da bi nervirali komsije.  :rofl
Bas tako.... a setite se koliko je puta zastava bila pomesana u mecevima koje je igra Novak Djokovic......

zlenzlla

Budale. Samo se ne upustajte previse u politiku jer to nikome dobro nije donjelo. Uvijek ce biti ekstremista iz svake necije koji ce pokusavati da izazovu sukobe. Stvar je u tome da ih treba ignorisati i druziti se.  :drinks2

dexnsk

Ja od kako sam se batalio politike socijalni zivot mi se pogorso, ali zato drustveni nikad bolji mi nije bio. I ne znalim se jer moze i gore da bude.

$tring

Ma stavio sam posto jer mi je bilo smesno sta rade slovenci a ne da bi nedaj boze pokretao politicka pitanja, ili budio ratne ruzne uspomene. Cista zajebancija.

Peace forever....  :stoner: