News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

CTF serveri

Started by GaZ, February 11, 2010, 01:41:38 AM

Previous topic - Next topic

GaZ

pozdrav :)
evo nakon dugo vremena odlučio sam se javiti i dati komentar na par stvari :P
dugo već igram na bitangama i kad sam u mogućnosti svakodnevno, pa eto to mi je argument da smijem izraziti svoje mišljenje :innocent

pomoć za poziciju zastava aka scr_show_objective je po meni fail ;D isključivo iz razloga što sa više mjesta zaklanja taktičke pozicije i vidljivost igrača pri paljbi na njih i to me iskreno grozno Š¾ivcira :) a i većina ljudi zna gdje se nalaze zastave, tko ne zna a igra ctf naučiti će nije to toliko teško :)

FF (frendly fire) - ne razumijem zašto je to uključeno, opet u x situacija samo odmogne (da ne nabrajam...) i kad se radi o masovnom public serveru i dotičnom gametype-u smatram da ne moŠ¾e doći do izraŠ¾aja kao nešto kvalitetno. ako ste to ukljucili radi idiota koji ometaju i pucaju u druge onda je to fail ;D jel takvi su zasigurno u manjini  :) a oni se rješavaju ne jedan drugi način  :wink:

chiteri i idioti - neću previše filozofirati jel ta stvar je globalna ;D ali apel adminima koji su na serveru da svakog takvog banaju a ne dopuštati zadrŠ¾avanje takvih na serveru... :icon_exclaim: morate pokazati stav i uostalom takvi to i zasluŠ¾uju... znam da vam to kvari igru ali uz nju vjerujem da imate i tu obavezu (neki) :P  

eto kratko i uz napomenu da ovo nije bila kritika nego recimo :) konstruktivan komentar od aktivnog kolege sa servera  :wink:
znam da me neki ne vole ali i don't care :D ja cu i dalje rešpektirati sve igrače koji to zasluŠ¾uju i uvijek doći na vaše servere :)

pozdrav bitangama i svim igračima!

Lun

'ello druŠ¾e,
interesantni komentari, s većinom se slaŠ¾em, ovo /scr_show_objective_icons me čudi kako do sad nije isključeno, debelo ume da iziritira u dosta situacija i definitivno bi trebalo skloniti te zastave.
Š to se tiče FF, ako se dobro sećam već je bilo rasprave na ovu temu i ipak su gazde rešile da ostane ovako, da se stavi na "off" ne bi valjalo, ipak bi dolazilo do previše nerviranja u slučajevima kad nikog od admina nema na serverima(a i kad su tu). Da se ja pitam stavio bih je na "Shared", ako već kenjaš po svojima treba i tebe da zaboli.  :vava
Ovo ostalo mislim da nema potrebe da se komentariše, svaka ti dala. :super

P.S. Ja imam običaj da kaŠ¾em da oni što me ne vole mogu da mi pljunu pod prozor, vidimo se preko nišana. :hat

$tring

Vidis, nisam se ni bavio sa "show_objective_icons" ... sta zapravo radi? (da ne isprobavam na live serveru) ... Skida zastavu koja stoji namestu, odnosno ikonicu iznad?

GaZ

ma nisam ja nista zahtijevao da ne bi krivo mislio :) nek sam se u biti malo samo javio sa komentarima :P
da /scr_show_objective_icons u određenim gametype.ovima (sd,ctf,hq) pokazuje lokaciju (i pravac) do cilja
i za sve koji i malo više igraju je nepotreban...(moŠ¾da bi to i bilo ok da su nekako drukčije integrirali a ne ovako da ti smeta dok igraš)
isključivanjem toga će i dalje sve ostati isto osim gore navedenog pa eto moŠ¾da bi za server to bilo bolje :)

FF- traŠ¾io sam na forumu baš zato da se ne ponavljam ali nisam naletio ali ako je tako odlučeno nema zamjerki :)
više mi smetalo ono gore (zastave) pa kad sam tu pitao sam i za ovo (tko pita taj ne skita) :smartass

LP, keep it positive :)

Lun

#4
Quote from: string on February 11, 2010, 01:40:42 PM
Vidis, nisam se ni bavio sa "show_objective_icons" ... sta zapravo radi? (da ne isprobavam na live serveru) ... Skida zastavu koja stoji namestu, odnosno ikonicu iznad?

Zastava koja stoji na mestu ostaje kao i markeri na kompasu, komanda samo sklanja ono sranje od flaga što lebdi u vazduhu iznad zastava i koji se vidi i kroz objekte na mapi i smeta prilikom nišanjenja.

@Gaz
Š to se tiče FF, evo ti par tema:

http://www.bitange.com/forum/index.php?topic=815.0
http://www.bitange.com/forum/index.php?topic=2820.0

GaZ

kk pročitano :) kao da sam slijep bio ;D neki komentari stoje, moŠ¾da je ajde i bolje tako :tongue2
da ćeš paziti šta gađaš a ne spray-at bezveze pa se nekima moŠ¾da i popravi skill haha ;D

tomi11

u principu to je puno veci problem na sd serveru.npr plentas i kad ga ides branit ne vidis nista od one iconice