Bad language i auto-kick i još po nešto

Started by Lun, August 20, 2008, 08:10:19 PM

Previous topic - Next topic

Lun

Nadam se da nisam pogrešno stavio temu, pošto se ovo dešava na javnim serverima tj. serverima za široke mase. Mada mi se čini po ponašanju pojedinih članova Bitangi da ovi "public" serveri i nisu baš to. Recimo pre par minuta ponašanje Dušana SILNOG:
Mapa Lenjingrad, idealna za sačmu i ja je uzmem. Dušan sa mnom u timu  i počne da proziva i nazove me glupakom pošto ne znam da igram sa njom, ja mu odgovorim istim tonom i sledi kick.
Da li je to način??? Zar je u redu takvo osiono ponašanje na ponavljam, PUBLIC serveru??? Pa ovo je javni server, nisu u pitanju neki tamo war-ovi i takmičenja!
Da se razumemo, nije Dušan jedini, ima takvih bisera keri na rep, recimo Evil iz ZTS i Grave prednjače u tome. Evil me je pre koji dan sve vreme vređao sve dok nisam otišao sa servera.
Razmislite malo, da li ste se svi vi naučeni rodili ili ste i vi nekad "davno"  bili noobovi?
Ljudi(Š¾ene, deco) pa zar je potrebno to vređanje na serverima i zar vi ne dođete da igrate da bi se malo opustili i odmorili od svakodnevnih sranja? Zašto moramo da trpimo iŠ¾ivljavanje i vređanje onda? :down :down :down

Mislim da je krajnje vreme da se uvede auto-kick za psovanje, ban bi bio još poŠ¾eljniji za neke ekstreme. Nadam se String da ćeš uraditi nešto po tom pitanju.
Btw. bilo bi lepo i kad bi bilo moguće prebaciti servere na original, i na taj način bi se malo proredili indijanci.


Al_Capone

Ako se serveri prebace na org manje ljudi ce dolaziti, barem mislim tako :/ Mada podrzavam takvu ideju, lako je reklamirat server pa da dolaze samo oni sa originalima.
Siguran sam da ce String takvo nesto za psovanje napraviti... :R

A to kad ti neko trazi pusku i proziva te, sta te briga igraj dalje, iskljuci SAY ako ti smeta.. Ako ti se vec da uhvatis SS i postavljas u posebnu temu ovdje na forumu...


Lun

Ne moŠ¾eš da igraš dalje ako taj "neko" ima mogućnost da te kick-a sa servera, što je i uradio. Ja bar posle toga ne mogu da nastavim igru opušteno i uz uŠ¾ivanje. Š to se tiče SS, nemam nameru to da radim, i on i ja kao i svi ostali što su bili na serveru znaju šta je bilo pa nek mu je na čast.
Poenta mog prvog posta je da je sve to moglo da se uradi na lep način, i uz molbu da mu dam šotku bih sigurno to i uradio, i da nije bilo potrebe za onim "Koji glupak ima šotku". Posle toga moŠ¾e samo negativna reakcija uvek da bude, ne samo kod mene nego i kod velike većine igrača u sličnim situacijama. Zato i stoji moj predlog za auto-kick i bar neki način flitriranja flejma.

potpredsednik Rambo

a dule se tebi cak i obratio??? i to je nesto. sa mnom nece da prica uopste. sad cu i ja da mu kradem shotgun :))))

domohomo

je je Lun je posten sta se toga tice meni uvijek ustupi snip pa se Dusko i na mene ljuti, a bogami i ja na njega kad se umebli