News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Primjedba.

Started by Little, November 21, 2011, 05:05:14 PM

Previous topic - Next topic

Little

Nisam bio registrovan na forum sve do danas. Razlog mog registrovanja je taj da zelim da se zalim na Admina garaze, u ovom slucaju MoravskiVukZeks, a razlog moje zalbe je taj da se istoimeni raspravljao s drugim momkom iz Kacuna i na kraju kickao mene. To nije prvi put da se ovako nesto desi, jer vec par puta mi je isto uradio, a sve to radi privatnih warova na kojima izgubi, pocne da vrijedja i kad mu odogovorim njegov odgovor bude "Da ce da me kicka svaki put kad me sretne na garazi". Mozda prije i jesam vrijedjao njega, ali danas sigurno nisam. Prijetio mi je da cu dobiti i ban, tj maloprije, pa bih molio da ako dodje do tog, da barem dobijem objasnjenje. Kaze da sam ga vrijedjao u igri i pred svima, pa bih molio i SS da pokaze.

Moj nick u igri je: "Little'" ili "LittlefromKacuni", uvijek s ta dva nicka igram.

Jos bih samo naveo da se istoimeni gospodin zalio na to kako mi iz Kacuna svi kad god udjemo budemo prvi i da svi imamo citeve ili haxove. Pa ako nije problem da i za to iznese dokaze. Lijep pozdrav :)

ToTo

Naziv ovog dela foruma je - prijave nedozvoljenog ponasanja!!!!

Hocete li i jednom smestiti temu u prvi deo foruma   :|| :||

Inace, Zeks nema rcon od garage servera, zapravo nema ni od jednog servera, tako da te nije on kiko.