News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

PROBLEM SA SB 5.1 Live

Started by Zver, September 28, 2009, 10:58:22 AM

Previous topic - Next topic

Zver

Evo ovako ljudi, juce sam burazeru instalirao Creative Sound blaster 5.1 live, problem je u tome sto creative vise nema podrsku za ove kartice, pa je samim tim tesko naci drivere i software za ovu karticu.

Ne mogu da nadjem creative playcenter2 (starija verzija), a trazim ga samo da bih mogao na njemu da ukljucim CMSS (ko ima creative karticu znace o cemu se radi). Ako neko ima creative playcenter, bio bih mu zahvalan da mi ga posalje. Ako neko zna kako da se ukljuci cmss bez ovog softwera, jos bolje  :)

Podpredsednik

Ja imam tu karticu ali ne mogu da se setim koja je verzija (ne vidim da pise negde na disku a necu da startujem instalaciju), napravio sam backup ISO pa cu ga uploadovati na #cenzura#. Za to vreme probaj KX drivere, ja njih koristim i mnogo su bolji!

Zver

Ok, pogledacu kx, ali bih voleo da mi uploadujes i originalne drivere, nisam inace upoznat sa tim KX driverima, da li se moоe podesiti sve (onoi sto je bitno CMSS da proradi 5.1)

Podpredsednik

U KX driverima mozes da podesavas vise stvari nego u original SB driverima (postoji gomila advanced opcija koje nisam znao da koristim), kod mene je radilo svih 5+1 zvucnika i za svaki posebno mozes da podesavas zvuk. Uploadujem ti original drivere, sad krecem na posao pa ces ih do sutra imati. Nisam napravio ISO backup nego MDS za Alcohole120%, skroz sam zaboravio da podesim ali cu ti posalti i Alcohole120%.

DiDaN

Kx su dobri samo malo zaludjuju sto kaze Prezidente......ako ne nadjes originalne KX zavrava posao

Zver

Ne moras slati alkohol, samo daj taj mds