Aj preporucite neki dvd/divx player!!!!!!

Started by SOLID, November 20, 2008, 10:16:12 AM

Previous topic - Next topic

SOLID

[WC]=CyClops=

Prvo daj info koliko si spreman potrošit i kakav si tip (vjerojatno zajeban ali ne mislim na tu klasifikaciju :)).

Ja sam baš nedavno obnovio hi-fi tehniku pa znam ponešto na ovu temu ali moraš dat više informacija. Ovo je ko da si reko aj preporučite mi auto.

Dakle koje klase, sa ili bez USB-a, HDD-a, sa ili bez HDMI outa, bitan 1080p upscaling ili nije, itd...

zlenzlla

Solid mani se ti ovih novih tehnologija. Imam ja jedan stari video rekorder za tebe. Malo je pokvaren, ali dalo bi se to popraviti nekako.  :yahoo

Ja sam uvijek za Sonijeve proizvode. Ali kao sto rece Kiklop, daj vise informacija sta zelis.

:rnr :rnr :rnr :rnr :rnr :rnr

SOLID

Quote from: [WC]=CyClops= on November 20, 2008, 10:47:05 AM
Prvo daj info koliko si spreman potrošit i kakav si tip (vjerojatno zajeban ali ne mislim na tu klasifikaciju :)).

Ja sam baš nedavno obnovio hi-fi tehniku pa znam ponešto na ovu temu ali moraš dat više informacija. Ovo je ko da si reko aj preporučite mi auto.

Dakle koje klase, sa ili bez USB-a, HDD-a, sa ili bez HDMI outa, bitan 1080p upscaling ili nije, itd...
Cena: oko 100 evra, znaci negde oko 8000 dinara...mislim se moze uzeti nesto kvalitetno za ove pare....

Sto se mene tice moze i neki dvd recorder, ali da ima podrsku kao i svi klasicni dvd playeri(divx najbitniji :D) i naravno moze bez zvucnika, posto bi najverovatnije uzeo posebno.

NA cenu dodajem jos oko 50 evra....  :rnr
Pa ne treba mi HDD, ali kad si vec pomenuo USB e to bo moglo... :D
A moze i  HDMI ....

Ajd daj neki predlog...
Quote from: zlenzlla on November 20, 2008, 11:36:53 AM
Solid mani se ti ovih novih tehnologija. Imam ja jedan stari video rekorder za tebe. Malo je pokvaren, ali dalo bi se to popraviti nekako.  :yahoo

Ja sam uvijek za Sonijeve proizvode. Ali kao sto rece Kiklop, daj vise informacija sta zelis.

Moreeeeee,  :rnr :rnr :rnr :rnr, ja takodje gotivim sony uopste ali mislim da nisu najbolji u ovoj kategoriji.....
Evo recimo koristio sam dvd/divx pioneer i relativno sam zadovoljan.... ali vise nije moj ....

[WC]=CyClops=

Pioneer nije loš, ali kod DVD playera i nije baš vrh kvalitete.

Ja bi u tom cijenovnom razredu uzeo Oppo DV-980H (po mišljenju mnogih najbolji za reprodukciju glazbe i u samom vrhu za video).

Drugi izbor bi mi bio player koji sam i sam kupio, Denon DVD-1740 (na оalost Oppo nije bio raspoloоiv, a meni je bilo relativno hitno).

E sad, meni je jedini kriterij kvaliteta audio i video reprodukcije po uluоenom euru, jer uglavnom gledam i slušam originale. Mada ti oba gore navedena imaju nekakvu elektroniku koja poboljšava i MP3ce i provjereno dobro zvuči sa Denona na hi-fi sustavu bitno kvalitetnijem od playera, a Oppo moоe biti samo bolji.

Divxi me apsolutno ne zanimaju pa tako nisam niti priomjetio dok sada nisam pogledao malo bolje da Denon niti nema USB, a ne znam ni kakva je kvalita reprodukcije istih.

SOLID

Quote from: [WC]=CyClops= on November 20, 2008, 01:44:51 PM
Pioneer nije loš, ali kod DVD playera i nije baš vrh kvalitete.

Ja bi u tom cijenovnom razredu uzeo Oppo DV-980H (po mišljenju mnogih najbolji za reprodukciju glazbe i u samom vrhu za video).

Drugi izbor bi mi bio player koji sam i sam kupio, Denon DVD-1740 (na оalost Oppo nije bio raspoloоiv, a meni je bilo relativno hitno).

E sad, meni je jedini kriterij kvaliteta audio i video reprodukcije po uluоenom euru, jer uglavnom gledam i slušam originale. Mada ti oba gore navedena imaju nekakvu elektroniku koja poboljšava i MP3ce i provjereno dobro zvuči sa Denona na hi-fi sustavu bitno kvalitetnijem od playera, a Oppo moоe biti samo bolji.

Divxi me apsolutno ne zanimaju pa tako nisam niti priomjetio dok sada nisam pogledao malo bolje da Denon niti nema USB, a ne znam ni kakva je kvalita reprodukcije istih.
Ma od ovog:
Oppo DV-980H,  Denon DVD-1740
mislim da od toga nema nista u Beogradu. :D

Lun

Eh nema, samo treba potraоiti malo:
http://www.technomax.info/page70.asp?ident=4560119538116
A moоeš i ovde da probaš:
http://www.bgbstudio.co.yu/
:hat

zlenzlla

Probaj sa ovim: http://www.biscomm.net/index.php?c=113&p=1619&PHPSESSID=b66a8598682634d429ea9b42afd83f49

Ja sam to kupio sestri i odlican je. Ocitava sve moguce formate. A najbolje u svemu tome je jako niska cijene - 35 Evra. E sad ne znam koliko je to kod vas tamo, ali ovde je takva cijene.

Podpredsednik

Pogledaj X Wave 5000, ja sam kupio sestricu, pravljen je prvenstveno za nase trziste. Jako je jeftin a ima sve sto nemaju neki duplo skuplji uredjaji poznatijih marki, mozes da ucitavas filmove i ostalu multimediju sa USB-a i naravno da stelujes velicinu i boju titla! Jedino sto mi se ne svidja previse je daljinski, malo losijeg je kvaliteta i dugmici nisu dobro rasporedjeni, mada mislim da je to zanemarljivo naspram ostalih mogucnosti!

DiDaN

ja imam XWave 9400...........nije skup,a radi za sve pare....sad imas nove modele kao sto je napisao Predsednik.....sa ljubavljiu ih svima preporucujem......a nakacio sam ga na Jazz 9940......nije lose........... :yahoo

SOLID

Hvala vam za ove informacije.....
Javim sta sam uzeo...