News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Koji program umesto Xfirea?

Started by peca, March 04, 2011, 11:03:39 PM

Previous topic - Next topic

peca

Pozdrav svima. Ja sam novi na ovom forumu ali ne i na serverima. Ne bi se pojavljivao ni sada da nisam naišao na problem sa Xfireom.
Problem je naravno što Xfore neće da se konektuje. Do pre neki dan je malo zezao, ali je radio, a sada uopšte neće. Počne da učitava acount i onda stane na Getting Login Salt. E sad nije to najveći problem. Pokušavao sam  da igram i sa Gametrackerom, ali on hoće da učita samo Main server, a Garage i sve ostale neće. Da li postoji rešenje za ovaj problem ili onaj prvi i da li postoji neki treći program koji vi koritite, a koji dobro radi? Nisam neki strastveni igrač, ali volim nekad da sednem da igram i baš onda me sve počne zezati. Hvala unapred!

stewzoR

Proveri jel ti Xfire blokiran od strane Firewall-a.

peca

Ma nije blokiran. Probao sam da isključim i Firewal i anti virus i opet neće. KaŠ¾em nekad hoće da radi, sada uopšte neće.

s1k1

Hmm. A svi ostali Internet programi ti rade? Probaj reinstall xfire-a. Ili ako imas neki noviji windows iskljuci Windows Defender.

Lun

Za tebe i sve one koji više vole "all in one" rešenja:

http://www.pidgin.im/

Mada ne znam koliko će tebi ovo da pomogne pošto klijent ima plugin-ove koji koriste iste protokole i portove kao i originalni programi.

:drinks2