News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Test server

Started by Eskimko, July 31, 2011, 10:32:40 AM

Previous topic - Next topic

Eskimko

Javni test server v.6.6 je sada dostupan evropskim igračima.

Baza podataka sa glavnog EU servera je kopirana 28. jula, tako da svi igrači koji su se registrovali pre tog datuma imaju pristup test serveru. Da bi to uradili potrebno je da pratite sledeće koake:

1. Skinite pun 0.6.5. klijent (1.94 Gb) i instalirajte ga u odvojen direktorijum.

2. Skinite i instalirajte 6.6 test 1 apdejt (125 Mb) preko tog 6.5 klijenta.

3. Skinite i instalirajte 6.6 test2 apdejt (175 Mb) preko 6.6 test1 apdejtovanog klijenta.

PaŠ¾nja! Progres na test serveru neće biti prenošen na glavni EU server.

Igra moŠ¾e biti pokrenuta samo preko WorldOfTanks.exe fajla!

Ovde moŠ¾ete ostaviti svoje utiske ( na engleskom) .

World of Tanks 6.5 - 6.6 test1 napomene :
- Dodata nova mapa: Zigfridova linija (Siegfried Line)
- Dotati novi tenkovi: Pz.VI Tiger (P), VK 4502 (P) Ausf A, E-50, Е-75, Е-100, T-15, T-25
- Panther II zamenjen sa E-50 kao tier 9 nemački srednji tenk, Panther zamenjen Panther II tenkom kao tier 8 nemački srednji tenk
- Dodat potrošni materijal "Povećanje snage motora" - (Engine power boost)
- Dodati besplatni vodovi za 2 igrača
- Dodat poseban nivo borbi (samo za tier 1 tenkove) - za nove igrače koji imaju do 10 borbi radi lakšeg snalaŠ¾enja
- Dodat filter za pozive u vod : "prihvati samo prijatelje" - da bi se izbegao sapm od strane nepoznatih igrača
- Popravljeno nekoliko bagova sa prikazom vode i talasa
- Povećana zarada kredita za USA TD M10 i M36
- Povećana vrednost u balans sitemu za USA TD T95
- Popravljen bag koji je prouzrokovao da se vozilo zaglavi posle dostizanja kritičnog nagiba na terenu
- Popravljen redak bag koji je prouzrokovao prikazivanje uništenih vozila kao neuništena
- Preradđen model 76mm topa za M26 Pershing
- Popravljen bag sa neproporcionalnim ikonama tenkova
- Dodat slot za mitraljez za poslednju kupolu na IS-4
- Popravljen neispravan efekat rusenja objekata na Redšajr mapi (Redshire)
- Popravljen bag kada se neupotrebljen potrošni materijal sa pasivnim efektom prikazuje kao upotrebljen
- Popravljen pogrešan prikaz kratera kada je objekat uništen
- popravljen bag na mapi Karelia: linija vode je bila previše udaljena od obale

World of Tanks 6.6 test1 - 6.6 test2 napomene:
- Rebalansirani tenkovi: Tiger (P), VK4502 (P) Ausf. A, Е-50, E-75, E-100, Panther, Panther II, Maus, IS-7, T-30;
- Popravljeni bagovi na mapama: Lakeville, Artic Region, Abbey, Mines, Malinovka, Siegfried line;
- Smanjena cena municije za 7.5 cm KwK 46 L/100;
- Popravljen bag kada vozilo nije elitno kada su svi linkovi uklonjeni;
- Popravljen bag kada je Panther II postavljen više od E'50 u prikazu timova;
- Podešena depresija topa za T92;
- Podešen model tenkova:E-50, E-75, E-100, Panther, Panther II, T-15, T-25, Tiger (P), VK4502 (P) Ausf. A, M46 Patton, T92, T95, Object 261;
- Е-100: popravljena ikona tenka;
- U slučaju sudara dva vozila, sudar se smatra oštećenjem saigrača samo ako je brzina vozila bila preko 20km/h;
- Popravljene greške u nazivima tenkova i modula;
- Uklonjen potrošni materijal za E seriju koji povećava snagu motora.

Krediti i iskustvo na test srveru se zaradjuju 10 puta više nego na glavnom serveru. Svim igračim aje dato po 10k zlata za svrhe testiranja.

Parametri vozila mogu biti promenjeni u finalnoj verziji zakrpe

Za pristup serveru koristite isto ime i šifru kao i za glavni server

Evo ko nije probao da igra wot,ovo je savsena prilika da proba,i da izgrinda tier 10 tenkove za jedan dan.

=SC=matrix

instalirao i svi su mi se tenkovi u garazi izgubli dobio sam 10 k zlata i pola mil sreb...

:omg:

Eskimko

Quote from: =SC=matrix on July 31, 2011, 05:37:33 PM
instalirao i svi su mi se tenkovi u garazi izgubli dobio sam 10 k zlata i pola mil sreb...

:omg:
Kako si izgubio meni su svi stari bili tamo,nema veze trebali bi da budu opet tu kad udjes na normalan server.

=SC=matrix

morao sam da reinstaliram game...nisam mogao na w.o.t. da udjem samo sam mogao na test server da udjem...sad je sve ok....

btw kupio sam onaj kav 5 za 7500 golda na test severu...nista posebno osim sto ima veliki hit damage,tenk je low...

Eskimko

Quote from: =SC=matrix on July 31, 2011, 06:11:33 PM
morao sam da reinstaliram game...nisam mogao na w.o.t. da udjem samo sam mogao na test server da udjem...sad je sve ok....

btw kupio sam onaj kav 5 za 7500 golda na test severu...nista posebno osim sto ima veliki hit damage,tenk je low...
Lowe je verovatno bolji,ja cu danas da uzmem e75,sutra e 100,cisto da probam.  :king:

S-V Nemanja77

Nemam volju za testiranjem,  cekam z\avrsnu verziju   a dotle jurim prema tigru 2

btw da li neko probao  IS 4  I IS 7 ,Kakvi su  posto pise da su modifikovani

Eskimko

Quote from: =СЧ=Немања on July 31, 2011, 10:11:13 PM
Nemam volju za testiranjem,  cekam z\avrsnu verziju   a dotle jurim prema tigru 2

btw da li neko probao  IS 4  I IS 7 ,Kakvi su  posto pise da su modifikovani
Ma ne verujem,nego sam primetio cesto kad igram sa 704 dingaju me skoro svi,i uvek rikne vozac sto pre nije bilo slucaj.

S-V Nemanja77

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/48952-javni-test-server/

pogledaj ovo

World of Tanks 6.6 test1 - 6.6 test2 napomene:
- Rebalansirani tenkovi: Tiger (P), VK4502 (P) Ausf. A, Е-50, E-75, E-100, Panther, Panther II, Maus, IS-7, T-30;
- Popravljeni bagovi na mapama: Lakeville, Artic Region, Abbey, Mines, Malinovka, Siegfried line;
- Smanjena cena municije za 7.5 cm KwK 46 L/100;
- Popravljen bag kada vozilo nije elitno kada su svi linkovi uklonjeni;
- Popravljen bag kada je Panther II postavljen više od E'50 u prikazu timova;
- Podešena depresija topa za T92;
- Podešen model tenkova:E-50, E-75, E-100, Panther, Panther II, T-15, T-25, Tiger (P), VK4502 (P) Ausf. A, M46 Patton, T92, T95, Object 261;
- Е-100: popravljena ikona tenka;
- U slučaju sudara dva vozila, sudar se smatra oštećenjem saigrača samo ako je brzina vozila bila preko 20km/h;
- Popravljene greške u nazivima tenkova i modula;
- Uklonjen potrošni materijal za E seriju koji povećava snagu motora.

Eskimko

Pa gledam imas ovamo is7,skini na brzinu ovu test verziju instaliraj i imaces u garazi is7 pa mozes da probas.  :handshake:

S-V Nemanja77

pa na poslu sam, i malo slobodnog vremena grindam za tigra 2, pa rekoh ako neko skinuo  i mzoe da proba, nek napise nesto

Eskimko

Evo uzeo sam E 75 stavio top od mausa,tenk je odlican dosta je brz i okretan cak nemam najjaci motor od 1200 konja.
:smartass

komara

Ko bude probao,napisite svoje utiske o tenkovima,jer necemo stici svi da cepamo sa njima.

Eskimko

Evo da kazem za e 100 da nije nista posebno dobro je jedino sto moze da ide 30 i oklop je dobar,ali top nije nesto cesto dinga is 4 is 7 e 75 ne mogu da penetriram,kao svaki heavy tenk nervoza teska hvata,jednom mi se desilo da sam oneshotovao t 54,sve u svemu nista posebno.

dexnsk

Quote from: Eskimko on August 01, 2011, 11:16:04 PM

Evo da kazem za e 100 da nije nista posebno dobro je jedino sto moze da ide 30 i oklop je dobar,ali top nije nesto cesto dinga is 4 is 7 e 75 ne mogu da penetriram,kao svaki heavy tenk nervoza teska hvata,jednom mi se desilo da sam oneshotovao t 54,sve u svemu nista posebno.

Nije to pravi E100, tacnije ima manjak helta (imace 3000HP u original verziji).

Eskimko

Pa bilo mi malo cudno 2250 HP valjda,trebali bi da povecaju penetraciju topa i mausovog i ovog od 150mm.

PS: pali se skoro u svakoj partiji.

komara

Sta ce to biti,Nemac a neprecizan  :no

Eskimko

Posle igranja na test serveru,zakljucio sam sledece: mozemo da budemo srecni sto igramo odvojeno od rusa,to su toliki retardi,cim udjes u partiju svi nesto balave na cirilici,a kad ti pocnes da pises nesto na engleskom mora da se nadje neko iz tvog tima koji ce lepo od pozadi da ti spici granatu,a nekad te i ubiju,a to sto ne znaju da igraju to je posebna prica.  :stoner:

komara

Jel neko probao da vozi IS 7 ako jeste kakav je jel nesto radjeno,ili se nabadao sa njim u igri.Interesuje  me jel ojacan,dal ga je teze probusiti?