News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Zaduzenja u klanu !

Started by IronC, July 15, 2011, 11:06:37 AM

Previous topic - Next topic

IronC

-Recruiter - Neko ko ce se baviti regrutacijom novih clanova klana
-Treasurer - Blagajnik- On moze da deli osvojeno zlato sa teritorija clanovima klana
-Diplomat - Diplomata - Neko ko ce vrsiti diplomatiju za klan
http://www.bitange.com/forum/index.php/topic,5489.msg61000.html#msg61000
-Field Commander - Neko ko ce upravljati i komandovati jedinicama u borbi.
-Commander Deputy - Zamenik komandnta - Radi sve sto i komandant osim sto ne moze da prenese duznost komandanta na drugoga.

Ajde ljudi prijavljujte se za zaduzenja.
Sto nas je vise radicemo manje, da ne govorim o tome da je vecina ekipe 30+ sa gomilom obaveza.
Nemojte da dozvolimo da 2-3 clanova sve rade, tako necemo daleko dogurati.
Zato ocekujem da se latite posla i prijavite za ono sto mozete da radite.
Broj zaduzenja za odredjenu funkciju nije ogranican na jednog clana, drugim recima mozemo imati vise regrutera, diplomata, zamenika itd.
Zamolio bi da ovo shvatite kao pomoc klanu, ako hocete da se nadalje igramo kvalitetno uz sto manje obaveza.
Znajte da 2-3 clana nemaju nikakve sanse da odrade ceo posao. Ja sam jos nekih 15 dana free, od avgusta cu imati vrlo malo slobodnog vremena tokom dana, tek navece.
Ajde sad da vas vidim.
:snap

Eskimko

Ja cu da budem korumpirani blagajnik sve cu zlato meni da saljem,salim se,evo mogu da budem ovaj regruter,ako je slobodno mesto,vec mi se jedan stranac javio za klan,nego ima slabe tenkove.  :vava

ugly.fender

Regruter i komandir Arty voda  ;D   (nisam  tu  ceo  Avgust)

IronC

Quote from: Eskimko on July 15, 2011, 11:13:45 AM
Ja cu da budem korumpirani blagajnik sve cu zlato meni da saljem,salim se,evo mogu da budem ovaj regruter,ako je slobodno mesto,vec mi se jedan stranac javio za klan,nego ima slabe tenkove.  :vava
Moj predlog je da trenutno ne primamo u klan nikakve strance, iz razloga sto im u ovom momentu ne mozemo verovati, plus te sto imaju odigranih 50 partija sa traktorom.
Mora da se odredi minimum zahteva koji novi clan mora da ispuni, sto se tice ljudi koje licno znate, nije proba da udju ali moraju da imaju minimum tier V tenk i da su igrali sa istim da bi dobili mesto u klanu jer svaki cip vredi amoze da se koristi samo ako se ovi uslovi ispune !
Ali ajde to cemo jos sve da dogovaramo , molim nastavite sa prijavama.

STEK

Mogao bi ja za Recruiter-a,znam sta treba za klan i ko bi mogo da udje,isto bi mogo da budem blagajnik,dobar sam u "stekanju" zlata  8|,za diplomatu nisam siguran,al predlazem Dusana Silnog,on mi nekako dodje bas stvoren za taj posao,uterao bi strah nasim saveznicima :whip3:

Lun

...

donkelfuchs

e aj daj i meni tog regrutera da bar mogu da vidim taj pregled privatnih info klana :P

Ne ozbiljno aj i meni taj cin da ne maltretiram naokolo ljude da nekog zovu..... kad vec moze d anas bude gomila takvih

olo-sh

Quote from: donkelfuchs on July 15, 2011, 06:29:42 PM
e aj daj i meni tog regrutera da bar mogu da vidim taj pregled privatnih info klana :P

Ne ozbiljno aj i meni taj cin da ne maltretiram naokolo ljude da nekog zovu..... kad vec moze d anas bude gomila takvih
eto donkel jos samo da se svecano zakunes
ponavljaj zamnom:
danas kada postajem regruter svecano se zaklinjem
da cu cuvati bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga i
regrutovati koga stignem

kgigor

...jel ima u toj "drzavnoj" kasi jedno milionče ...da pazarim nov tenk na lizing
taman toliko mi zapelo...pa će vratim ako kamata nije velika
naravno ako devalvacija ne pojede dug  :smartass

olo-sh

vidjecemo kad donesemo rebalans budzeta pa onda kad prodje skupstinsku proceduru i glasane pa na usvajanje vladi .......