ko o cemu ja o garandu..a i drugi ali cute

Started by lang, December 12, 2010, 02:25:07 AM

Previous topic - Next topic

lang

ko o cemu ja o garandu..a i drugi ali cute .Neka se sada jave oni koji stalno kukaju za  garand.
Na garage dosta njih koriste skriptu ili sta vec za tu pusku koja inace nije ni blizu tog oruzija koje svi nemci mrze sa garage.
Prvi je na mojoj listi Njubihno ili kako vec /Ljubisa/ zatim mnogo  dugaaaaaaaaaaaacag  spisak  nazovi igraca postenih.
Ovaj 1 sa moje top liste je ortak sa haskijem koji ga stalno brani i prica kako on nije ovo ono  :)
Za njega/posto je zaboravio/  i za druge koji nisu tada igrali na Bitange serverima da se podsetimo da su upravo zbog ljubise i jos par takvih uveli fps max 250 . I tih 250 fps je mnogo ajmo na 125 i da vidimo kako to radi i izgleda?
Zasto da nemci uvek budu ovce zbog jedne  puskice i nepostenih igraca ?Samo se mole da budu ameri ili britis u sledecoj partiji , strasno.
Bas bih voleo da cujem i misljenje ostalih igraca ...ah da nije Ljubisa tu jedini ima ih dosta recimo Hulk xaxaxaxaaxxaxaax.
pozz by Lang :king:

spy18

Evo nećemo ćutati bar ja, jer ja prvi ne volim nepravdu i ako se već igramo dajte da svi budemo jednaki pa neka skill pokaŠ¾e ko je bolji , a ne neke skripte koju Njubihno itekako koristi a ima ih još dosta što kaŠ¾e Lang na spisku. Da li je dozvoljeno igrati skriptom na bitange serverima??? Ako nije, onda Lang moŠ¾eš početi da kickaš, a husky ne bi smeo da brani ni jednog takvog igrača a pogotovo Njubinha. Husky, ljubisa da ti je prijatelj ne bi koristio te skripte i dovodio te u neprijatnu situaciju da moras da se raspravljas sa drugim igracima i branis ga do te mere da cak i kickas ljude.

Pozz

vd|cube(im)

Ne igram na garage serveru, al je isto i na ostalim serverima, pa ću da se uključim na ovu temu jer sam primjetio nešto jako zanimljivo u vezi tog čudesnog FPS-a na kojeg se vade igrači kojima se na serveru napiše da koriste scriptu za garand.Njima je najčešći odgovor "ja imam 250 fps-a lock", i to je ok sve dok te igrače ne nađete na xf-u i otvorite njihov profil i malo pogledate njihove SS-ove na kojima njihov fps rijetko da prelazi i 125 fps-a i tu je za mene kraj priče  :stoner:

ToTo

Ako uz garand koristi i automatsko oruzje, onda nema nista sigurno, jer kad je scripta ukljucena, npr tomson puca samo po dva metka. To je lako proveriti, malo u spec i vidis.

lang

video vise puta moze samo  pojedinacno da puca /recimo iz tomija/ ili 2-3 metka. :spiteful
A i brate da malo ozivi forum. Ajde stara ekipo sa garage dajte svoje misljenje/i ostali normalno/.

spy18

Quote from: ToTo on December 12, 2010, 05:27:15 PM
Ako uz garand koristi i automatsko oruzje, onda nema nista sigurno, jer kad je scripta ukljucena, npr tomson puca samo po dva metka. To je lako proveriti, malo u spec i vidis.


Toto jesu zabranjene skripte na vašim serverima ili je dozvoljeno korišćenje istih? Eto Lang je rekao da ga je spectao i da čovek koristi skripte (video sam i ja ali je Lang ipak stariji član ovde pa se njegova reč ipak više poštuje nego moja).

Shooter

Normalno da su zabranjene skripte ...pa to  ti je fakticki cheat.....a i normalno da ce da vas voste kad svi uzimate kar98k. :D

ToTo

Naravno, scripte su zabranjene, a povremeno se pravi pregled, i svako ko ih koristi nek zna da će podaci biti objavljeni, a tada...

olo-sh

ah sto volim kad garand puca brze od tompsona
a sto se fps lock ili ne lock ta puska nepuca tako u singl plejeru i tacka
maderfking citeriiiiiii

eXer

Ne da imam lock 250, nego kad skinem granicu i stavim dx7 imam 800-1000, nikad ispod i ne mogu pucati garandom ni blizu ovima nazovi igračima. Skripta stara priča, pucanje se stavlja na scrol i sve zbog jebenog garanda. Treba skroz da ga ukinemo i nek ćvakaju carabinom ti poluautomatic junkies pa da vidimo ko kako igra.

Da ne spominjem to što zbog garanda 70% ekipe nakon AA ide u spec pa opet ulazi sve dok ne dopadnu u alies. . . tuŠ¾no

coper

samo nesto da dodam... ne razumem kako garand skripta radi i otkad pikam cod najvise igram sa garandom... drugar iz igraonice pod nickom SPIN igra na racunaru pored mene (ista konfiguracija racunara), igra sa mojim cfg-om, igra tek 2 meseca i mogu priznati da bolje puca garandom od mene, tj brze... mnogo igraca, mojih dragih prijatelja je vec pomislilo da ima scriptu, a ipak nema... tako da verujem u teoriju ( bitange tomi teorija ) da je sve u prstu i raspolozenju... jer i kako sam znam da kazem, ima dana kad pucam brze, a ima i dana kad pucam sporije... nidje veze zar ne  :hmm