News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

CALL OF DUTY 5 beta - DOWNLOAD

Started by $tring, October 29, 2008, 12:38:04 AM

Previous topic - Next topic

Ocena za COD5 - prvi utisci?

5
3 (11.5%)
4
6 (23.1%)
3
9 (34.6%)
2
2 (7.7%)
1
6 (23.1%)

Total Members Voted: 21

$tring


[WC]=CyClops=

Hmm a s kojim keyem bi to trebali isprobati?

$tring


[WC]=CyClops=

Ma da vidio sam, ignoriraj pitanje...

Nije mi se čitalo samo sam lupako next next next :)

Upravo instalirava. Nadam se da će biti koji server i bez perkova jer ovdje na listi opet vidim penetration perk. Dakle zapeli su za to guŠ¾enje kroz zidove i gotovo :(

IronC

Skidam ga pa da probam :) dobih key jutros...pa sad kontam da ima neki servera za beta gde se moze probati :)

[WC]=CyClops=

#5
Ma evo ja igrao malo u LAN-u sad pa da vam bacim prve dojmove.

Ovako, po svemu sudeći ovo je COD4 sa WW2 teksturama i WW2 oruŠ¾ijem.

Isto kao i u COD4, tako i u COD5 puške pucaju onoliko brzo koliko stišćeš (nenormalno brzo s malo trzaja). Dakle ako vam se pjevanje garanda činilo bolesno, čekajte da ovo čujete, thompson i PPSh su za pičkice, uzmeš tokarev i pucaš brŠ¾e. I to radi na svim FPSima isto (hvala im na tome da bude više fer, nemaju svi prototipove na stolu).

Evo ja sam ovo igrao na oko 2 godine starom laptopu, neki core 2 centrino na 2 Ghz ako se ne varam sa ATi X700 mobile grafom u sebi i 2Gig rama. OS je Vista Business 32 bita. Uzmite u obzir da su laptopi zapravo očajne kanturine sporih diskova i da to zapravo meni radi ok. Nisam mijerio FPS, zaboravih, ali otprilike će vam sve raditi ko COD4.

Generalno, nisam impresioniran time što je ovo zapravo COD4, dakle moj dojam je da zahtjeva manje skilla za ubiti nekog nego COD2 (čitaj - prilagođem širim masama i mlađem uzrastu). MoŠ¾da to i nije nuŠ¾no loše ali ja bi volio oruŠ¾ija ko u COD2, barem da imaju minimali razmak između 2 metka i da imaju malo više recoila.

S druge strane, igra super izgleda, sve što valja u COD4 s tehničke strane, valja i ovdje. I svi vi koji volite COD4, došli ste na svoje, jer COD5 je po osječaju zaista COD4 sa WWII temom i CTF modom :) MoŠ¾da taj CTF bude super, ko zna...

P.S. Ne bih još davao sud da li valja igra ili ne. Ja planiram glasati nakon par dana igre. String digni server ako već nisi  :drinks2

IronC

Necemo moci da dignemo server jer je ovo windows varijanta a mi imamo linux, beta se nece ni pojaviti za linux...

[WC]=CyClops=

Aha, ok. Nije bitno probat će se okolo po serverima, dignut će Slovenci, oni bar imaju jak upload.

I totalno me ubijaju u pojam s ovim 'kroz zid' forama, dobro ajde još da se te daske kroz koje pucaš lome kao recimo u crysisu, da ostane rupa ili tako nešto. Ovako mi glupo i izgleda.

Već vidim kakvih će sve OMG OMG WH sranja biti kad nekog opleteš kroz zid, a taj naravno ne skuŠ¾i da si ga snimio prije gdje ulazi. A o pravim chiterima da ne govorim, ti više neće ni morati izaći pred tebe da te ubiju, sad to mogu dok ih ne vidiš. Kakav će ovo biti izvor svađa, uŠ¾as :)


$tring

Moji prvi utisci (proveo sam 10minuta u COD5) su:

Nemam utisak da je ovo COD4 presvucen u nove teksture. Izgleda mi kao nova igra koja radi na COD4 engine, ali mi je ovo nesto izmedju cod2 i cod4. Potrebno je najravno igrati i igrati kako bi se otrkile sve prednosti/mane. U sustini - zadovoljan sam kako ovo izgleda i mislim da ce gomila ljudi preci sa COD2 i COD4 na COD5 sto i nije tako lose.

Ruku na srce, COD2 je sjajna igra ali je vec sasvim dovoljno dugo igramo da nam je potrebna i mala promena. Realno, posle 1000 sati odigranih COD2 tesko je biti objektivan.

[WC]=CyClops=

Hmm ja sam ovaj demo očito drugačije doŠ¾ivio, meni baš sve miriše na cod.

OruŠ¾je imaš isto na obje strane kao u cod4. Uopće nije bed biti shvabo i imati thompsona.
Zatim noŠ¾ umjesto kundaka, perkovi od kojih su mnogi isti kao u cod4. OruŠ¾ije mi ima isti osječaj kao u cod4, pa onda to pucanje kroz zidove, skupljanje exp za otključavanje perkova, klase i custom klase, itd...

Meni je ova igra pljunuti cod4 osim drugačijih mapa i oruŠ¾ja (koje izgleda drugačije ali se isto ponaša kao i ovo 'moderno', eto čak je i MP44 isti u ubje igre :)).

Očekivao sam više grafičke sličnosti zbog engina, a manje gameplay sličnosti jer je igru radio drugi tim pa sam se nadao drugim idejama. A dogodilo se obratno, sve mi miriše na cod4 osim vizualnog. Ne kaŠ¾em da zbog toga ništa ne valja, ali ja bi ipak volio da to nije tako.

IronC

Pa evo meni se dopada ali isklljucivo gde su nemci i rusi ono sa japancima mi bezveze barem prvi utisak...mislim da ce ovo biti ok igra uz nekoliko patch-a  :ziveli

BloX

jel key bude poslan odmah...il se mora cekati?????? Ja ga još nisam dobio :sorry :sorry :sorry

[WC]=CyClops=

Quote from: BloX on October 29, 2008, 06:14:04 PM
jel key bude poslan odmah...il se mora cekati?????? Ja ga još nisam dobio :sorry :sorry :sorry

Dobiješ mail kojim aktiviraš accaunt a tamo ti piše onda key.

BTW jeste li primjetili da u Free-For-All (samo smo to probali) karabini često ne ubiju iz jednog pogodka? Nekako su karabini jadni, mislim da će prevladati ostale puške. Mada to moŠ¾da poprave do finalne verzije.

Imao sam perk koji pojačava damage, a ovaj na kojem sam testirao nije ima onaj za pojačavanje heltha i svejedno je često ostajao Š¾iv nakon jednog pogotka. Malo je to slabašno onda spram drugog oruŠ¾ja :)

IronC

Pa ajde daj boze da malo izadje koji balance patch pa da naprave kolko tolko blisku igru cod 2

Belick

Ja cod5 mogu da zamisljam da igram kod kuce,jedva igram cod2 :o 8)

$tring

Posle malo duzeg igranja, ipak dolazi do izrazaja COD4 grafika (koja je po meni uzasno zamorna za gledanje) i kada sam se vratio na COD2 kao da sam progledao. Hmmmmmmmmmmmmm........... Ipak sam vise ocekivao.

DiDaN

Quote from: string on October 30, 2008, 11:00:25 AM
Posle malo duzeg igranja, ipak dolazi do izrazaja COD4 grafika (koja je po meni uzasno zamorna za gledanje) i kada sam se vratio na COD2 kao da sam progledao. Hmmmmmmmmmmmmm........... Ipak sam vise ocekivao.

bas to ........lepo si reko

jambra

igra je vrhunska,jos samo da stave mape iz cod-a 2 i to je to!

[WC]=CyClops=

Quote from: Mire on October 29, 2008, 10:54:57 PM
naravno opet nece da radi nista kod mireta, prvo je javljao neki dll da fali kad sam ga ubacio u system dir onda je poceo ovo iz attachmenta da javlja. Za vistu ima neko resenje ali ja sam na XP-u i ne znam sta da radim menjao sam drivere reinstalirao direct-x...

Mire, treba ti najnoviji DirectX. File se zove directx_aug2008_redist.exe i ima 82 Mb. To je i nekim kolegama tu u firmi bilo dok ovo nisu instalirali. Ja sam im to skinuo s MS sitea, ali pita te za genuine windowse, pa ako nemaš (ne tvradim ja da nemaš ali nakon optŠ¾bi da pomoću skripte trčiš sa flagom brŠ¾e nego Carl Lewis ipak si mi malo sumljiv :)) zamoli nekog ko ima da ti skine.

[WC]=CyClops=

Quote from: string on October 30, 2008, 11:00:25 AM
Posle malo duzeg igranja, ipak dolazi do izrazaja COD4 grafika (koja je po meni uzasno zamorna za gledanje) i kada sam se vratio na COD2 kao da sam progledao. Hmmmmmmmmmmmmm........... Ipak sam vise ocekivao.

Meni je to zapravo skoro pa jedini pravi plus. Glupo mi je u ratovanju ne moći se prišuljati ili ponekad imati malo sreće da te ne vide od lišća, magle itd...

Sve ostalo mi je isto kao COD4 ili lošije (npr. oruŠ¾je je loše balansirano, a spawn u CTF-u je katastrofa, nemali broj puta sam se stvorio između 3-4 neprijatelja ko da sam njihov).

IronC

Pa evo ovako,
Meni se zasad cini da je ni tamo ni vamo...moguce da moze da ispadne dobra igra od ovog nastavka ali ce morati da se balansira jos mnogo toga verovatno ce doci do promena u zvanicnoj verziji kao i sto mozemo da ocekujemo da ce uslediti nadam se niz patch-eva koji ce igru uciniti kolko tolko kao sto je cod 2 dobrom.
Za cod 4 je izaslo 7 komada.

clumsy

ja sam ocekivao da ce biti ovakva igrica. svidja mi se. jedini minus je sto ce sva oruzja biti dostupna svima. japanac sa thompson-om?! sranje...

uostalom videcemo kakva ce biti finalna verzija i pam mode.

Grande S


MilosV

Meni je oko 100.Da li mora da se ima brzi net?Imam onaj od 512 kbit/s.

imotep

E pa ovako , moj prvi utisak je sledeci :
Igrivost -- nula
kretanje-- nula
fleksibilnost same igre --- nula
Po meni je ovo osakacena verzija cod4.
COD2 I COD4 SU daleko su kvalitetnije uradjeni, nemislim na grafiku,dakle svi predhodni serijali su bolji cini mi se.   tj. odmah su mi se svideli     i bili igrivi, daj boze da gresim , da bude bolje kad izadje zvanicna prava verzija, ali ....
  :-[ :'( :|| :doc :icon_grrr: :icon_dick: :diablo

Al_Capone

Ma igra je super, bice jos bolja nakon par patcheva ili pama. Mada 7300 gt i 1GB rama nije bas idealna kombinacija za cod5  :rofl
Bice bolje :suicide



[WC]=CyClops=

Ma ja igram ovaj demo i zabavno mi je sada dok lagano odključavam oruŠ¾ija i testiram ih. Ali kad ta faza prođe i isprobam sve, siguran sam da mi neće ostati zapamčena kao kultni uradak. Al ono, kud svi tu i mali mujo. Ako baš svi budu igrali COD5, ugrat ću i ja.

I usput, da moram birati u ovom trenutku između COD4 i COD5, radije bi igrao četvorku. Ali ako Š¾eljezni i gangster imaju vjere da će ovi to izbalansirati, ajde da vjerujemo malo i mi ostali (prijedloge za naziv religije u COD5 molim otvoriti u drugom threadu :)).

IronC

Heehehh...ma...licno bi voleo samo da napreve adekvatnu zamenu za cod2...nije mi jasno samo kako nece da vec dobre stavri odenu u novo ruho...i da jos poboljsaju...kazem ajde da im se da sansa mislim da ima potencijala...treba ipak da prodje malo vremena pa cemo tu negde oko februara ili marta sta je uradjeno :)

[WC]=CyClops=

Pa evo ja sad igram samo na hard core serverima. Bitno je zabavnije bez radara i to bi trebalo i ma garaŠ¾u staviti. Ma taj radar je totalna njubeština kad probaš bez, ne kuŠ¾im kako se prije netko nije sjetio da proba forsirati HUD off.

Fino puca se pa se ti misli jel tvoj ili nije i tako. Neki hard core serveri su još stavili i helth na low pa skoro svaki metak ubija, malo previše, moŠ¾da ipak bolje helth na normal.

imotep

Quote from: [WC]=CyClops= on October 30, 2008, 08:47:53 PM
Ma ja igram ovaj demo i zabavno mi je sada dok lagano odključavam oruŠ¾ija i testiram ih. Ali kad ta faza prođe i isprobam sve, siguran sam da mi neće ostati zapamčena kao kultni uradak. Al ono, kud svi tu i mali mujo. Ako baš svi budu igrali COD5, ugrat ću i ja.

I usput, da moram birati u ovom trenutku između COD4 i COD5, radije bi igrao četvorku. Ali ako Š¾eljezni i gangster imaju vjere da će ovi to izbalansirati, ajde da vjerujemo malo i mi ostali (prijedloge za naziv religije u COD5 molim otvoriti u drugom threadu :)).
Slazem se sa tobom 100%

$tring

Bilo bi bolje da su izbacili Call of duty 2 patch 1.4 i 10 novih oficijalnih mapa.  :rock3  .. umesto ovog....  :bye2

SALTSTONE

IGRA JE GOOOOOVVVVVNNNNNOOOOOOO !!!!!  :suicide

UZASSSSS.....mislim da ostajem na cod2

IronC

Ajde bre nemoj da se tako konzervativni-konzerve jedne vidi se da pijete pivo iskljucivo iz limenke :) Nije govno igra ali nije ni odusevila ajde malo da vidimo kako ce se stavri odvijati u buducnosti, promena bi svima prijala verujte mi...kao i kod svake igre pocetak je najtezi kolko mi se puta desilo da donesem pogresan zakljucak o novo igri p amnogo puta...isti sam utisak imao sa cod 4 sranje mi bio na pocetku sad mi je super igra...samo zato sto je ne posmatram kao cod2 nego kao pricu za sebe isto to vazi i za cod 5...

Zver

Tako je irone, anketa je poranila, znaci igru treba igrati, treba da se nadjemo nas 10 tak bitangi na jednoj mapi da odigramo neki war, pa da onda vidimo jel valja ili ne.

[WC]=CyClops=

Heh ja upravo downloadam Americas Army za svaki slučaj.

COD2 je pomalo dosadio, 4 i 5 mi nisu baš nešto. MoŠ¾da još ima dobre ekipa na AA, bar je besplatno :)

Ostaje nada da će novi Operation Flashpont biti dobar (za SP se ne bojim da hoće, ali dobar MP očito nije lako napraviti).

Citadel of Pain

Blago razocaran..

Mada, setio sam se kada smo probali dvojku. String i Muerte su doslovce ocajni bili kada smo krenuli da je igramo...a vidi nas sada.

Citao sam sta ste pisali pre nego sto sam probao. Cyc rece da je laksa i da je prilagodjena deci. Nisam stekao takav utisak.

Tompson na daljinu nije bas sto je u dvojci i ostala oruzja dosta trzaju. Sad, nisam probao voljeni mi garand pa necu da dam konacnu ocenu.
Igrao sam na nekom HC serveru i mogu vam reci da sam se u dosta momenata osecao kao newbie. Ne cujem korake tako jasno kao u cod2
i delim stringovo misljenje o (ne)preglednosti igre. Sve nekako sivkasto. Posle pola sata klanja pasa i bezanja od artiljerije vratio sam na dragi Toujane i odmorio se.

Sve u svemu, mislim da je igra ok, samo nije dvojka i nece je zameniti, niti je donela bilo sta sto me iznenadilo ili obradovalo,
ali barem ce biti i nesto drugo da se igra, treba malo odmoriti od cod2 i jedva cekam prvi bitange vs bitange cod5 okrsaj.
Mada... veze vi nemate!  ;D

jambra

Slazem se s ironom...
Momci treba lagano zaboravit cod2 i u petici krenut u nove pobjede!!! :camper

Belick

Cod2 je najbolje osmisljena igra jbt ko predje sa cod2 na cod5 taj je...

IronC

Evo ja prelazim ... verovatno sam sad budala?

SOLID

Kod mene ne radi ovaj DEMO..... trazi neki dll fajl...... aaaaaaa 8| 8|


clumsy

cod2 je super igrica i ostajem pri tome, ali ljudi matora je. zar ne mislite da je vreme malo da krenemo dalje?! kazete graficko okruzenje vam je sivkasto? pa skoro svaka nova igrica ima takvo okruzenje. to jednostavno sada IN. ne mozete meriti cod2 engine koji je stvarno shit sa cod4-cod5 enginom koji je odlican po meni jer i ako imate manje fps-a mozete da igrate sasvim normalno. bez problema. priznajem i ja sam navikao na cod2 grafiku koja je iskljucivo kockasta...
istina je da sada na cod5 neka oruzja nema recoil... npr gewera nema recoil uopste, a dok mp40 samo seta po ekranu. garand vise nije tako mocan. usrali su bolt-action rifles... tesko se ubija sa njima. verovatno ce to biti sredjeno sa nekim patchom... odnosno mora biti sredjeno jer su ljudi navikli da odmah ubija. da, mnogi se zale na tenkove. kao nobovi, omg noob itd... e pa nije tako lako voziti i pogoditi ljude sa njim... a unistis ga sa jednim sachelom i kraj :)

ali ja mislim da igrica nije problem, nego vi. naravno svako ima pravo na svoje misljenje i ukus. vreme je da se cod2 stavi sa strane i pocne da se igra nova igra. zar ne? bitange su propustile da igraju kao klan cod4 i MNOGO SU PROPUSTILI, ali sta je tu je. valjda necemo i ovo propustiti  8|

IronC

Pa tacno...
Ja svakako necu da ovo propustim jer mislim da sve moze da se dotera kako treba bice tu patcheva i dobice nadam se sve ovo drugu dimenziju...pocinjem da ulazim u stos i svidja mi se, igram iskljucivo HC servere i odlicno je :)
Ipak je ovo beta, citam bas na zvanicnom serveru sta ljudi pisu manje vise slicne zamerke izdavac ce ovo sve imati u vidu nadam se i ispraviti jer mu je u cilju da proda sto vise kopija igre.


clumsy

pa da. to je i cilj beta verzije da se vidi sta igrachima ne odgovara i sta treba doterati. to su finese koje mooogo znace kada je u pitanju ovako popularna igrica.

Zver

ja cu ga sigurno igrati, i treba da ga pocnemo igrati odma kada izadje, i na cb, a ne da pocnemo godinu dana posle svih pa da se zalimo kako nas lome, jedva cekam ctf war 5 vs 5 blue vs red & white

IronC


Nina

Probala sam CoD5 ...ali ostajem pri dvojci...nema joj zamene...ma koliko stara bila  :)

IronC

Ljudi da li ste odlepili ili sta ?????
Pa pobogu ovo je samo beta...kapiram da neko moze da kaze da mu je igra sranje i da " ostaje na COD 2 " ali kad ?
Pa posle zvanicne verzije, posle balansa igre, kompatibilnosti, ispravki ( patch-eva)  i jos X stavri i jedno 3 meseca igranja MP-a...e takvo misljenje bi uzeo za ozbiljno a ne posle probane bete i 10 min MP-a...
Ma kad bolje razmislim ovaj Win XP je sranje " ostajem pri Win 98SE ".  :-\
Daj opustite se da malo zigramo izmedju nas prvo imamo takodje i gomilu ljudi na severu koji ce sigurno probati...
I jos nesto sto mi ide na k. ato je sto samo napisete da je igra losa, pa ajde malo konkretno dajte zasto vam se igra ne svidja ( grafika, gameplay, oruzija itd )

Ajde da se igramo pa cemo suditi kasnije o igri i jos jedom ponavljam nemojte da tretirate ovo kao COD 2, nego kao igru za sebe nesto novo...videcete moze da bude jako interesantno.

Grande S

Ne svidjaju mi se sledece stvari:
1.to shto sve strane imaju ista oruzhja i zato shto morash da se smarash i da igrash Bog te pita koliko da bi doshao do Garanda...
2.oni Perkovi...WTF...mogu da imam mocnije metkove od ostalih...imam bolji helth...alo bre pa chemu to?
3.trchanje...prebrza je igra,nije kretnja prirodna kao na Cod2...
4.previshe detalja za moj ukus...

I ima josh par razloga ali da ne smaram sad...
Mada mislim da ce morati da se naviknem na sve to i da je igram jer ce 70-80% ljudi sa Cod2 otici na Cod5 tako da gde svi tu i mali Mujo...
Pozzz svima...

ToTo

Probao. Ispod svih ocekivanja. Ono sto me je posebno razocaralo je audio aspekt, jbt kao prackom da gadjas .

clumsy

QuoteNe svidjaju mi se sledece stvari:1.to shto sve strane imaju ista oruzhja i zato shto morash da se smarash i da igrash Bog te pita koliko da bi doshao do Garanda...
sranje je sto sve strane imaju pristup svom arsenalu. a do garanda se brzo dodje veraova ti ili ne. ja mislim da je neki 18 lvl
Quote2.oni Perkovi...WTF...mogu da imam mocnije metkove od ostalih...imam bolji helth...alo bre pa chemu to?
to je cista kopija cod4, ali toga verovatno nece biti na PAM modu kao i u cod4.
Quote3.trchanje...prebrza je igra,nije kretnja prirodna kao na Cod2...
ej... o cemu ti to? pa u cod2 je nerealno kretanje! pa u cod2 non-stop trchis. jedno kada nisanis ili kada cucnes ides normalno sto i nije tako realno. u cod2 izvadis pistolj i brze "trchis" :) hahah, CS fore. u cod4-cod5 lepo se hoda, a kada stisnes da trchis ti trchis. sto je mnoooooogo realnije. sto teze imas oruzje krace ces trchati i nema dileme da je u cod2 realnije kretanje nego u cod4-cod5. stalno spominjem cod4-cod5 jer u sustini sve isto.
Quote4.previshe detalja za moj ukus...
pa naravno da ima previse detalja kada je naprednija igrica. jednostavno igirce postaju sve vise komplikovanije. jednostavnost je proslost.

[WC]=CyClops=

Quote from: ToTo on November 02, 2008, 08:37:51 PM
Probao. Ispod svih ocekivanja. Ono sto me je posebno razocaralo je audio aspekt, jbt kao prackom da gadjas .

Ako 3 krave odluče igrat COD5 ja kupujem. Tako da ako dignete COD5 server velike su šanse da se vidimo.

Ali ovo što ToTo kaŠ¾e je najveće razočarenje. Iako su koraci u COD2 ipak preglasni i uza ono pucanje ih se baš ne bi trebalo tako jako čuti, ipak COD5 kod svega ostaloga ima bitno bolj zvuk. Dakle neka se trči tiše u COD5, to je u redu, ali dajte nam ljudi da pucanj zvuči ko pucanj.

Čudo jedno kako je zvuk plitak i loš, posebno na karabinkama koje su još loše i bez lošeg zvuka. Ubijam se ko stoka da kao naučim ubit ljude bolticom i neće pa neće. Gotovo svaki metak je ranjavanje. Gadan balans oruŠ¾ja mora pasti.

Jedino oruŠ¾je koje mi djeluje dobro je garand (daleko slabiji od gewera ili tokareva, ali zato je i dobar, trza jako i ima određenu brzinu pucanja koja nije ko mitraljez). Ali baš zbog toga što je garand 'realističan', zato je i sranje, jer sve ostalo osim karabinki je jače.

Imaju dosta prostora za poboljšanja, al nadam se da će malo poraditi još na zvuku. Neće valjda ostati ovako plastičan :(

Bar CTF nije loš iako mi je glupo da postoje tenkovi kad se igra CTF mod. Nekako CTF iovako nije 'realna borba' pa mi je bolji na manjim mapama kad je više nalik originalu iz UT-a, dakle bez vozila.

tihi

QuoteMa kad bolje razmislim ovaj Win XP je sranje " ostajem pri Win 98SE ".  Undecided

   Irone,pitam se zasto nisi upotrebio poredjenje XP-a i viste,jer i pored nove viste gomila ljudi (ukljucujuci i mene ) su i dalje ostali na XP. Sto se tice igre pustio sam da se skida pa cu videti sutra. Meni se COD 4 svideo,pa po ovome sto citam trebao bi i COD 5; :awm

IronC

Pa Tihi samo zato sto je mnogo vece pompa bila kad su se poredili win98se i XP nego sad XP sa vistom, i sve je tako divno bilo dok je prestao Microsoft da daje support za win 98 a pritom u medju vremenu se xp sredio i doveo na jako upotrebljiv os...ma mislim svejedno je i xp ceka takva sudbina.
Ma ono sto sam hteo da kazem da jednostavno zelim da bitange isprate korak...Pa uvek nam je tu cod 2 ali ajde jos nesto da unese malo svezine bas zato sto nije cod 2.

Grande S

Thx Clumsy na objashnjenjima...
Ali sva ta slichnost sa cod4 mi ide na ... Mislim da je to jedini problem sa mnom... :)

Zver

Kao neki matorci kojima doneses novi dvd player i on kaze, ma necu ja to da koristim, bolji je moj vhs video rikorder. Ja kazem da ne mozes da skontas realnu sliku dok god ne odigras 100 partija i par warova.

jambra

Ma samo da si mi nabavimo originale sto prije i odma pocnemo igrat warove na cb...
Probajte igrat servere gjde nema vise od 10-12 igraca...Prestrasno!!!
Igra je vrhunska...

clumsy

ma hardcore mod je odlican na cod5. izbacili su i novu igru nazvanu "WAR"... e dobra je fora. kao domination, ali mnooogo bolje. npr 7 zastava ima i nasumicno se odredjuje koju treba zastavu zauzeti. kao pravi rat. osvajas deo po deo. kada jednom sateras protivnika u cosak, tesko da ce izaci. ima jos tu nekih forica  8)

tihi



   Hm,ja nisam dobio reg. key na mail pole registracije na sajtu. Mozda je to zato sto sam ia NAT-a ,pa ako je neko o drugih korisnika sa mojom IP uradio isto nece da mi da opet. Ima li neko od va kojima je COD 5 odvratan nameru da mi ustupi njegov Beta key samo radi probe?: :bye2

[WC]=CyClops=

Key dobijaš prema e-mailu, a ne IP-ju koliko ja znam. Ako ti je prblem reci nekom drugom da se registrira i upiše tvoju mail adresu i dobit ćeš mail za aktivaciju.

X_ice_X

nije stvar u IP-u. ja sam se registrirao 1. put i nije mi dosao key. rekoh, pricekati cu malo, i nije dosao niti nakon nekoliko dana cekanja na mail. zato sam se drugi dan ponovo registrirao na stranici sa istim mailom, i dobio sam key nakon nepunih 10sec....

Tako da probaj se jos jednom registrirati, pa ako ne upali ja cu ti poslati key!

tihi


  Pravi mi problem loin na COD stranu od kuce iz mozile,mogu samo iz IE,dok na poslu mogu iz mozile. Ok,pokusacu opet...

tihi



   Evo registrovao sam se drugi put i dobio sam isto kao i prvi:

Thank you for enlisting at the NEW Call of Duty Headquarters! Your account has been created, but before you can start using it you must first verify your email address. Please click on the link below to activate your account. http://www.callofduty.com/login/b329144dbe1c7b205c0ea7faa8a6b978 Under a few isolated circumstances, it has been reported that problems with this link may occur. If you experience any difficulties please feel free to contact the COD HQ Team at: support@callofduty.com We welcome you to our site and look forward to seeing you soon! Sincerely, The Call of Duty HQ Team

  Nema nikakvog maila posle toga. Procitao sam negde na netu da im je ponestalo beta key-eva pa je to mozda poblem:S

[WC]=CyClops=

Znaš li ti engleski?

Please click on the link below to activate your account. http://www.callofduty.com/login/b329144dbe1c7b205c0ea7faa8a6b978

Pročitaj, klikni, pa vidi kako se magični key pojavi na ekranu :)

ToTo

Ma igracemo peticu sigurno, jbg bice sigurno i prepravki u igri jos, ali prvi utisak je zaista slab, mozda sam licno vise ocekivao, ko to zna. trenutno igram Brothers in Arms, ljudi moji koji je to zvuk, extra je i igra zaista. Postoji li negde Crysis on-line, meni najbolja igra?

tihi

Quote from: [WC]=CyClops= on November 04, 2008, 12:24:54 PM
Znaš li ti engleski?

Please click on the link below to activate your account. http://www.callofduty.com/login/b329144dbe1c7b205c0ea7faa8a6b978

Pročitaj, klikni, pa vidi kako se magični key pojavi na ekranu :)


   Clickom na link sam aktivirao svoj nalog na COD sajtu,ali nisam dobio CD key. Imam 2 naloga otvorena,aktivirana sve do kraja,no cd key. Procitah negde da ne daju vise besplatne beta key :icon_grrr:

Podpredsednik

Ni ja nisam dobio KEY, cekam vec dva dana. Ajde ako neko hoce da mi posalje svoj KEY na PM, samo hocu da probam kako izgleda COD5, pa ga brisem!

tihi

   

      Mani predsednice nikom se ne svidja COD 5 i niko ne da CD key na testing :dummy

Podpredsednik

#68
Pozajmio mi je CYCLOP KEY, nisam ocekivao da cu ovo napisati, ali meni se za sad COD5 svidja, bolji mi je od cetvorke. Igrao sam ga pola sata, ima odredjene doze COD2 u ovom nastavku. ali ipak mislim da je ovo igra za sebe!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ipak je ovo samo COD4 sa drugim skinom, samo zbog oruzja sam osetio tu malu dozu COD2!  :hmm

tihi



    Nije cak ni nalik na COD 2. Mape jednostavno nude MNOOGO stekova sto se svesrdno koristi,a i onaj trip sa dzukelama mi je odvratan. Garand je jak kao i svaki single shoot bolt action rifle sto je takodje bzvz. Svidjaju mi se tenkovi jer uz dobru postavku mozes bez problema da dobijes prednost (Pokupis zastavu sa tenkom pa nek je neko uzme  ;D ) ,ali naravno par zolja dobro raztresu tenk. Za sada osrednje ocene,mada ko zna,mozda i bude nesto od toga,sveukupam dozivljaj mi je nekako...prespor...

m.shadows

Quote from: SALTSTONE on October 31, 2008, 10:12:50 AM
IGRA JE GOOOOOVVVVVNNNNNOOOOOOO !!!!!  :suicide

UZASSSSS.....mislim da ostajem na cod2
Slazem se  ;D

m.shadows

Quote from: imotep on October 30, 2008, 05:28:17 PM
E pa ovako , moj prvi utisak je sledeci :
Igrivost -- nula
kretanje-- nula
fleksibilnost same igre --- nula
Po meni je ovo osakacena verzija cod4.
COD2 I COD4 SU daleko su kvalitetnije uradjeni, nemislim na grafiku,dakle svi predhodni serijali su bolji cini mi se.   tj. odmah su mi se svideli     i bili igrivi, daj boze da gresim , da bude bolje kad izadje zvanicna prava verzija, ali ....
  :-[ :'( :|| :doc :icon_grrr: :icon_dick: :diablo
Slazem se ;D