News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Urban×Clan Cup #3 Winter

Started by ENFyzoR, November 01, 2010, 04:47:34 PM

Previous topic - Next topic

ENFyzoR

Pozdrav,

Nakon objavljivanja dugoocekivanog Gamersject Winter challenge LAN-a, kao pripremu za spomenuti LAN, objavljujemo treci po redu CoD2 kup u organizaciji UrbanxClana - ovog puta zimski, UrbanxWinter Cup.

Kup ce se odrzat pod zimskim praznicima, tacnije 3.-9. januara 2011. godine, pred sam Gamersject Winter Challenge.

Prijave za cup pocinju 1.12.
Minimalan broj klanova koji se ocekuje je 16. Ukoliko se prijavi izmedu 16-32 klana, mi odredujemo klanove koji ce sudjelovat na kupu, a potrudit cemo se da to budu bolji klanovi na sceni. Ukoliko se prijavi 32 ili vise klanova, cup prelazi na 32 klana, koje opet mi izabiremo.

Igrat ce se na originalnim, streamanim serverima, uz koristenje UAC anticheata. Na svakom waru bit ce prisutan najmanje 1 spectator/admin, a spornosti oko matcha ce se rjesavati najvecom mogucom brzinom.

Zasto objava kupa ovako rano?
Jednostavno zato jer zelimo napraviti malo bolji kup, sa dobrim sponzorima i kvalitetnim nagradama, a za to su potrebni i dobri sudionici.

Koje ce biti nagrade?
To ponajvise ovisi o nasoj sposobnosti pronalaska sponzora, koji ce omogucit vrijedne i kvalitetne nagrade. Planiramo uz servere uvesti i hosting, cd key ili cak hardware nagrade.

Zasto bas to vrijeme za cup, to je taman prije gamersject winter challenge lana?
Bas zbog toga, ovaj cup bi mogao biti generalan test za sve clanove koji planiraju sudjelovat na Gamersject Winter Challengeu. U prilog tome, igra se samo na LAN mapama ! (toujane, burgundy, dawnville, carentan, matmata)

Za kraj, pozivamo sve sponzore koji su u mogucnosti da sponzoriraju neku nagradu, barem neku sitnicu, neka se jave na xfire:damek13 ili kurciccc, ili pak preko naseg weba http://urban-clan.net.

Uz pocetak prijava za klanove, bit ce i pocetak prijava za admine kupa.

Pozivam sve zainteresirane klanove da posjete nas forum http://urban-clan.net/index.php?site=forum te da se vec unaprijed upisu kao zainteresirani klanovi koji bi nastupili na ovom cupu.

Uskoro vise informacija. Vidimo se preko nisana !



ENFyzoR


Spinx!!

jes da smo CTF klan ali videcemo da prijavimo ekipu makar jednu