News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Kick non stop

Started by nyxe, June 30, 2013, 03:23:28 PM

Previous topic - Next topic

nyxe

Danas jedan lik Parker ide i kicka sve redom, ko mu se ne svidi i ko je u spec. Aj da ih je 5 u spec pa dobro ali bio covek tomb rider miran, a ovaj udri kick. Kazem mu da ga ne kicka kad ono i ja dobih kick. Udjem opet i skoci mi ping jednom do 100 i onda odmah kick. Udjem jos tri puta i pitam sta se desava on sva tri puta kick. I nije samo ja, kikuje i ostale. Resite malo ovog bahatog subarmina, ako ne zna sta radi, ne treba da ima tu funkciju mislim stvarno


Iphone 3gs via Tapatalk 2

filadendron

Kao prvo stavi nik koji ti je bio u igri tada a kao drugo nemoj da se sekiras za druge igrace i nihovo kikanje

nyxe

Nik je lyonnette, ping mi je skakao do 120 ali sam hteo da vidim hoce li se smiriti ali on odmah kika


Iphone 3gs via Tapatalk 2

filadendron

Nemoj lagati sinak nije lepo, igrao si sa pingom koji ti je varirao od 20-120 i uz dve opomene nisi sredio ping koji je uzrokovao veliki lagg pa sam te kikao. Kasnije si ulazio sa istim pingom i neprekidno pitao zasto si kikan. CITAJ DECKO STA PISE!!!
Ne isplati se biti glup pa prema tome ne piši više ovde gluposti nego sredi net da ne maltretiras ostale igrace na serveru!
P.S. Parker sam bio ja, ukoliko nisi skontao....

c0C0

http://img259.imageshack.us/img259/6708/kx7h.png

Također pripazi na jezik da ne bi bilo  :whip3:  :whip3:  :whip3:
Nema nikakve isprike za ovako ponašanje na serveru ,ma koliko god bile provokacije, sve cemo sankcionirati .

filadendron

Evo ti i sličicu ti okačio Coco tako da svaki sledeći put kad dobiješ kik i pitaš se zašto, ti dođi na ovaj post i pročitaj ga ispočetka, pa ako ga ne razumeš ti ga opet pročitaj ispočetka i tako sve dok ne budeš shvatio i nemoj smarati ljude oko sebe.

http://www.xfire.com/screenshots/128410870

nyxe

Decko pa ti meni nisi ni 5 minuta dao da mi se sredi ping, uostalom koji god citer bude igrao a ne bude kikan ja ne mogu da trpim. Banujte ako hocete ali cinjenica je da svoj posao ne vrsite kako treba i da vas nikad nema kad haxeri igraju, ali da psovanje sankionisete to znate. Bruka i sramota, pricate o nekim pravilima a na serveru se primenjuje 20% toga


Iphone 3gs via Tapatalk 2

tubifeks

Vidiš, tog Bustera što si psovao jeste koristio nedozvoljena sredstva ali to tebi ne daje za pravo da vređaš.

Puno igrača igra na serverima godinama i nisu uputili ni jednu ružnu reč nikome.

Što se tiče pinga, gomilu njih sam izbacio i isto kao i ti dođu pa se žale a bivaju pre izbacivanja upozoreni bar 2x, samo nema ko da pročita. Onda se vrate na server, pitaju što kick, opet im se kaže što, ali  oni uporno još 5 puta pitaju što, 5x im se ponovi, pitaju još jednom i onda ide kick do besvesti kao da je najgori čiterčina.

Ako nemate koga da zezate onda nećete ni nas!

Sad možeš da ideš i da se žališ upravi vodovoda!

filadendron