News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

Trackmania Nations Forever

Started by husky, April 29, 2008, 03:47:13 PM

Previous topic - Next topic

husky

16.4.2008. izasla je nova verzija, u vecini stvari kompatibilna sa prijasnjima, a u mnogim stvarima ljepsa i bolja. Radi se o nastavku vrlo igrane i zabavne igre u kojoj sa samo 4 tipke strelica vozite utrke po raznim stazama, skakaonicama, blatu, travi, loopinzima i sl. Radi se o potpuno besplatnoj igri namijenjenoj single play, lanu i online igri sa minimalnim tehnickim zahtjevima. Ima odlicne vozne osobine i ne zale se cak ni oni koji igraju Tocu i sl.

Ako zelite add-on na TM Nations: http://www.trackmania.com/en/index.php?id=13&lang=en&rub=downloads_info

Kompletna igra se moze skinuti ovdje (500 MB):
http://www.trackmania.com/en/index.php?lang=en&rub=downloads_info&id=17



Staze su svakojake, od ravnih preko skakaonica do grbavih, duge ili kratke, ozbiljne, zabavne.... Ima track editor pa ima uz par desetaka built in staza, mozete skinuti nebrojeno custom staza velicine svega nekoliko kilobajta. Zasad nemam link na download staza iako ih ima brdo, ali ako nadjem ili neko ako nadje, neka stavi.

Igra ima nekoliko modova igre, a 3 su najcesca:

Time attack - beskonacno puta mozete startati utrku, vozi se nekoliko minuta, a u tom vremenu, cilj je postaviti najbolje vrijeme, najvise se igra online

Rounds - meni najzanimljiviji nacin igre, dakle kao normalna utrka, svi krecu u isto vrijeme, prvi 10 bodova, drugi 6, 3. 4, 4. 3, 5. 2 i svi ostali koji zavrse po 1 bod

Teams - najzanimljive za lan, kada je malo ljudi, voze svi skupa, ali na kraju pobjeda je jedan bod za momcad, i po jedan bod za svako iduce mjesto uzastopce koje osvoji tim, dakle ako je crveni tim 1. a plavi drugi, crvenom 1 bod, ako crveni ima prvo i drugo, a plavi trece, crveni 2 boda itd.

Svaka staza kada se zavrsi proglasava se pobjednik i ako se igra online dobivaju se bodovi, a liste su po drzavama i ukupno za cijeli svijet.

Po defaultu svi auti su formulice u boji drzave koju odaberete, slika uz ime vam je zastava drzave, a ime bijelo. Evo par savjeta kako uljepsati igru....

Avatar:

Slika mora biti .jpg 128x128, kopira se u /tm/skins/Avatars.

Auto:

Razne aute sa raznim tuningom mozete naci na:
http://www.trackmania-carpark.com/index.php

Skinuti sve uz njega i staviti u /my documents/trackmania/skins/vehicles/stadium car

Nick:

Stane 40 i kusur znakova, italic je $i, ima jos varijanti, da se naci na netu, a boje za ime su ovdje:

http://trackmania-faq.com/wiki/Nickname_Colours



A ako vidite da vas Mitsubishi Evo X prestize, to sam ja.... :D


(click)

(click)

Zver


Simke

I ja sam se nalozio  :D
Ko oce nek me stavi na frend listu,user name mi je simke .

Podpredsednik

Imam i ja instaliranu TRACKAMNIU, ali ne igram!

husky

Cod2 ipak drazi?  ;D

Meni je tm za na poslu fino, kad nema se sta radit, igra ne mora raditi u full screen modu, nego sam mos birat velicinu prozora, a kad se spusti u tray, ugasi se i zvuk i taj cas si spreman za radit.  8)

$tring

gasimo servere i prelazimo na trkanje.... :) .... odlicno.. volim trke. svojevremeno sam igrao colin-a 4 do iznemoglosti... svaka cast na detaljnom opisu igre.

KIKI

colin 4 je super

bas sam ga juce instalirao


gad

Quote from: string on May 06, 2008, 11:59:51 PM
gasimo servere i prelazimo na trkanje.... :) .... odlicno.. volim trke. svojevremeno sam igrao colin-a 4 do iznemoglosti... svaka cast na detaljnom opisu igre.
A sa kojom grafikom i procesorom se moze igrat Colin4 i dal se moze igrat online?

Podpredsednik

#8
Skinuo sam verziju CMR4 od 250MB, neces verovati! Igrao sam online, izlista ti sam servere koji postoje. Ako hoces linkove za download, poslacu ti na PM!

gad