News:

Arhiva Bitange foruma

Main Menu

K: AGP graficka

Started by Leeman3, September 25, 2008, 08:07:08 PM

Previous topic - Next topic

Leeman3

Potrebna mi je AGP graficka. U obzir dolaze nVidia 6xxx ili ATI 1xxxx i jace kartice. Minimum 128MB/128bit i jace.

MASTERBLASTER

joj leemane i meni treba isto to a nevredi je kupovati kad ono sto mi treba je 50 eura a u maksiju za 16000 racunar sa original windovsom i t6erao bi cod kao lud

Staljin

heheheeh i meni druze,i ja imam radeon9200.Kucu za Nvidia 9600 :)

[WC]=CyClops=

Ja imam 2 kompa viška tu u sobi, ovaj bolji dere COD na 250+ fps-a bez problema ali nema napajanje (uzeo napajanje brat).

Ima dvije 7800GTX kartice u SLI-u i AMD 64 3500+ CPU. Ako kome treba, eto mu cili taj komp bez napajanja za 400â,¬. Za home server mi definitivno ne treba SLI mašina, to netko još uvijek moоe fino iskoristiti za gejmanje ako nema love za novi gamerski stroj.

BloX

Manufacturer:     Gigabyte Technology Co., Ltd.
Processor:    AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+, MMX, 3DNow (2 CPUs), ~2.7GHz
Memory:        2046MB RAM (1066 mhz )
Hard Drive:    240 GB Total
Video Card:    ATI Radeon HD 4850
napajnje:       Cheftec 550 W

to sam ja kupio za 380 â,¬

[WC]=CyClops=

Ma nemoj zezat? To je stvarno dobra cijena za neloš PC.
SLI i crossfire su iovako samo za one koji se igraju na visokim rezolucijama s uključenim AA.

Jebiga, vrijeme radi svoje, kad sam ja ovo bio kupio to isto je bilo točno 3000 â,¬, samo je svaka GTXica bila po 630â,¬. Eh koje je to doba bilo, posebno naručene iz inozemstva, čekalo se da stignu, teško zaspat kad znaš da su moоda već sutra tu...eh ljepe uspomene :)

A ne danas, odem u dućan 5 dana nakon predstavljanja 4870x2 i ovi je imaju na lageru bez jebem ti, i to u Zadru (crna rupa tehnološki gledano, provincija). Još će nas razmaziti do te mjere da će i dostava biti. Halo Bing, pošto Big Blue :)

BloX

za opremu PCa na prostoru hrvatske bez dvojbe je najbolja stranica http://www.nabava.net/
sve komponente po najnizim cijenama,a usto prebogata ponuda.... :happy :happy :happy :happy